Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet galima ir suderint, ypač jei pas kitą mezgėją į svečius. Arba pas tokią draugę, kuri suprantą .

galima suderint aišku, bet, namie visi savo siūlai, drakiaus reikmenys, ir šiaip matuotis patogiau :D

Atsakyti

UOJ...Nite nors vienai pasirodo dar netinka oras, aš jau bijau kam ir prasitart kad tikro rudens su lietum noriu :D vakar prasitariau tai pirštu ties smilkiniu pasukiojo :unsure:

nu o man iš tikro norisi kad darbe šildymą įjungtų, nes deja lauko saulėtumas mūro šalčio nekompensuoja, o kol šita bobų vasara nesibaigs neįjungs, šalu,išeinu per pietus pasivaikščiot, sukaistu, grįžtu vėl šalu mėlynom lūpom. aš kadangi vaiks naminis ne laukinis man labiau patinka kai patalpoj šilčiau nei lauke

Aš pažįstu dar kelis tokius "nelaimėlius" :rolleyes:

Joo, užjaučiu :4u: tuose mūruose net aš su storu vilnoniu-moheriniu užmestuku sėdėdavau, tokiu pusės kaldros dydžio  :D Ir šildymą, kiek pamenu, įjungdavo po Vėlinių  :hmm: 

Atsakyti

man šiaip fiziškai pavasarinė saulė blogą savijautą sukelia ir galvoskausmį ir galvosvaigį, rudeninė pusė bėdos būtų, jei sakau būt šilta viduj..nors iš tikro mėgstu visus metų laikus absoliučiai ir rudenį mėgstu kai jis tas toks tikras, nu ne +20, nes kažkokia nenormalybė spalio vidury ką norit tą sakykit :D kaip Turkijoj kokioj ar ką

 

šildymą kitais metais jungdavo kartu su miesto lyg ir, čia šiemet tik taip...nu arba aš neatsimenu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 spalio 2018 - 09:37

namines ir laukines :D 

man tai ir namie nesalta su dviem enerdzaizeriais sildytuvais.o kai lauke sauleta ir nelyja, ilgiau galim po  lauka vaiksciot. sode isvis i namus neinam, terasoj gyvenam :D  vyras spalio 14 d dar sugebejo  terasoj ant sopkutes  ir pamiegot,  pietu privalges.   cia pastovus ritualas as ji toks. idomu iki kokios  datos su tais miegojimais istrauks :hmm:  siaip kaldra uzsikloja, nu bet kaip bomziukas, lauke rudeni miega :D  as tuo tarpu jo ramu miega saugodama mezgu :)  melynas dryziukas baigtas. reik skalbt. ir ieskot, koki dar nebaigtuka turiu ant virbalu. lygtais alpakeles  kunelis iki pazastu ir dalis rankoviu. orams susilus, kazkada  pavasari padejau ji i sona, reik prisimint kaip as ten ka mezgiau :hmm:

Atsakyti

taigi..jei darban nereikėtų gal bele koks oras ir man geras būtų :) o dabar deja nepasivaikščiosi ilgiau nei 45 minutes...

Atsakyti

Sveikos, as bandysiu darbe prasytis iseigines 24, bandysiu prasyt vyro, kad paveziotu, nes greiciausiai vaziuociau i pirti be pirties ir be nakvyniu.

Atsakyti

kas cia per pakartojimai, ne taip ir svarbu....

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 16 spalio 2018 - 09:47

mes darbe tai šildytuvus pasijungiam :rolleyes:  nu nes iš itkro šildymas ten kažkokiu tai būdu reguliuojasi net ir įjungtas. t.y. kai lauke daugiau nei +10 pats savaime išsijungia. o mūsų pusė rytinė, tai saulė nešildo, nu ir kažkaip vėsokoka :D o kai šildymas veikia, tada būna tvankokoka

o aš nežinau, koks oras man patinka :hmm:  turbūt šitas dabartinis yr pats normaliausias, ti kryte galėtų būt šilčiau :D  nu nes karštis mane žudo, šaltis irgi, o vat toks ~+20  be vėjo ir lietaus yr pats normaliausias

Atsakyti

Oras siaubingas - nuo tos saulės man galvą skauda, svaigsta, silpna - vienžo "pagirios" jau trečią savaitę. Ir mano vaikas  :happy: pasirodo, šiugždančių lapų garso nemėgsta :oh: stengiasi visus lapus apeit pakeliui į mokyklą, o yra tokių kiemų  :blink:  neapeinamų  :blink:  einam ratais į mokyklą.

Kokie žmonės skirtingi :rolleyes: , aš skrajoju kaip ant sparnų tokiu oru, o mažė eidama brenda kur kuo daugiau lapų  :wub: 

Atsakyti

qqte, as irgi esu dirbus, kur kabinetas buvo su langais i siaures puse. tai lauke eidama  susildavau, o kabinete nors    vailokus dekis  rudeni ar pavasari.  su bateliais kojos sulededavo.. per pertraukas begdavau i kolegiu klases pasisildyt :)

Atsakyti

O pas mus tai šildo darbe, užtat gerai, nes kol nešildė, kai buvo atvėsę, tai irgi šalom žiauriai.

Pas mus šiaurės pusėj langai ir dar pirmas aukštas senamiesty, drėgmė nuo rūsio eina... Tai rudenį ir pavasarį, kai nekūrena, būna blogai. Užtat per karščius iš darbo eit nesinori.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 spalio 2018 - 10:18

Labas

1. gadget

2. qqte

3. Restar

4. Žuviukas

5. katuks

6. Kerpena

7. Šarangė

8. Faraway

Atsakyti