Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

super toj Katuko nuorodoj dar pigiau nei maksimoj būdavo

Atsakyti

Sveikos. Liemeneliu pirkejoms ismete nuolaidas: http://uk.triumph.co...063x3700073707x

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 19 spalio 2018 - 12:07

Sveikos  :4u: 

Sunkus penktadienis, kažkaip  batareika nusėdo anksčiau, nei baigėsi darbo savaitė  :oh: Šįryt sugebėjau pramiegoti, tai tokiu turbo greičiu susiruošiau  :oh:

Šią savaitę beveik nemezgiau.  :unsure: Pirmadinį išardžiau savo poros savaičių narplionę, antradienį vežiau Aušrą pas stomatologę, trečiadienį buvau kirpykloje, o vakar galimybė buvo, bet turimas mezginys nedžiugino, tai pasičiupau dar vieną seną mezginį ardyti.  :B  Pamenat mano vitražinę skarą? tai vat ją beveik baigiau išardyti.  :rolleyes: Skara nešiojama nebuvo, nes ten joje kažkas ne taip su konstrukcija, o vat spalvos man visai gražios. Sugalvojau, ką iš to siūlo galiu nešiojamo numegzt  :unsure: (lyg tų siūlų mano bibliotekoje mažai būtų  :D )

P1150065_medium2.JPG

 Su swapu lyg ir nusprendžiau dėl pagrindinės idėjos, siūlus užsisakiau, tikiuosi nepersigalvosiu, kol ateis...  :unsure: 

Atsakyti

Oi, Lace, šita skara labai graži buvo. Kas ten jai negerai, kad nesinešiojo?

Atsakyti

Sveikos, po truputį spalvinasi ir mūsų rudenėlis, Priedas  IMG_20181019_102454.jpg   193,56KB   0 Parsiųsta kartų nors šilta vis dar nerudeniškai, dar praeitą savaitgalį maudžiausi Baltijoje. Kad jau šiandien laisvadienis, tai pasižaidėme su gėlytėmis. Priedas  IMG_20181019_124145.jpg   156,55KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  IMG_20181019_135305.jpg   789,92KB   0 Parsiųsta kartų O ir tėvuko kojinės užbaigtos ir jau šildo kojeles. Smagu megzt is to margo siūlo, pastangų minimaliai ir vienos staigmenos spėliojant kas gausis. Priedas  IMG_20181009_165635_medium2.jpg   301,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oi, Lace, šita skara labai graži buvo. Kas ten jai negerai, kad nesinešiojo?

Kažkas ten su detalių geometrija negerai, neina jos gražiai išblokuoti, vienur tempia, kitur kabo "maišai".  :unsure: Spalviškai labai gražu, bet labai neišbaigta techniškai. Mano perfekcionizmas to negalėjo atlaikyti  :B​ 

Atsakyti

Šilko pamušalu prisiuvimą siūlyti, supratau, jau vėlu?

Atsakyti

Koks spalvingas šitas puslapis ♥. Kapseika, tai kojines kaip saulėgrąžas gliaudai :).  Aš vakar savo jaunuoliui baigiau kojines, įteikiau, sakydama juokais, kad čia jam kalėdinė dovana :). Iškart apsiavė ir net ačiū išspaudė :).

Pirkau žieminius batus, kuriems nebuvo ryškaus poreikio, bet mano atveju , tai randi (dar su nuolaida) - ir pirk. MZ aplankiau, pirkau sagas. Patinka man ten sagas rinktis, visgi yra iš ko. O siūlus žiūrėjau žiūrėjau, ir ...išėjau. Nu kai neturi konkrečios idėjos, tai ieškok neieškojęs. Ir net idėjos biškį paieškojau, pavarčiau leidinių. 

Atsakyti

Aš ryt turiu sodybos savininkui REALIŲ EVRŲ pervesti. Vest???

Ar čia visos Gražuolę ir pabaisą mezga?

Atsakyti

Merginos, nepavedam gadget, paskui vel bus pykciai del euro kito... Ar visos susiraset? ☺️

Atsakyti

Siūlau gal kokiam FB parašyt jei reik skubiai

kiek ten realių mūsų buvo? Ne per mažai? Šiemet aš nepyksiu😁 dėl euro kito. N....

Atsakyti

Šilko pamušalu prisiuvimą siūlyti, supratau, jau vėlu?

Jei tu čia man ketinai siūlyti, tai: 1) jau per vėlu, viskas išardyta, suvyniota, išplauta ir beveik sausa, 2) net jei nebūtų per vėlu, nelabai suprantu, kaip pamušalo įsiuvimas galėtų pataisyti blogą konstrukciją.  :unsure: 

Atsakyti