Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos...

Gražūs katuko mezginiai  :wub:  :wub: labiausiai pyniukinis patiko  :wub: 

Mane šiandien laba artimi žmonės labai įskaudino, savivertė žemiau plintuso palikus.. Nenoriu skleist blogos energijos sektoj, tai patylėsiu kurį laiką  :cray:​  nebenoriu nei megzt, nei nert :(

Atsakyti

kabarkšt kokios spalvos.... :wub:​ 

gal kartais tos tamsių alyvų spalvos perdaug turi? :huh2: 

Atsakyti

kabarkšt kokios spalvos.... :wub:​ 

gal kartais tos tamsių alyvų spalvos perdaug turi? :huh2:

tu gal juokauji? aš be teisės kalbėt ir dalintis,čia viskas JO ;)

Atsakyti

Tai negailėk, duok mergičkai daugiau spalvų  :D ar čia drakius gaili  :B

buvo dar 4 panašių atspalvių,bet bijau,kad spręs iki vasaros,kurias išsirinkti... :)

Atsakyti

Niuma, nieko nevartoji :hmm:

Vitaminus. Kalci, magni, cinka.

Kava.

Brendi.

Vyna.

Kokteilius :)

Galiu dar pagalvot kas nuotaika kelia.. :D 

Vaikai. Galimybe dirbt ka noriu. Nes vistiek dirbu su zmonem 15 metu. 

As dirbu kas antra diena. O kas antra sliauzioju su chalatu po namus.

Galiu pradet rupintis jumis, kaip jus pajegiat Kiekviena diena vaziuot i darba ir derint seimos reikalus???

O jei rimtai, vaistus vartojau 3 men. Nuo lapkricio 1 nevartoju nieko.

Yra vadybininkai. Ju daug. Mano pareigos buvo vyr.vadybininke. ju nedaug. 

Is principo darbo man dabar sumazejo.

O jum sokas, kad veikiu ka noriu ir kaip noriu. Ir dar bapkes gaunu :)

Pries 6 metus pradejau pardavinet kura, nezinodama, kaip ji nusipirkt.

Po 5 metu pas mane klintu buvo apie 400. As juos visu turejau susirinkt po 1. Taip, kaip moku.

Irgi butumet pasiule kreiptis i gyd?

Zmogus tik pats uzdeda sau ribas ka jis gali ar negali.

Atsakyti

Sveikos, galvojau nesikišiu į jūsų pasvarstymus, bet po Liniukos posto negaliu susilaikyt. Nors Niumos asmeniškai nepažįstu, bet žinau, ką reiškia papulti į tinklinio marketingo kompaniją, kur švelniai tariant moka praplauti smegenis. Kaip suprantu, Niuma ant to užsikabino, o jei žmogus turi sugebėjimo parduoti ir turi platų pažįstamų ratą, tai veiklos tokiu atveju begalė, tik noro reikia. Liniuka, ką reiškia ilgai? Pusmetis, metai, penki?

tinklinis marketingas čia visai ne prie ko... Niuma, kiek aš ją prisimenu, visada kažką pardavinėjo :)

niuma, stabdyk šitą aplink tave besivystančią diskusiją, turėtų būti nejauku taip aptarinėjamai.

aš tik noriu pasakyti, kad nuoširdžiai rūpinuosi. Ypač jei sakei, kad tau bipolinį sutrikimą paišė. Tiesiog  nelik su tuo pati viena, ieškok pagalbos, nebūk saviklioviškai įsitikinusi, kad gali pati viena įveikti ligą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 12 vasario 2017 - 20:54

tu gal juokauji? aš be teisės kalbėt ir dalintis,čia viskas JO ;)

tai taip ir supratau, kad JO...bet vis tiek trupinukas vilties ruseno  :)

Atsakyti

buvo dar 4 panašių atspalvių,bet bijau,kad spręs iki vasaros,kurias išsirinkti... :)

O tai kodėl turi tik tris išsirinkt, tegul visų po biškį jama  :D koks JAM skirtumas - bendras kiekis gi tas pats  :lol: 

Gerai, kad mano JIS vilnai abejingas - staigus infarktas ir amžinas gastritas jam būtų garantuoti  :devil: 

Atsakyti

O tai kodėl turi tik tris išsirinkt, tegul visų po biškį jama  :D koks JAM skirtumas - bendras kiekis gi tas pats  :lol:

Gerai, kad mano JIS vilnai abejingas - staigus infarktas ir amžinas gastritas jam būtų garantuoti  :devil:

sita megztuka noriu numegzti jai,po gija merino vis kita spalva keiciant. nenoriu daugiau negu 3 spalvu deti

DSC_1310_medium2.jpg

Atsakyti

sita megztuka noriu numegzti jai,po gija merino vis kita spalva keiciant. nenoriu daugiau negu 3 spalvu deti

Supratau dabar  :rolleyes:  gal galima su dviem spalvom išsisukt :hmm: , gal lengviau išsirinkt būtų  :unsure: 

Atsakyti

Mano mezgiminiai nuotykiai.

Pradėjau megzt inspirą iš dundagos, kurią Liniuka pirty perleido, su prie jos nusipirkta alpaka. Pradėjau, pamezgiau ir nutariau - ką ten ta isnpira - turėtų megztinis išeit, gal megsiu megztinį, pradėjau platint, kaip tą apvalaus viršaus megztuką, taip smagiai mezgiau, gėrėjau spalvų kaita. Neseniai pasimatavau, žiūriu kad kažkaip ne taip platėja. Ogi pasirodo ne taip akių daugėjimą apskaičiavau :oh: megztukui per lėtai platėja, o isnpirai per greitai. Tai pradėjau galvot - gal  vis dėlto inspira? Nuardau iki paskutinio išplatėjimo ir dar pamezgu  taip pat, tada po kiek laiko platinsiu, bet tada išlenda mintis - o gal  vis dėto megztukas? Tada kiek daugiau nuardyt reikia. Taip ir sėdžiu nežinia ką megzdama ir nežinodama iki kiek dabar ardyt :lol:

Ai dar reikia pasigirt, nes taip retai nutinka tokie dalykai - iškepiau obuolių pyragą. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 vasario 2017 - 21:10

Supratau dabar  :rolleyes:  gal galima su dviem spalvom išsisukt :hmm: , gal lengviau išsirinkt būtų  :unsure:

jau vėlu,trys spalvos leista rinktis :D

jus klausiat,kur as megztukus dedu,nu pvz vakar pas mus namie duzo lekste.as gaminau cepelinus,vyras rinko šukes. ir nese i siuksliadeze,netilpo pro mane,uzkabino ir.....prapjove nugaroj megztuka,net idure i skūrą :D tai va. taip ir nesioju as savo megztukus :DD

Atsakyti