Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš sunkių nei filmų, nei serialų po nėštumo žiūrėt nebegaliu. Ir žinių net nežiūriu. Ir skaitau tik gerus įvykius. Persisotinau visko neigiamo :)

Pasirodau savo debesėlius, nors ir neskalbtus. Sukasi jau mašinoj, bet išskalbtą būčiau galėjus tik kitą sav. parodyt. Poza keistoka, bet fotografas nepalaukia, kol patogiai atsistosiu...

IMG_0920_medium2.JPG

Vėl sakysit, kad greitai :) Bet 3.5 mm virbalais neužtrunka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 12 vasario 2017 - 23:37

Dar atskiriu, kad būtų aišku: Amway- yra darbas. Network21- universitetas. 

Jūsų darbui nesvarbu, ką jūs esate baigę. Svarbu, kad atliktumėt darbą.

čia - lygiai tas pats. Į seminarus važiuoja tik tie, kas nori. nenori- dirbk, kaip moki pats.

Va- buvau ir aš rami paskaitose :D :

Priedas  16700307_1224211680949911_264653431472854676_o.jpg   77,54KB   0 Parsiųsta kartų

Čia po užlipimo į sceną. Negalėjau būt labai rami :) 

Priedas  16731846_1222847477752998_898812841_o.jpg   134,98KB   0 Parsiųsta kartų

Šiandien rytas

Priedas  20170212_101420_resized.jpg   119,82KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  16735402_1224219534282459_1748857138_o.jpg   151,86KB   0 Parsiųsta kartų

Iš šaaaampanas ryte :)

Priedas  20170212_080626_resized.jpg   87,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vasaros_lietau, 15 like :ploja2:  labai tau tinka

Abelo, dukra užsiprašė kailinius dirbtinius kad pasiūčiau. Aš žiopla pasirašiau, nors ir nujaučiau, kad gali neįtikt galutinis vaizdas. Kol kas ne visai dar baigiau, pamušalo apačios neprisiuvau, nes rankoves reik pailgint. Bet rankos nusviro, tai ir guli...

Atsakyti

Lietuti, bet tai kokiu tu greičiu mezgi??? Ir kaip faina, kad jau pečių liniją sau atsitaikei. Nebetempia niekur, nekyla :) Tobulėji.

Viskas, reikia grįžt ir man prie mezgimo. Noriu blizgį įveikt.

Atsakyti

Šįkart mezgiau contigous (ar koks ten būdas) pečius. Tai su šitais siūlais visai gerai gavos. Tik man nepatinka, kad kaklas išbliautas gaunas pagal turimą aprašymą. Reik turbūt mažiau akių kaklui uždėt ir pečių liniją ilgint. Reiks bandyt žaist.

Drugelio schemos nepamiršau, vis dar ieškau, kur aš jį vargšą išsaugojau. 

Niuma švytinti  :super: Skiriasi vis dėlto kultūros. Pas mus čia visi skatintų tokį energingumą ir džiaugtųs, o LT kelia susirūpinimą  :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Važiuojam į Suvalkus maisto  :)  Laukia ilga ir energinga diena  :) 

Labas :4u:

AŠ JĮ PABAIGIAU :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Et, dar nei vieno karto nepagavau nuotraukos  :) 

Dontstop, tu kažakada rašei, kaip ten mirkai su glicerinu, kad suminkštėtų mezginiai, bet niekaip 

10 l vandens ištirpinu 1-2 a.š. glicerino, 2 jei didesnis mezginys, pvz megztinis, 1 jei mažesnis, pvz kepurė. Ten pat ištirpinu dėl kvapo porą lašų eterinio aliejaus ir šiek tiek druskos (druska užfiksuoja kvapą audinyje). Mirkau apie 15 min ir viskas, neskalauju  :4u:  :) 

Atsakyti

Dontstop mezgimo greičio nuoširdžiai nesuprantu...  :unsure: mezgu tikrai seniai, bet per 4 dienas niekaip o niekaip megztinio nenumegzčiau, net ir vaikiško.  :unsure: gal labai laisvai ir iš storų siūlų mezgi?

Tikrai labai laisvai mezgu, dėl siūlų storio, tai paskutinis rodytas, kurį minėjau, kad per 4 d galėčiau numegzt, ne iš storų, 3 nr virbalais darbavausi :)  Per 4 dienas numezgiau vyrui liemenę, virbalai 3,5. Manau 3 ir 3,5 nr man patogiausi ir mėgstamiausi, tai irgi padeda išvystyti greitį. Na ir lygusis raštas irgi einasi labai labai greitai. Na dar ir tas, kad mezgimui aš skiriu vidutiniškai 6-7 val per dieną. Aš gi nedirbu  :)​ 

Atsakyti

Žinot, kas labiausiai skatina veikti?

Svajonės ir mokytojai, kuriuos sutinki gyvenime, kurie patys dirba.

Aš paskaičiavau, dabar nuo studijų laikų sutikau penktą savo mokytoją.

Aš visada turėjauu pavyzdį, kaip darbu susikurti gerbūvį.

Mane visada veda už rankos ir rodo, ką jie patys moka, o aš copy-paste principu mokausi.

Ne be reikalo sako- išdirbk 10.000 valandų bet kokiam darbe ir tu tapsi profas. Aš tapau profas bendravime su žmonėm.

Dar 6 metus atgal aš rašydavau teksta ant lapuko prieš skambindama telefonu. Ir pasiruošdavau galimus atsakymus, jei paklaus kažko, ko nežinosiu, bet visada būdavo mano šefė kartu. Ir jei tik man neaišku- perklausiu to paties garsiai ir ji man sufleruodavo atsakymus.

Kaip Katukas tapo profe vegetariškoj virtuvėj ir mus konsultuoja- nors turbūt prieš 5-6 metu pati nebuo ragavus tokių patiekalų, ką dabar sugeba pagamint... Kaip Ingriduška viską žino teoriškai ir praktiškai apie mitybas- emocinius valgymus ir pan... Kaip Abelo mus konsultuoja apie ligas... Taip aš randu priėjimą prie žmogaus. Natūraliai :) Bet iš savo patirties ir praktikos.

Šitam seminare garbės svečias buvo toks 83 metų vyrukas iš Amerikos- va jo energijos aš pavydžiu. Man dar toli iki jo.

Atsakyti

Mane visada veda už rankos ir rodo, ką jie patys moka, o aš copy-paste principu mokausi.

Ne be reikalo sako- išdirbk 10.000 valandų bet kokiam darbe ir tu tapsi profas. Aš tapau profas bendravime su žmonėm.

Copy-paste principas - tai čia imi ir kartoji kaip beždžionė tai ką jau kažkas kitas padarė :blink:

Ir kaip profas bendravime, turėtum geriau jaust auditoriją su kuria bendrauji.

Atsakyti

O didžiausias pavyzdys sektoj- Liniuka. 

Kuri trenkė durim darbe. Per kelis kartus surado, ką pati mėgsta. Pradėjo lankyt sportus. Pradėjo lankyt dailę. Ir MĖGAUJASI tuo. Tik ramiau :) Ne taip kaip aš - spirgas :D

Arba Gadget. Dielovaja zienscina. Nuveikia daugiau už mus 5 sudėjus. Bet tyliai. O aš - garsiai :)

Bet už tai su kokiu pasimėgavimu dabar suprantu frazę- man nesvarbu, ką apie mane galvoja. Tegul jie rūpinasi, ką aš galvoju apie jus :)

Kadangi mes visos bendraamžės ir bendraujam jau beveik dešimtmetis, tai aš pilnai suprantu, jūsų bruzdesį :) Nes juk aš kad ir dirbdavau laaaaabi daug, bet tuo nesigyriau, neafišavau. O dabar dirbu mažiau, bet kalbbu daugiau :D Nes laisvo laiko atsirado.

Atsakyti

Copy-paste principas - tai čia imi ir kartoji kaip beždžionė tai ką jau kažkas kitas padarė :blink:

Ir kaip profas bendravime, turėtum geriau jaust auditoriją su kuria bendrauji.

Rimtai :) Iš kur aš išmokau kurą pardavinėt? Ar grūdus supirkinėt? Ar pašarus pardavinėt? Ar miltus? Ar aliejus?

O man dabar kaifas yra parodyt jums, kad kiekviena galit gyvent kitaip. Taip kaip norit :) Dėl to ir pakibinu šitą publiką. Per savo įspūdžius. 

Ok, nulipu nuo scenos :headbang:  :leb:​  :D Pasirodymą baigiau :liezuvis:  . (kol Liniuka neužtrenkė durų prieš cipakų balių. čia tai būtų nejuokinga).

Atsakyti

Sveikos

Aš grietinės atveši, gerai  :ax: 

Atsakyti