Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o kaip megzt išmokom? kaip bezdžionės- kartodamos viena kitą.

Atsakyti

labas rytas

vsio, baigiam tas temas

geriau apie mezgimą pakalbam.....

prisidariau sau darbo :oh:  gi sakiau, kad vyriškiui mezgiau megztinį, o jis toks pamargintas, iš trijų akmuoliukų+ dar vienas, ens padryžuota. numezgiau gal kokius 10 cm.... ir ką-ogi su dydžiu nepataikiau. jaučiat kaip smagu buvo ardyt...... :mad2:

Atsakyti

beje, mano kaspinuočio siūlai yra blizgūs :P  va tokie

LaceLux.jpg

Atsakyti

Ingriduska, tai turiu modelį :bigsmile: net visai gal pati norėčiau

c75d714b080c4d6e477c26a48e157d0d.jpg

Atsakyti

victoria Beckham irgi neria :bigsmile:  bet taip biškį pobaisiai....

7bdacc73bc0b999462722edc7455f3f5.jpg

Atsakyti

Aš vakar savo plano nepasiekiau, tos begalybinės rankovės  :oh: 

Atsakyti

labas rytas

vsio, baigiam tas temas

geriau apie mezgimą pakalbam.....

prisidariau sau darbo :oh:  gi sakiau, kad vyriškiui mezgiau megztinį, o jis toks pamargintas, iš trijų akmuoliukų+ dar vienas, ens padryžuota. numezgiau gal kokius 10 cm.... ir ką-ogi su dydžiu nepataikiau. jaučiat kaip smagu buvo ardyt...... :mad2:

Aš kai mezgu iš kelių kamuoliukų ir reik paardyt ir permegzt, tai ir leidžiu išardytą siūlą į mezginio dėžutę, nevynioju.

Atsakyti

ar turkio babina perduot niumai,kad cepelinuose atsidalintumet? kerpena,limit ir ingriga norejo.ten 1.72 kg

Atsakyti

Aš vakar savo plano nepasiekiau, tos begalybinės rankovės  :oh:

O aš savo planą įvykdžiau :P begalybinis i-cord'as :oh: XXL dydžio oversize megztinio apačia virš 300 akių :ax: ir ko nepadarysi siekdamas tobulybės :lol: ir ne faktas kad pasiekiau :lol:

Atsakyti

Labas rytas,

aš tokio kažko panašaus kaip Katuko užrodytas, noriuuu jau senai :) bet su vašeliu nelabai draugauju :( Sijonas pradėtas nerti ir guli kažkur padėtas :) Norėjau pacituoti, necituoja :(

Atsakyti

Tikrai labai laisvai mezgu, dėl siūlų storio, tai paskutinis rodytas, kurį minėjau, kad per 4 d galėčiau numegzt, ne iš storų, 3 nr virbalais darbavausi :)  Per 4 dienas numezgiau vyrui liemenę, virbalai 3,5. Manau 3 ir 3,5 nr man patogiausi ir mėgstamiausi, tai irgi padeda išvystyti greitį. Na ir lygusis raštas irgi einasi labai labai greitai. Na dar ir tas, kad mezgimui aš skiriu vidutiniškai 6-7 val per dieną. Aš gi nedirbu  :)​ 

Labas rytas :) 

dontstop, bet gi tu vaikiuką augini namie? Vyresnis eina į daržiuką, bet tai mažiukė lieka. Iš kur tiek laiko mezgimui?  :bigsmile: arba tavo mažylė labai savarankiška ir visada kultūringai savo reikalais užsiėmus  :bigsmile:​ 

Atsakyti

ar turkio babina perduot niumai,kad cepelinuose atsidalintumet? kerpena,limit ir ingriga norejo.ten 1.72 kg

Atsidalins, jei drakių neatsiveš, nes JIE gali viens kitam gerkles perkąst :blink:

Atsakyti