o kaip megzt išmokom? kaip bezdžionės- kartodamos viena kitą.
labas rytas
vsio, baigiam tas temas
geriau apie mezgimą pakalbam.....
prisidariau sau darbo gi sakiau, kad vyriškiui mezgiau megztinį, o jis toks pamargintas, iš trijų akmuoliukų+ dar vienas, ens padryžuota. numezgiau gal kokius 10 cm.... ir ką-ogi su dydžiu nepataikiau. jaučiat kaip smagu buvo ardyt......
beje, mano kaspinuočio siūlai yra blizgūs va tokie
Ingriduska, tai turiu modelį net visai gal pati norėčiau
victoria Beckham irgi neria bet taip biškį pobaisiai....
Aš vakar savo plano nepasiekiau, tos begalybinės rankovės
labas rytas
vsio, baigiam tas temas
geriau apie mezgimą pakalbam.....
prisidariau sau darbo gi sakiau, kad vyriškiui mezgiau megztinį, o jis toks pamargintas, iš trijų akmuoliukų+ dar vienas, ens padryžuota. numezgiau gal kokius 10 cm.... ir ką-ogi su dydžiu nepataikiau. jaučiat kaip smagu buvo ardyt......
Aš kai mezgu iš kelių kamuoliukų ir reik paardyt ir permegzt, tai ir leidžiu išardytą siūlą į mezginio dėžutę, nevynioju.
ar turkio babina perduot niumai,kad cepelinuose atsidalintumet? kerpena,limit ir ingriga norejo.ten 1.72 kg
Aš vakar savo plano nepasiekiau, tos begalybinės rankovės
O aš savo planą įvykdžiau begalybinis i-cord'as XXL dydžio oversize megztinio apačia virš 300 akių ir ko nepadarysi siekdamas tobulybės ir ne faktas kad pasiekiau
Labas rytas,
aš tokio kažko panašaus kaip Katuko užrodytas, noriuuu jau senai bet su vašeliu nelabai draugauju Sijonas pradėtas nerti ir guli kažkur padėtas Norėjau pacituoti, necituoja
Tikrai labai laisvai mezgu, dėl siūlų storio, tai paskutinis rodytas, kurį minėjau, kad per 4 d galėčiau numegzt, ne iš storų, 3 nr virbalais darbavausi Per 4 dienas numezgiau vyrui liemenę, virbalai 3,5. Manau 3 ir 3,5 nr man patogiausi ir mėgstamiausi, tai irgi padeda išvystyti greitį. Na ir lygusis raštas irgi einasi labai labai greitai. Na dar ir tas, kad mezgimui aš skiriu vidutiniškai 6-7 val per dieną. Aš gi nedirbu
Labas rytas
dontstop, bet gi tu vaikiuką augini namie? Vyresnis eina į daržiuką, bet tai mažiukė lieka. Iš kur tiek laiko mezgimui? arba tavo mažylė labai savarankiška ir visada kultūringai savo reikalais užsiėmus
ar turkio babina perduot niumai,kad cepelinuose atsidalintumet? kerpena,limit ir ingriga norejo.ten 1.72 kg
Atsidalins, jei drakių neatsiveš, nes JIE gali viens kitam gerkles perkąst