Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pirtyje :)

staiga supratau, kad neturiukąapsirengt

ir, jaučiu, reikia pradėt kūdintissssss... O tai visas tas skanus maistas.... Ir ant LT ateina restoranų savaitė nuo pirmadienio ..... gerai, kad antradienį trumpam išskrendu!!!

Pasigrožėjau ikriuku :wub: , bet paskui kaip tėškė Žuviukas kitą levelį  :huh2:  siuvimas man dar baisuuuu, nors noris  :B  ŠAUNUOLĖ!!!!! 

Pinta, rrrrramiai, Žuviuko restart mygtuko be ajkitšykt mygtuko tau reikia? Tikrai?

Atsakyti

Žuviuk, buvo Lidle overlokų humaniškom kainom (sesė pirko). Ir šiaip, patogūs gadgetai legvina gyvenimą. 

Atsiėmiau gi savo lėto virimo puodą, ir supratau, kad jis yra tooobulassss. Vaikai pora valandų šildėsi sriubą, tik sutirštino ir negebėjo prisvilinti. Gražus ir veiksmingas. Nuorodos reikia? Krinonoj dukart brangesni, nei amazone (nes man labai reikėjo, tai jie ženklią nuolaidą padarė). Trapecijos forma puiki - man išeina skysta sriuba, o ne troškinys, ir jo maišyt nereikia.

Dar pirkau tipo kaip ir vaikams kolonėles prie laptopo. Maksima, paskutinis vnt.,  2,69 :) :) :) Groja gerai, atrodo gražiai, rrrryškiai bus man. Tokios helouvyniškos, guli kaip veizoliukai, bet labai smagios.

Atsakyti

Sveikos  :4u:  skaitau, bet nera kada rašyt 


Pridėta:

Atsakyti

Labryt,

Gražūs Žiuviuko kūriniai - ir gyvi ir sparnuoti :wub:. Ir tavo pačios šypsena, ne liūdna, seniai matyta  :4u:.

Vakar daug mezgiau, nedaug numezgiau, nes bent 3 kartus teko paardyt. Bet turėčiau baigt šiandien ryt. 

Rasyte - o tu antrą kitos spalvos dublį darai sau, kad labai fainas daiktas, ar kad persigalvojau savo mergaitei dėl spalvos?

Nes aš irgi gal galiu persigalvot...

Ingriga, kur bastaisi? 

Atsakyti

Labas rytas,

 

Kokie kalnai  :wub: 

 

 

Vakar pabaigiau baktusą stilingai moteriai. Tiesiog norėjau jai kažką pagaminti, ir, suderinus spalvas beigi nekandimą, gaminau: Rygoje, Londone ir aišku Vilniuje. Nes toks šis mezginys patogus, ir kelionėse laiko atsiranda daugiau mezgimui. Beje, aliuminio virbalai tinka rankiniam bagaže.

 

Dėl spalvų savo mergaitei nepersigalvosiu. Kol sprendžiau, buvo du variantai. Ir po vieno jos pasisakymo liko vienas, labai tvirtai vienas. 

 

Priedas  IMG_20181101_094707__01.jpg   107,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 03 lapkričio 2018 - 08:17

Žuviuk, kaip tu įvaldžiusi siuvimą :didis: Primink, lankei kursus ar pati išmokai? Man kaip gėda pelėda, kad visai nebesiuvu ir netobulėju :B 

Planas maksimum savaitgaliui užbaigt swapą. 

Atsakyti

Kur kalnai, skanus vynas ir labai šilti, draugiski žmonės  :wub: 

Gruzija :wub:​ 

Atsakyti

Kalnai kalnai <3 yra slapta svajone zirminius kalnus su snieglente aplankyt. O tuo tarpu Druskininku Lenkiska varianta uzsisakem su vyru... aisku ta pacia proga ir futbolininka palaikysim ;) bet jis bus su komanda ir linksminsis be tevu- jau dabar sau pavyyydziu :)

Atsakyti

Liniuka apie kursus tik pasvajodavau :) nes nei laiko nei pinigu tam nera :)

Atsakyti

Labas

sedziu moksluose ir analizuodama direktyvas sugalvojau kad vakare noreciau issikepti Nites pyraga su tunu. Help kas turi recepta po ranka? Aciu

Atsakyti

Kam tau, Žuviuk, tie kursai, jeigu taip be jų siuvi....  Dabar jau juodas pavydas pasidarė :). Nes aš vis dar tik itin nedrąsiai svajoju, bet man mirtinai reikia kursų, kd kas užvestų ant kelio ir įkvėptų drąsos, kad ir aš galiu...

Valio, namo grįžo internetas.

Atsakyti

Restar- sugalvok konori- atsivesiu kruva zurnalu- pasidarysi iskarpas pirmas ir susikirpai- papasakosiu kaip sukonatruoti.  Bus pirtis su pamokele :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 03 lapkričio 2018 - 12:04