Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Geltona ir nuoga nugara  :wub: 

 

 

https://www.instagra...d=1uphe16xhfuf9

 

 

Tikriausiai megsiu.

 

PS

 

Turiu odinę striukę, kurios ieškojau 4 metus!!!!!!!! Juoda. Tobula. PS viskasmanpavyko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 17 spalio 2018 - 16:50

Labas vakaras  :4u: 

šiandien susipratau, kad jau kelinta diena užeinu, pasiskaitau ir net nepasilabinu.  :oh:  taisau situaciją  :ax: 

o jūs čia tokią skaudžią apatinių temą gvildenat  :oh: nežinau tokių kainų, nei 15, nei 20, nei 30  :dry2: kažkodėl visi man tinkantys ne mažiau 50 pinigų kainuoja  :frusty: 

Ingriduska, kokie gyvenimo pokyčiai pas tave  :blink: net nežinau, ar čia tavęs pagailėti, ar pavydėti.  :unsure: bet kokiu atveju linkiu, kad viskas būtų taip, kaip reikia  :4u: 

Gadget, rodyk striukę  :rolleyes: aš jau kuris laikas svaigstu apie baikerišką odinę striukę, esu beveik tikra, kad man tokia netiks, bet nerandu kur pasimatuoti, kad įsitikinti.  :huh2: 

Atsakyti

Lace, inmesiu Tau asmeniškai ;)

Atsakyti

Matuokis Šiaurės miestelio Aprangoje.

Atsakyti

Lace kaip tau naujas darbas

Atsakyti

Labas. Šiandien buvo pasimatymų su giminėm liūdna proga diena. Grįžau tik va neseniai. Visa laimė, kad ir ryte, ir vakare vairuoti nuskilo su saule iš nugaros  :B

Liemenukus labai laikinu Triumph (ypatingai gerai viską sustato į vietas, tarnauja iiiiiilgai, va neseniai perrinkinėdama išmečiau porą kokių 10 metų kaip minimum senumo), visai patiko Etam, o ir H&M kai kurių nebrokiju. Bet perku be jokių nėrinukų, lygius, vienspalvius juodus ir nude. Nuobodžiai. Bet tarnauja.

 

Atsakyti

Iki tiek :blink:  nepažįstu tokių skaičių :huh2:

Galiu supažindint su savo pajamom. 

Atsakyti

Lace kaip tau naujas darbas

Net nežinau, ką tau į tokį klausimą atsakyti.  :oh: 

tas darbas mane taip netikėtai ištiko, buvau nusiteikusi bent porą mėnesių atostogauti. Taip išeina, kad aš jo visai nenorėjau, bet priėmiau pragmatišką sprendimą. Tai vat toks tas mano  santykis su nauju darbu - labai praktiškas.  :mirksiukas: iš to savi pliusai, savi minusai - mažiau stresuoju, bet kartu ir mažiau emociškai įsitraukiu  :unsure: o toliau bus matyti...

kažkaip prisiminiau, kaip mano Vaivą taip naiviai vaikiškai, bet pačią esmę užčiuopė :)  mes su ja ta pačią dieną pradėjome naują etapą - aš naujam darbe, o jinai naujoje baseino grupėje. Ir vakare mano kūmutė manęs klausia - “Mama, ar tu jau susiradai draugų naujam darbe? Nes aš tai jau susiradau dvi naujas drauges baseine”  :rolleyes:  Ir tikrai - kiek daug priklauso nuo to draugų turėjimo...  :D tai va, draugų aš vis dar nesusiradau...  :B 

Atsakyti

Nakti keliaus ir ieskojau tabletyciu saltkreciui ir gerkleje isitaisiusiam peiliui susvelnint. Tada atvairavau i vln su pilnu keleiviu ekipacu :) konferencinomes :)

As praktiskai neveiksni.... bet spurgyciu dar grizus kazkaip savo alianoms akytems sugebejau iskepti :)

apatiniai- lindexe dazniausiai perku- kokybe patinka labai. Paskutinis 24 pinigus kainavo- brangokas, bet panesiojus labai dziaugiuosi.

Atsakyti

Labas rytas,

 

Dėl apatinių ir man sunki dalia. Yra to turto susidėjimui  :rolleyes:  Irgi ypač džiaugiusi Triumph atradus, bet kainom tai ne :D Reiktų gal ir kur kitur pasižvalgyt, gal kokia nauja gera patirtis ištiks, bo iki šiol tai nekokia.

 

Lace, kaip suprantu dėl naujų draugų naujam darbe :4u:  Man kažkaip visai pasisekė, nors pradžia nieko gero nežadėjo, bet paskui atsiskleidė žmonių nuostabumas  :wub:

 

Šiuo metu esu gerokam kosmose geraja prasme. Nesakau, kad esu daug keliavusi, bet tokių žmonių dar nesu sutikusi  :wub:  Turbūt visa tauta yra ugdoma dėmesio artimui dvasia. Vos tik sustok su žemėlapiu, ar užsispoksok į informacinę lentą, jau tuoj pagalba šalia  :wub:

Nežinau, ar turėjau kažkokių lūkesčių Korėjai, bet kai kurie stereotipai visiškai nepasiteisino. Atrodo, tokia išsivysčiusi technologijų šalis, o atvirukų dar neišrado (arba jau atgyveno :D). Pašte apie tokius nėr girdėję :D Mieste NIEKUR nemačiau. Suvenyrų pilna, bet atvirukų nea  :rolleyes:

Metro bilieto ne grynų pinigų nenusipirksi. Daugkartinės metro kortelės irgi negausi, tik mažose parduotuvėse ir tai tik kai kuriose.

SD kortelę rast (pamiršus buvau fotoaparate vieną dieną) irgi rast be šansų  :rolleyes:  :D

Bet užtat visi visi įlindę į telefonus. Ir visi ištisai kalba telefonu gatvėse, o kai nesimato nei ausinių, nei telefono, atrodo gan keistai :D

Miestas milžiniškas, man mergaitei iš Viliaus kaimo nelabai suprantamas mastelis :D ATstumų nesuvokiu :D

Šiaip žmonės atsipūtę, valgo, kerpasi ir fotografuojasi :D Tokios vietos populiariausios, ant kiekvieno kampo.

 

Ingrida, gerų tau permainų vėjų  :4u: Aš irgi visai norėčiau. Bet tik laikinai. Vis dėl to ta mūsų Lietuva nuostabiausia vieta :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 spalio 2018 - 03:34

Limit, slapukė taip netikėtai tik bac ir jau rašo iš kitos pasaulio pusės :D  Kokiais vėjais tu ten? Labai norėčiau į aziją, nes kiek bekeliauju po Europą niekur nebepatiriu to WAW jausmo :B  Viskas vienodai gražu.

Lace, bet taip turbūt ir nebūna, kad per keletą savaičių darbe draugų susirast :hmm: Man tik vieną kartą buvo, kad nuo pirmos minutės su stalo kolege kritom į santykius :D  Kas keisčiausia, kad mes totaliai sktirtingos viskuom, bet vat kažkokie laukai sutapo. O tada po 3 mėnesių aš išėjau iš darbo :D Nes su darbu laukai taip ir nesutapo :D​ 

Atsakyti

Vyras komandiruotėj. Aš kaip prielipas :D Leidžiu dienas viena, klajoju rajonais visokiais :D Į minią neįsiliesi, tarp vietinių nepasislėpsi :D

 

O jausmas tai 3xWOW

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 spalio 2018 - 05:30