Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, viso tavo nuotraukos puikios, bet tos gulbės nerealios nerealiam fone. :blink: Turbūt visas rudens grožis koncentruotu pavidalu. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 spalio 2018 - 08:05

aik tu sau koks grožis su tom gulbėm :wub: :wub: :wub: 

Atsakyti

Šioj vietoj nesikuklinsiu, nerealios foto :wub: Net fotografuojantys žmonės klausė, ar čia realūs atspindžiai, jei dar mokėčiau padoriai pakoreguot tai išvis būtų super, nes šiaip jau diena buvo labai saulėta, kas gadina fotkes....

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

 

Gulbės aukse  :wub:

 

Katukai, kai jau bus tas triptikas ant sienos, būtinai pasirodysiu  :nail: Dabar esmė nepamest įkvėpimo. Su antruoju pasisekė išlaikyti daugmaž stabilų tempą, o kaip bus toliau - matysim. Kas čia žino, gal po poros dienų prisukimas ims ir baigsis  :hihihi:

 

Savaitgalis buvo kosminis. Šiaip turėjo būti tylus, ramus, viską ten... Ir buvo ramus, bet ir šeštadienį, ir sekmadienį neplanuotai turėjom svečių. Ir tokių! Šeštadienį buvo 10 metų gyvai nematyti draugai. Sekmadienį irgi neplanuotai užsuko pro šalį važiuodamas vyro vaikystės draugas, mūsų pabrolys, su šeimyna, porą metų nebuvom matęsi. Jėga. Buvo daug kvyyy  :wub:

Tik gėlės vėl liko nepalaistytos  :dry2:

Atsakyti

Šarange, viso tavo nuotraukos puikios, bet tos gulbės nerealios nerealiam fone. :blink: Turbūt visas rudens grožis koncentruotu pavidalu. :)

Šioj vietoj nesikuklinsiu, nerealios foto :wub: Net fotografuojantys žmonės klausė, ar čia realūs atspindžiai, jei dar mokėčiau padoriai pakoreguot tai išvis būtų super, nes šiaip jau diena buvo labai saulėta, kas gadina fotkes....

Visiškai pritariu, kuklintis nereikia.

Gero gėlių laistymo. Galima ir pirmadienį ;)

Atsakyti

Mano gėlės mėgsta būti laistomos rytais / pirmoje dienos pusėje. Taigis, pirmadienį jau teoriškai atmetam. O praktiškai reikės nuspręsti, kas blogiau - laistymas vakare ar stichinė sausra dar vieną dieną  :B

Atsakyti

Labas,

sunkiai budinuosi :). Nors jau tiek darbų iš ryto nuveikta,bet kai ramiai atsisėdu - nesuprantu, ar jau atsikėlus ar dar ne :).

Vakar būčiau baigus megztuką, jeigu ... nebūčiau numezgus per daug :). Vieną kartą pamatavau rankovę su jau numegzta, dar pasirodė, kad kokio sprindžio trūksta, kai pamatavau antrą kartą - paaiškėjo, kad reiks ardyti :). Tai nebesiėmiau to darbo vakare. Atsivežiau šiandien, gal pavyks pro Kąsiūlus prasukt, sagų pažiūrėsiu, gal kas kris į akį. Šiandien prasidės kančios, ką megzt. teoriškai yra keli variantai, bet kol tas prieina iki pradžios, tai... Dar tobula būtų pasidairyti swapui siūlų. Bet kad idėjos absol konkrečios irgi neturiu.

Šarangės foto tikrai nekukliai įspūdingos  :wub: . Pagerinti šiemet metai  :wub: .

Mano gėlės - kankinės. Džiaugiasi, kai išvis jas kada nors prisimenu. Orchidėjas išvis baigiu nukanapucinti... Niekaip nesugebu prisišaukti tos kažkada buvusios meilės gėlėms. 

Katuk - tai tu name neturi vietos vienam papildomam stalui??? Mūsų namai gal guminiai, kiek visko telpa :D. O naują stalą irgi patinkantį nusipirkai? Nes kartais geriau seną atnaujinti, negu naują pirkti. Aš vis ruošiuosi nusipirkti Foxypaint dažų atnaujinti keliems smulkiems Saulės baldeliams- kėdutei, komodėlei, suoleliui.  

Tiesa, man gražu papuošalai ant kitų :). Tiesa, kokiu žiedų tai net nematau turbūt.  Bet pakabuoklius nuolat nužiūrinėju.

Atsakyti

aha, papuošalai. tikriausia esu nei nuoga nei apsirengus :D

su manimi nuolat keli žiedai - tik auksas :D auskarai einamiausias papuošalas, turiu visokių, keičiu bevei kasdien

nemėgstu kaklo papuošalų, bet kartais pagal nuotaiką užsidedu kokią apyrankę. va šiandien - baltų perlų (nu tų, nelaisvėj augintų :D  bet net iš Kinijos atvežtų). galvojau, kad perlai tik gerokai vrš 50 perkopus tinka, ale bet žiūriu, kad visai smagiai nešiojasi

ai, ant kaklo nuolat kokia grandinėlė su pakabuku, dažniausiai irgi auksas :rolleyes:

Restar, sugrūst viską įmanoma, bet kažkaip ne mano akims ta eklektika. norisi kažkiek paderinimo, o ne šiaip sumetimo į krūvą. ir ne visus baldus galima atnaujinti, ypatingai kokius laminuotus, jų nei dažyt galima, nei šlifuot. o aš tik tokius ir perku, nes kitiems neuždirbu :D  tas baltas stalas irgi daug darbo reikalautų atnaujinimui, ir šiaip lauktų ilgai ir nuobodžiai, kol dienas baigtų toks koks yra :D kaip ir patys svetainės baldai laukė savo eilės 8 metus... aną kart jau stebėjais, kaip galima gyvent be baldų... nu galima pasirodo :D 

naują stalą pirkau su visu komplektu, t.y. vieno dizaino su visais kitais svetainės baldais. bet deja, kėdžių prie jo nebuvo :D  nu tai dabar kol rasim tinkamas...... gyvensim su taburetėm :D

Atsakyti

Katuk, na, turėjau omeny, kad name dar būna koks rūsys, palėpė, sandėliukas ir pan., ta nebūtina gi visa ko laikyti vienam kambary, bet gal kur eina saugiai suvalkietiškai pasidėti :). Nes, maža ką - naujasis bus ne toks patogus siūti, pvz. Aišku, neįsivaizduoju, koks tas tavo namas, bet kartais žmonės vien tik rankdarbiams kambarį gali sau leisti įsirengti.  O dėl atnaujinimo, tai neturiu reikalo ginčytis, tik šiaip - va, būtent tie dažai ant visko galimi dažyti. Jeigu turi kokį mylimą, bet vertą atnaujinimo baldelį - turėk omeny. Net lakuotus pianinus perdažo :). Šiaip man juokinga, kad siūlau apsikrauti daiktais, bet kažkokia meilė tavo tam stalui nuskambėjo. O tai gal tikrai geras, gaila, kad man nereikia :).

Atsakyti

A jo, papuošalai. Mano akiratyje paskutiniu metu likę tik auskarai ir apyrankės. Žiedas nešiojamas tik vestuvinis, kiti kažkur užmesti... Dar nešioju sidabrinę smulkią grandinėlę su pakabučiu skorpioniuku. Iškilmingomis progomis išsitraukiu perlų vėrinį  :rolleyes: Anksčiau labai mėgau visokius bižuterinius ir ne tik vėrinius, bet dabar jie man labai gražu ant kitų, o ne ant manęs  :B Sagių irgi turiu, bet absoliučiai nenešioju. Net tas pačias apyrankes kažkaip esu nuošaly palikusi  :blink: Netvarka  :hmm: 

Auksas visiškai ne mano tema, mano tema sidabras. Arba varis / žalvaris. Arba oda  :P​ 

Atsakyti

bobu vasara  nudaze Lietuva graziausiomis spalvomis.  gerejausi  vaizdais, vaziuodama  per  Lietuva :)  kaip grazu. kaip sauleta :) ir kaip man patinka mano ripsinis  paltukas :)

kelios foto  statistikai .

c22381c354f9.jpg8ee69f387424.jpge59ceda2d6fb.jpg

Atsakyti

Lusasita, gražuolis paltukas. Nors ne mano spalvos, bet vis tiek gražuolis  :wub: 

Skaitau apie augalinių pluoštų dažymus - akiratį plečiu :D ir nervinuos, kad tokiam užkampy gyvenu... va Amerikėj tai rojus - ko nori ir kiek nori. 

Atsakyti