Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, tik dabar paskaičiau tavo žinutę. Ačiū už draugiškumą....bet ...persigalvojau...gal palauksiu kito sezono...

Pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu. Turiu tokią pat skausmingą patirtį- bendradarbė ...recidyvas... tik nežinau, ar galėjau bent ką pakeisti....ko gero, nieko...bandėme, bet aplinkinių kalbos mažai gelbsti, o sistema taip sutvarkyta, kad viskas lieka paties žmogaus pasirinkime...  dėl to dar labiau apmaudu...

Niumos postus skaitau su nerimu nuo staigaus proveržio po ilgo tylos periodo.Postai kitokie, nei buvo iki tylos periodo.. nedrįsau nieko sakyti...ir dabar nedrąsu...bet ir nutylėti bijau...o gal..o gal ta viena papildoma mano žinutė kažką padės...labai labai norėčiau, kad padėtų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 vasario 2017 - 16:30

Aš tai neturiu jokios blogos patirties, bet pagal mano pilka gyvenimo būda ir charakteri,man taip pat atrodo keista tokie krastutinumai, juoda- balta, ta energija nera blogai, gal net labai gerai, bet jeigu tikrai tikrai ji taip vienodai issilaikytu ir neperdegtum, žmogus....

Atsakyti

Labos

Oi kaip liūdnai šiandien. O man atrodo, kad Niuma visada energinga šypsenėlė buvo. Ir dar rašyt moka sustiprindama įspūdį (ne be reikalo turi pardavimo gyslelę). Moka ji ir ramiai pasivaikščiot, ir pašnekovą išklausyt, ir vienoj vietoj pasėdėt (megzt bėgiojant būtų iššūkis).

Siunčiu daug saulės visoms, besikalančios žolės ir nedrąsių pirmų žiedų  :4u: Dar šalta, bet pavasaris jau tuoj tuoj bus  :wub: 

Atsakyti

Gerai jau gerai. Negasdinsiu :D

Nors kas gyvai pazysta, zino, kad neuzsiciaupiu per susitikimus.

Atsakyti

Ups soriukas. As cia matavausi pagal savo nuotaika bet pasirodo kad ne man vienai galva sukasi nuo Niumuko.

As, deja, kaip ir Lace turiu realu atveja salia.

Atsakyti

Gerai jau gerai. Negasdinsiu :D

Nors kas gyvai pazysta, zino, kad neuzsiciaupiu per susitikimus.

Aš tai iš asmeninės patirties pasisakysiu...

Kai pirmą kart gydžiausi depresiją.-taip taip, dariau tą-man vaistai, nors tai nebuvo stiprūs vaistai, tik vienas papildomas mikroelementas, suveikė panašiai. Tiesiog euforinė būsena. Norėjau eiti bėgti lėkti ir viskuo dalintis, visus uždegti..

Niuma, nieko nevartoji :hmm: 

Bet vat koks tai buvo mikroelementas :hmm:  galvoj sukasi litis, bet nesu tikra.

Atsakyti

Katuk,tikrai litis...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 12 vasario 2017 - 17:38

As beje irgi manau kad esu optimiste. Liudesys tapo jau labiau valdomas. Ar nuo arbatu, ar nuo vitaminu, ar nuo to kad tikrai nera skydliaukes vezio😎 ar nuo jusu..., ar nuo visko puoksteje.

Geriau pasakysiu kad kol neturiu paltukui norimu siulu, suradau seniausiai nert pradeta suknele. Na ir neriu. Be entuziazmo didelio, vizija jos jau pametusi esu, bet neriu. Pasportavau #pasipirtinome su vyru#pavakarieniavom - vyras troskinta aluje kalakuto kumpeli su svogunais morkom, pomidorais ir mazom bulvytem, as lasisa ir Benedikto kiausinius#

pasidariau espresso kavos# isijungiau Puaro ir nersiu.

Lusasita gera turet drauge dukra :wub: 

Restar kaip tavo tetis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 12 vasario 2017 - 17:43

Ingriduška, tu mano Puaro drauge :wub:

Katuk, tik užtvirtinai, kad man reikia irgi nugarą parodyti, net siūlo tam turiu. O tas besiūlis, tai kosmosas, supratau tik, kad tu bais protinga, prisigalvoji sau visokių vikrutasų ir išraitai taip, kad galėtum aprašinėti ir pardavinėti :rolleyes:

Atsakyti

Ingriduska, tikras geris yra dukra :)  su vyrais tos kalbos kitokios. sunui su teciu daugiau kalbu  apie masinas, kompus, statybas  ir kitokius vyriskus dalykiukus .

tik kad ta dukra gyvai matau koki karta per savaite tik ir trumpai . dabar tai  seniai nebuvau maciusi , nes pas mus ligoniu palata . dabar jau kaip ir i pabaiga ( jei nebus trecio rato ) ligos.

Atsakyti

Labas

Katuko megztukas su pynem.super kaspiniuociui platesni kaspina siuciau

Atsakyti

Apie tas nuotaikas. Kai paskaitau Niumos žinutes, prisimenu kai mane buvo užpuolus rudeni depresija, slėgė namų sienos, vis prisigalvodavau begalę reikalų, susitikimų, kelionių.  :oh: 

Atsakyti