Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiaip Niuma visada buvo energijos pilna, tai labai čia bangų nekelčiau. Gal kad daugiau pasakoja ir dalinasi temoj, bet tai pas visas tokių pakilimų pasitaiko :D 

Kaspino platesnio nenoriu aš asmeniškai. Ne mano stilius. Jau pats kaspinas man šioks toks nuokrypis, tai kol kas panešiosiu tokį, gal nebent ilgį reiktų pakoreguot.

Aš tai įkritus į Dauntono abatiją :rolleyes: 

Atsakyti

Gražūs Katuko megzteliai :wub:  o pati visiškai sumažėjusi... :)​ 

Dautono abatija peržiūrėjau pernai, dabar nieko tokio nerandu...bandžiau Grei anatomiją, kelias serijas pažiūrėjau su malonumu, paskui pradėjo erzinti mediciniai aspektai, akivaizdus nelogiškumas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 vasario 2017 - 19:10

Ahoy

O Nuosirdukas pirmoji baige dryziuka

Nu sveikinu ir linkiukad isplovus nenutystu,..

As savojo antra rankove pradejau, kol kas nesuprantu ar gerai gavos, sagu dar nesusiuvau bet kiek pwrisimetu ant saves atrodo gal ir nieko, paaiskes pabaigus susiuvus sagas ir isplovus

Namie kazkaip saltoka, isilindau i lova nu bet tai kaip pad tevus kaime salta, imanoma but tik vienam kambary..uztat ir nemegstu ten ziema vaziuot

Ir dar va kaip katuka besote uzpuolus, noriu daug valgyt ir vis ko nesveiko, pvz picu, mesainiu, bulvyciu...nu tuoj ne 2 ir ne5 o kokiu 10 kg turesiu pliuso

Katuko zaliasistripynis laabai labai ir spalva ir tikimas ir numezgimas

Kaspinukinis.nu tysaliukas toksai, bet mielas,nors spalva ne mano skonio

Man galvoj projektu milijonas koks  baigineju dryzi, vaikiui uniformini gerai but pabaigt, o tada eile b,oomsburis is tu oat siulu dvigubu, duktereciai bulle gimtadieniui irgi is ju, mb megztukas is rogutinio merino,sau reglano megztuka jutubej nuziurejau is dropsu coton merino

Reiktu darba mest su tiek uzmoju

Dar peledukines kojines plysta, kakluosalo reik, tapkiu vaikui kojininiu i kaima....

Atsakyti

mano dryziukas spintoj padetas sagu laukia :wub:  gal  kai pasveiksiu labiau reiks nulekt i centra sagu paieskot. arba laukt kinisku :hmm:

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Tokį pikų savaitgalį turėjau :wub:  Ryte joga, pskui važiavom į sodybą su vaizdu už milijoną, vakare pirtelė su vantom, paskui šokiai pokiai, ryte mezginys su tuo pačiu vaizdu už milijoną :wub: Užtat dabar grįžau namo ir taip gaila savęs, kad rytoj į darbą... Šeimyna tai namie. Vyras niekaip neapsisprendžia, ar emigruot per cepelinus,ar ne :D  Restar, puiku, kad ištaikysi laiko, gal nors kiek tau nuotaiką praskaidrinsim :4u: 

Katuko mezginiai abu geruliai :wub:  Ypač pyniuočo siūlas fainas.

Dėl Niumos pasirodo ne aš viena pergyvenu. Man jau seniai neramu dėl tokio perdėto emocijų antplūdžio. Negali žmogus tokiu tempu ilgai vežt... Man rodos, reikėtų pasirodyti gydytojui.

Atsakyti

Sveikos, galvojau nesikišiu į jūsų pasvarstymus, bet po Liniukos posto negaliu susilaikyt. Nors Niumos asmeniškai nepažįstu, bet žinau, ką reiškia papulti į tinklinio marketingo kompaniją, kur švelniai tariant moka praplauti smegenis. Kaip suprantu, Niuma ant to užsikabino, o jei žmogus turi sugebėjimo parduoti ir turi platų pažįstamų ratą, tai veiklos tokiu atveju begalė, tik noro reikia. Liniuka, ką reiškia ilgai? Pusmetis, metai, penki?

Atsakyti

Aš tai įkritus į Dauntono abatiją :rolleyes:

Man tai šitas serialų serialas - toks gražus savo santykiais, pakankamai natūraliai besivystančiais įvykiais, nepalyginsi su kokiu Velvet, kur nuo intrigų lygioj vietoj bloga darosi.

Nors šiaip nesu daug serialų mačiusi. Pasuktinais metais kiek užsikabinau žiūrėti per jus ir savo vaikus :hihihi:

Atsakyti

Tai kad cepelinai arteja gal padeliojame kas ka vezasi.

Kad nebutumem Liniukui "ant sprando"

Galiu as atvezt cepelinu viduriuku musu krasto pusinukai. Nesakysiu kokiu pusiu bus😊

Katuk o kokius tu valgysi?

Morkyciu su svoguniukais skanus visai. Tokiu irgi viduriuku galiu padaryti.

Ir padaxa Katukui pavyzdziui toki  svogunai grybai aliejuje pakepinti be jokiu pienu grietiniu ir pan. 

Nu pasitarkim.

Atsakyti

Kas bulves

Kas lasinius

Kas mesyte

Kad grietinyte

Na ir skanuliu uzkanduku kas ka nori gali moka.

Tu viena taip savaitgalinaisi?

Liniuk, nu tavo vyras puikiai isipaiso i ta musu kompanija. Tegul lieka.

Atsakyti

sunku mano blondinei apsispręsti,kurias tris spalvas margam megztukui pasirinkti :D Nojus tai greit iš visų melynų ir žalių pasirinko :D

DSC_2824_medium2.JPG

DSC_2821_medium2.JPG

DSC_2820_medium2.JPG

DSC_2828_medium2.JPG

Atsakyti

rekomenduoju medicininį serialą Saving hope  :victory2:​ 

Atsakyti

sunku mano blondinei apsispręsti,kurias tris spalvas margam megztukui pasirinkti :D Nojus tai greit iš visų melynų ir žalių pasirinko :D

Tai negailėk, duok mergičkai daugiau spalvų  :D ar čia drakius gaili  :B 

Atsakyti