Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kas bulves

Kas lasinius

Kas mesyte

Kas grietinyte

Na ir skanuliu uzkanduku kas ka nori gali moka.

Kažkodėl man atrodo, kad niuma bulves žadėjo, o gal tik pasirodė.

Aš tai nieko gero iš užkandžių nemoku. :unsure: Gal labai daug nieko ir nereikia, vis tiek cepelinus valgysim. Galėčiau tarkim faršą nupirkt, jei kas nors pasakys kiek reikia.

Katuk, užerzinai su tuo Dauntonu, pagatava dabar iš  naujo žiūrėt. :) Bet jau vaikų gėda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 vasario 2017 - 21:27

Olaiva, kokį čia taip? 

Bet tai kokia garbė cepelinams :D 

Niuma, tu esi liuks ir manau, kad atpažinsi pati, jei kas bus ne taip. Matyt biškelį tau kaip ir pavydim :D  kas antra, manau, svajoja turėti tiek energijos, patirti džiaugsmą ir pasitenkinimą nuo to , ką daro, bet deja, niekaip tas nesigauna. Dėl to atrodo, kad tai ne visai norma. 

Beje, apie vartojimus. Ten kažkokių tai druskų nevartoji? Ten irgi vosokių mineralų. Ir šiaip dėl patirties pasidalijimo. Sakei vaistus vartojai. Koks poveikis buvo, jautei ką nors? 

Aš tai visai pamiršau kad vakar pradėjsau naktį vyriškiui megztinį. Siūlai gal net užpernai pirkti. Einu parodysiu vyriškiui kas gaunasi, nes ko tais nuomonės išsiskyrė mūsų...

Ai, ir kailiniai patyrė fiasko. Ne siuvime. Galutiniam vaizde. Dukra per stora atrodo :D tai va. Pabaigsiu ir padovanosiu kam nors....

Atsakyti

Ai, Ingridžiuk, nu palik man ką nors pačiai pasigamint :D jad ir nelabai kokua aš meistrė bet kaip nors. Galvojau grybų įdariuką pasiruošt (šampinjonų) na ir padažiuką kokį nors augalinio pienuko pagrindu. 

O užkandžiams.... gal pageidaujat veganiškos baltos mišrainės? :rolleyes: 

Atsakyti

Katuk, manau su įdomumu paragautumėm tavo mišrainės ar ką tu ten sugalvotum.

Atsakyti

Nervuojat su tais cepelinais 

Nedraugauju

Atostogauju, taip ir zinokit primegsiu 100 megztiniu.rankom.ir dar nepastoresiu nuo cepelinu kaip kai kurios

Va.

Galesit pavydet  :liezuvis: 

Atsakyti

Nu gerai Katuk norejau tave pavaduot :D 

Olaiva vaivorykstes siulai....visi jamami

Reik suskaiciuot kiek viso bus musu. Nes farsa tadu dalinsim ant keliu. 

Niuma kaip su bulbikem?

Atsakyti

Atsivezu bulviu. Is anytos prisikroviau :)

Atsakyti

:D

Niuma, tu esi liuks ir manau, kad atpažinsi pati, jei kas bus ne taip. Matyt biškelį tau kaip ir pavydim :D  

Beje, apie vartojimus. Ten kažkokių tai druskų nevartoji? Ten irgi vosokių mineralų. Ir šiaip dėl patirties pasidalijimo. Sakei vaistus vartojai. Koks poveikis buvo, jautei ką nors?

Buckis :)

Šuslerio druskos. As su kolegem is Vokietijos parsisiusdavau, nes pigiau, nei pas mus vaistonese.

Geris tame, kad galit pasidaryt internetini testa ir teoriskai pasirinkt ko truksta.

As pati  Kali naudojau del sirdies permusimu.

Magni del kojos traukimo ir voko trukciojimo.

Ir natri- del nervu sistemos.

Jei blogai- gali 6 per diena. Jei daugmaz gerai tada po 2 palaikymui.

Skaros liko puse eiles uzbaigt :) Rygine skara gaunasi, nes i antra kelione veziausi. Blizgio neissitraukiau.

Atsakyti

Sakei vaistus vartojai. Koks poveikis buvo, jautei ką nors? 

As nuejau, kai buvau visai duobej.

Kad isivaizduotum, gyd perklause ar tikrai vadybini darba dirbu ir kaip susitvarkau. Nes stadija buvo - zodi istariu ir asaros upeliais. Nes man buvo panikos priepuoliai. Baime del ateities. Baime del vaiku. Baime, kad nesuditvarkysiu. Nors protu suvokiau, kad viskas namie gerai. Bet emociju nesuvaldziau.

Gavau 3 vaistus. Vienas ju- xanaxas, kai uzeidavo panikos priepuoliai iki dusinimo. Bet ji vartojau laaabai retai. Ir po puse.

Dar sertralina ir fluansoli. Poveikio kaip po tokio - nejauciau. Bet po menesio pradejau pagaliau miegot naktim.  Dar po menesio pradejau iseit i lauka. Ir kai pradejau rupintis vel viskuo- vaikais, namais, pirkiniais - tada nutraukiau vaistus. Ai, dar buvo 2 savaites MIEGOJIMO. keliausi 13 val ir ejau gult 21.... ( kai siaip iprastai einu gult 24 ir keliuosi 7). po to prabudau vel savim.

Gyd buvo leidus miegot menesi. Tiek nereikejo.

Atsakyti

Zodziu, megaukites kasdienybe. Kiekvienos ji skirtinga. Kaip patirtis. Kaip norai. Kaip siekiamybe.

Mano buvo skaudi patirtis pacioj paauglystej, tada  17 buvau. Artimoj aplinkoj pasitrauke vyras is gyvenimo. Liko nesle su vaiku ant ranku. Studente. Islaikoma tevu.

Tada pasakiau sau, kad neturesiu vaiku iki kol neturesiu pagrindo po kojom- minimum 28.

Ir niekada finansiskai nepriklausysiu nuo jokio vyro.

Taip ir darau iki siol. Vilius gime kai man suejo 30.

Atsakyti

Turbūt žmonės nematę juodumos, nemato ir ryškių spalvų ... Čias garsiai galvoju...

As tai toki juodoką ir serialą dabar žiūriu "Rėjus Donavanas" :-)

Bet man tokie visokie  lengvi ir meiles pilni,  nei filmai, nei knygos netraukia, nors kartais užeina noras ir tokių, bet dažniausiai net iki galo nepažiūriu, arba jei pažiūriu tai ilgam užrenka. Vat kriminaliniai, medicininiai ir psichologiniai traukia.

Atsakyti

Labuka! ;) 

Savaitgalis be interneto ir vos pasivijau  :rolleyes: bet užtai dilgėlinis baigtas megztuko pavidalu kol kas. Panešiosiu porą kartų, tada spręsiu, ar lemta jam virsti suknele :)

Ir mėginukas dryžiukui pamegztas! :) 

qqte, kas kelias eiles maždaug platinai? Bandau išsiskaičiuot pagal mėginuką, tai ieškau atsiremt kokių skaičių, kad visai nenupievint, nes aprašymas man per didelį daigtą megztų  :ax: 

Iš katuko megztelių man AirLuxas  :wub: jau ta raziiinka!  :wub: gal dėl to, kad sau tokių neleidžiu, bet super atrodo (tik kaspiną patrumpinčiau...)  :mirksiukas: tiesa, kas ten per kailiniai pas tavi? Primink.... ir prigriebk į cepelinus  :ax: aš kažko viską noriu matuotis  :lol: 

žuviukas labai dailiai bernaičius apipyniuoja  :wub: tetukui betrūksta  :D 

Šventei galiu kokį pyragą iškept, jei norit  :ax: Brauni Burokevičių gal, kad visos ragaut galėtų?  :ax: 

Atsakyti