Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jei kažkaip eit suplanuoti parvežimą ar parsiuntimą už tenkinančią kainą, mielai apipirkčiau, tik sekantis išpardavimas balandy

Atsakyti

Sveikos :) 

na jus cia ir istoriju pripasakojot.... 

laikykites merginos, saugokit save ir savo širdukus.... 

liniuka... nu ir redzio reik ir nataumis mano planuos, bet pradziai reikia pradeti ir pabaigti swapa :) o tu cia kaup kokia stebukladare tik trauki savo grozius :)

Atsakyti

Abelo, gal kada susitikt gautus 😊 turiu tavo vaikiukams kai ką 😊

Nori į svečius ligoninėj? :D ar mane kvieti? :)))) parašiau tau až

Atsakyti

Sandėliukas ohohoooo!!  :blink: 

O Liniuka jau Qqtės tempais varo  :wub: tinka tau tikrai  :4u:​ 

Atsakyti

Liniuka, tobuli abu :wub: Tikrai modeliukas gražus, o ir puikiai ant tavęs atrodo, ir aš tokio norėčiau, čia iš šono 2 gabalai megzti ir tada rankovės pririnktos ir numegztos?

Čia mezgasi visas kūnas vienu gabalu guo vieno šono iki kito. Pečių siūlės nėra. Tada primezgama apačios atnara ir rankovės.

Pas mus švenčių maratonas :B  Trečiadienį krikštasūnio 23 paminėjom. Vakar Miglė su kompanija šventė. Beje labai rekomenduoju Lockout. Visi sake 10 balų. Ir finansiškai neskausminga :rolleyes:  Šiandien M. varo į klasiokės gimtadienį, o rytoj vyro gimtadienis. Beveik bankrotas :D 

Swapinu, gaunasi gražiai. Bet abejonių melejonas... 

Atsakyti

Sandėliukas ohohoooo!!  :blink:

O Liniuka jau Qqtės tempais varo  :wub: tinka tau tikrai  :4u:​ 

Baik tu, iki qqtės man toli gražu :B  Pusę netsumio buvau numezgus pavasarį, dabar tik užbaigiau :D 

Atsakyti

Labas rytas.

As irgi baigiu "uzmylet" savo Natsumi.Reiktu antro dublio is kokio neuzmusamo siulo

Atsakyti

Labas,

Puikiai atrodo Liniukos natsumiai - ir senas, ir naujas. Net sektiškai panorėjau. Bet jau kuris laikas niekk nemezgu ir jaučiu bjaurų nusivylimą savim, kad niekas negražu ant manęs.

Bet šiuo metu reikėtų kaip tai susitelkti ties swapu ir pajudėti iš mirties taško. :)

Kaip šiandien tamsu. Jau beveik pietūs, o dar neišaušo.

Atsakyti

Čia mezgasi visas kūnas vienu gabalu guo vieno šono iki kito. Pečių siūlės nėra. Tada primezgama apačios atnara ir rankovės.

 

Tai susiuvimas tik viename šone? Bet žiūriu pečių juostoje susiuvimo nėra? Patį kūna megzdama formuoji apačios apvalėjimą ir nugaros ilgėjimą?

 

Labas. :4u:

 

Mano 6-okė vakar mokykloje Helovyną šventė, tai blūdino su klase, labai laiminga grįžo :D
 

Atsakyti

Laba diena,

Liuniuka, labai labai fainas megztukas :wub: Abu variantai :wub: Ir tinka puikiai, ir spalva liuks :) Gal ir aš kada susiruošiu :rolleyes:  KAžkaip trūkumas rūbų į darbą eit :rolleyes:

Gal gali papasakot plačiau apie tą kambarį? kas kaip? Keliese buvo, ar yra vieta vaišėms ir pan? Rusnės proga artėja :rolleyes:

Atsakyti

Labas

ripsiukinu, gal net siandien baigsiu 😀

Ir klausimas o kaa toliau, ar eit pradetuku naikint ar dar viena ripsiuka pradet

Atsakyti

Nuoširdi, ne taip supratai. Mezgama nuo šoninės siūlės ant virbalo uždėjus visą priekio ir nugaros ilgį iki kitos siūlės. Mezgimo eigoje padaroma kaklo skylė. Tai ant pečių siūlės nėra.

Limit, to kambario pliusas, kad priima iš karto apie 10-12 vaikų, kitur kiek mačiau iki 6. Šiaip toks pobaisis ir rūsy, na bet kaip ir į temą :D  Salytės nėra, bet jie patys rekomendavo po žaidimo eit į Čili šalia, tai visai pasiteisino. Žodžiu 9 vaikams gimtadienis sukainavo 85 eur. Kaip Vilniuj, tai papigiai... :B​ 

Atsakyti