Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu klausykit, man rodos jumi reik abiem pirkt bilietus, jei jau po rajona sklando telepatines mintys :rolleyes: :lol:

Aha o tai jeigu taip tiesiogine prasme išsipildys ir užsilenksim abi su Katuku :D​ 

Atsakyti

Sveikos. O mes visai smagiai papietavom ir pasivaiksciojom su Restar, apie mezginius ir siulus kalbejom nedaug, siuline aplenkem lanku. Visi irodymai maiseliuose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 24 spalio 2018 - 19:20

Tik dabar smagiai suskaičiau jus :). Ir smagiai pabuvau Kaune. Katinas labai gerai įvertino dovanų gautą superpremium HiQ produkciją, kuri gaminama gamykloje prie Zapyškio ir labai vertinama, pvz. Malaizijoje :).

Namo parsivežiau: 3 violetinius tokius smailus skanius kopūstus (Vilniuje pirkau 1 po 4 eur už 1 kg, Kaune - 0,80 ct už kg...), vieną violetinę milžinišką kaliaropę beigi žalią kalafiorą, 2 kilus kotletinio faršo :), 2 poras batų iš Bordo stiliaus (koja jaučiasi kai be bato - tobulai) ir 2 sukneles iš Flos veris (1 sau, 1 mažei). Dideliausias ačiū Ramintai, kuri su manim pietavo ir visur bastėsi bei truputį padėjo apsispręsti :). kaip smagu, kai va taip gali susitikti su beveik svetimu žmogum ir jaustis savai ♥. Kiek liko kortelėje - nežinau, bet tuoj alga vėl bus :).

Kaune nepaklydau, bet paklydau VIlniuje, kai važiavau su GPS - tipo, norėjau pažiūrėti, koks greičiausias kelias namo  :laugh: . Kai išjungiau, tai tada tieisog parvažiavau.

Vinci - sorry labai labai :4u: . Turėjau lėkt greit į Savanorius, o paskui gi - nebuvo kaip grįžt. Ir tai namo tik prieš 5 parsibeldžiau, dar išvengusi kamščių. Paguodai - į Casa lana irgi neužėjau :).

KGB: nebuvau galvojus apie tai. bet turint omeny, kad man turi būti arti kaklo viskas, tai gal patogiau dvigubas, nes jį gali reguliuotis.

Limit, žinau pora man labai patikusių masažisčių, primink, parašyk man. Netoli tavo ex darbovietės, namie po darbo viena šauni moteris man darydavo viso kūno masažą už 20 eur. Seniems klientams sakė, kad ta pati kaina, gal ir tau tokią pritaikytų. Man neatrodo brangu.

Atsakyti

Aha o tai jeigu taip tiesiogine prasme išsipildys ir užsilenksim abi su Katuku :D​ 

Na gal dviese butu lengviau nusprest kaip tuos lemonus isleist, investuot...nebutu tokio soko didelio :lol:

Atsakyti

KGB: man tiktu ir toks ir toks priklauso prie kokios striukės nešiot 

Atsakyti

Šiandien galvojau paskambinti trims sektantėms. Tiesiog.

Bet užsidiskutavau su atžalomis.

Visą dieną mezginys rankinėje. Tik paC nesimezga.

Atsakyti

Ne į temą KGB: Mirena. Turiu receptą kišenėj ir negaliu apsispręsti. Kokie nors komentarai? 

Esu visom keturiom už, nes tiesiog neatsidžiaugiu. Ją sukūręs žmogAs turėtų gauti Nobelio premiją. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) oi, kad man kas tuos loterijos milijonus.... turiu tokį "namų ekonomą", kad jau dabar tikriausiai viskas suskirstyta kur padėt ir jokio šoko ar širdies smūgių :D ir aišku, jis taip pat pirmiausia mestų beveik visus darbus :D o va aš tai nemesčiau. Bet dirbčiau mažiau tikrai :)

Atsakyti

Esu visom keturiom už, nes tiesiog neatsidžiaugiu. Ją sukūręs žmogAs turėtų gauti Nobelio premiją. :rolleyes:​ 

Tu ja vienu tuo pat metu issiimi ir nauja isidedi? Ar reik kazkokios pertraukos?

Atsakyti

Labas rytas.

Reikia šiandien mašiniuko TA pravaryt  :blink: 

Atsakyti

Vienu kartu. Isima sena,ideda nauja. Laisva.

Atsakyti

Sveikos, 

Pas mane juodai juodas dryžis.... patupėsiu kampe... 

Dėl swapo nesu aktyvi, bet man tiks bet kas, kas bus pagal mano mergaitės įsivaizdavimą, kad man tiks ir patiks, tikrai jokio papildomo streso čia nereikia  :)

Atsakyti