Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena :4u:

  :topsecret: Baigiau  :topsecret:  :yu: 

Ir manau, kad bus copy paste..tik kitos spalvos :yu:

Atsakyti

Rasyte, tau gerai :4u:​  Aš dar tik įpusėjau. Galvojau šiandien nuo dūšios pamegzt, ale šeimyna išsitempė į kiną. Žiūrėjom Tarp pilkų debesų, sunkoka nuotaika išėjus...

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 01 lapkričio 2018 - 16:06

Aš sėdžiu kaime ir gailiuos, kad neturiu mezginio. Bet iš dviejų nebuvo ką pasiimt. O kokių kojinių nežinojau kam reikėtų, visi turi šiuo metu. Tiek laiko važiuojant ir sėdint sugaištą... 

Atsakyti

Restar, būtų gal atsiradę kam tas kojines skirti. Kaledos galų gale bus. :) Aš baigiau vieną dalykėlį swapui ir pamačiau tokią gėdingą klaidą ir jau sunkiai pataisomą, kad nežinau net ar bandyt kaip nors apžaist tą klaidą, ar daryt iš naujo tą patį arba ką kita. Priedas  IMG_20181101_181057.jpg   62,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 lapkričio 2018 - 18:14

Sveikos,

taip, katuk, milijonai sveikatos nepakeis ir nenupirks, bet as esu zmogus gyvenamtis del kitu. Noriu jiems duoti daug dziaugsmo, daug prisiminimu ir geru emociju. Bet ne viskas yra vien buvimu ir pasakom suteikiama... daug kas kainuoja ir nuo to nepabegsi.

del irodinejomo darbe- niekam nieko neirodineju virsvalandziais. Mano darbas yra 8 val per diena- taip dazniausiai ir buna. Paskutini menesi kazkaip naturaliai gavos daugiau, nes na gi skambucio neuzsidedu kada tas darbas baigias, uzduotys yra idomios. Viska norisi padaryti kiek galiu geriau. Ir iki protingo isbaigtumo. Dar prisidejo naujas projektelis bandant jaunima mokinti- mazai ten dalyvauju, bet siek tiek laiko visitek reikia.

tiesa pasakius net vakar kalbedama su mama priejau isvados, kad as darbe labiau pailsiu ir atsigaunu. Namie man daugiau rupesciu ir streso. Bet cia nera ir ka pasakoti- visos turincios vaiku zino koks poilsis namie pondarbo:) Liniuka, kai mano abu vaikai bus gerokai ugteleje- tikiu kad be problemu rasiu laiko as sau irgi :) 

zodiu cia yra amzinas balanso ieskojimas. Tik kartais nelabai turi is ko rinktis- yra kaip yra. Belieka laukti.

Rasyte- tavo tortas kosTmosas.

ir tempas su swapu irki kostmosinis :) as per 2 dienas lygiai 2 cm sugebejau pagaminti..... kyla naturalus klausimas ar spesiu :)

Atsakyti

Laba diena :4u:

  :topsecret: Baigiau  :topsecret:  :yu: 

Ir manau, kad bus copy paste..tik kitos spalvos :yu:

O aš viską jau turiu apipavidalinimui, ot!

Atsakyti

Gadget :0 na cia dabar viesai pretenduoji ir swapo pirmuniu gretas :) as tai vis galvoju.... susikaupus dirbt toliau ar patrydaliot :)

Atsakyti

Kerpena- paklausk seimynyksciu ar jie mato kad tra kazkas blogai- jei ne- tai pamirsk savo nerima ir dovanok toki koks gavos :)

Atsakyti

Knygos gerai... diandien viena puslapi ir as sugebejau perskaityti. Daugiau nespejau- knyga buvo ispleata is ranku.... knygis zymeklis privatizuotas ir as tegaliu pasvajoti apie ramu bent poros skyriu gabaliuka :)

nes ikriukas jau visas didelis irkam gi tas pietu miegelis? O vakare peledziukas tik dar labiau atgyja ir prasideda show :) kol per asaras buna viski teleportuotas i lovyte... 

taip ir swapas bus realizuotas suktinyje su mazais intarpeliais :)

rasyt, tu man papasakok kaip tu su savo mazaja susiorganizuoji viska?

Atsakyti

Žuveliuk, tau reikia ajkitšykt mygtuko. 

Atsakyti

Gadget- genialu, bet man ji bandant isideti dazna atmetimo teakcija buna.

 

kazka ne taip darau... ryskiai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 02 lapkričio 2018 - 08:49