Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sekmadienį ir pirmadienį irgi buvo priekinis langas lengvai apšalęs.

Atsakyti

Aš nepasiilgau nieko, ko nepasiilgo Limit :).

Aš po pasigydymo nuo depresijos atidėlioju daug mažiau. Daug daugiau planuoju ir darau. Aišku, yra prioritetai ir t.t. kas ne itin svarbu ir neskubu, tai ir tempiasi iki kada nors. Bet pripažįstu tai ir negraužiu savęs. Va, vaikų uniformas jau prieš atostogas išploviau, išdžiovinau, nes visiems šiandien be uniformos galima :), o man darbas iš namų. Renginius iki metų galo jau suplanavus ir net metų pradžią. Darbinius darbus itin planuoju iš anksto. Kur labiausiai atidėlioju - namų ir savo reikalus - sveikatos, grožio, gerovės ir pan. Žinau, kad blogai, bet pamažu taisausi, net jaučiuosi pažengusi :).

Aš kartais pagalvoju, kas bus/būtų, jeigu SM tikrai užsilenktų... Man tai konkrečiai būtų lomkės, nes paskaitymas tapęs kasdienos dalimi.  Gera su jumis bendrauti ♥.

Atsakyti

Restar, rastume kitą platformą. Bene nepameni, kaip grožio namuose pliurpėm?

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 26 spalio 2018 - 09:38

Labas rytas,

Pritariu Restar dėl SM ir paskaitymo... net ir sėdint ant atsarginio suolelio norisi dalyvaut...

Pabudau skaudančia galva, kiba kokios audros siaučia? Ar čia jau mano makaulė nori restarto nuo  veiksmo pastarųjų dienų....  :unsure: 

Ar jau visos swapina? 

Dėl atidėjimo... Jeigu idėja fix, kaip š...t, tai nieko neatidėlioju, arba jeigu įspiria gyvenimas subinėn, tai kaip raketa skrendu. Atidėlioju tik tai kas neįdomu, nesvarbu ir tai ką galiu atidėliot...

Atsakyti

Šarange, kaip tik šiandien kelios skundės, ar jau paskutinioji, ar tik šiaip galvą skauda :D

Man kažkaip nieko pastaruoju metu, bet jau kai užeina, tai tikrai atrodo, kad paskutinioji..

Atsakyti

8_medium2.JPG

Atsakyti

diagnozei nustatyt palikai?

Taip, dar neaišku kada laiko turės  :oh: ir kiek tas malonumas gali kainuot  :oh: 

Atsakyti
Jei SM užsilenktų kurtume kasdienes temas FB kambarėly :) nugi beveik beveik visos jau turi, gal tik Nitė ne
Atsakyti

po keliu darganotu lietingu dienu, pagaliau grazus sauletas rytas isauso :)  bus galima eit pasivaiksciot letai ir be skecio :) 

vakar tai labai salta  buvo   vakare.  tai sildziausi raudono vyno taure.  suveike :)  gal koia sloga neprikibs. nes diena tai gerokai suslapau ir susalau .

megztainiuko liko apsisprest kokia kaklo apdaila daryt. ir psio. reik sugalvot  ka toliau megzt.  linkstu link kisenetos, ale dar siulai   kazkur pakeliui . o ir megzt is schemu nenoriu . nu bet gal reik. :hmm:

mano mazajai katei  morcius  nutiko. as jau pamirsus buvau, kad 5 menesiu  vaikai  morciuot sugalvoja. o jau garsas koks. :blink: dar antras skiepas tik menesio pabaigoj, o tada jau operacija kada bus tik galima . kazkaip pagreitintai veiksmas vyksta. visada katinukai 2 menesiu atsirasdavo pas mus. o sitoji 4 men   jau buvo, kai  pasiemem.  neramios dienos :)  nu cia i ligoniu tema pasisakiau jeigu ka :D

Atsakyti

Taip, dar neaišku kada laiko turės  :oh: ir kiek tas malonumas gali kainuot  :oh:

Nori "paguosiu"?

 

Vakar varė vyras TA, sako tu nei kapoto atidaryt nemokėsi, dar ten kažko, aš pravarysiu, nu ok. Tai negana to,kad nepraėjo TA (kažkas su rankiniu) Tai neuždarė gerai kapoto, matyt (nes sunkiai atsidaro ir sunkiai užsidaro) ir važiuojant atlaužė kapotą, sulankstė ir stiklą supartalino, o TA tai baigiasi sekmadienį....  :oh:  :oh:  :oh: Aš sakau, bėdos po vieną nevaikšto... O dabar auto reikalinga kaip duona....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 26 spalio 2018 - 10:19

O būtum pati varius, žiūrėk ir viskas gerai pasibaigęs :lol:

Atsakyti

O būtum pati varius, žiūrėk ir viskas gerai pasibaigęs :lol:

Nebesakyk... tai gerai, kad avarijos nepadarė, sakė jausmelis ne kažką.... kai praėjo panika ir stresas juokiausi jau, kad vyras išvarė TA, o parvarė supartalintą ir vėl man "darbelio".... Lyg šiaip mažai dar problemų turėčiau...... :oh: 

Atsakyti