Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

VInci :D, tai rami buvai, kol nepažiūrėjai 

Kažkaip taip gavos :) 

Nrs supratau, kad ką buvau numačius trigubint reikia. Kažkaip maniau, kad +-nedideli reikalai vyksta, o kai pamačiau... :blink:  :unsure: 

Priminkit, iki kada rei išsiųst? Ar gal dar kokios taisyklės yra? Nes gi negaliu aš savo mergaitės nuliūdint dėl nežinojimo ;)

Atsakyti

Tiesa, skausmingai susiskaitė naktiniai priėmimai. Neduok Dieve... Tikiuosi, kad viskas gerai  :4u: .

Faraway - čia tik toks posakis apie blond ar kardinaliai pasikeitei???

Dieną pražygiavom su brolio ilgakojo klase paneriais. Jį tai namie palikom gydyt kojos, kad jau pirmadienį galėtų į Ruklą važiuoti, bet mums tas nesutrukdė  su merginom pražygiuot:).

Vakare megztelėjau prie teliko rankovę. Panašu, kad ryt neturėsiu ką megzti vakare...

Privertėm ir mane apie swapą sukti galvą jau. Kad nebūtų, kaip tai žiogui vasarą.... Iš esmės tai beveik žinau, ką darysiu, tik nežinau kaip ir iš ko :) Čia ir yra sunkumai didieji :). Bepigu VInčiui, kuri prisidažyt gali apie ką tik mes pasvajojame :).

Atsakyti

Aš po pietų kiek prasijudinau. Dalis šeimos į pirtį išvažiavo pas uošvius. Šiek tiek apsikuopiau, o vakare žiūrėdama filmą net ir lyginimo krūvą sunaikinau. Netgi swapo idėjas pakedenau, visokius siūlus ir nesiūlus išsitraukiau ir žiūrėjau ko turiu. Taip pat shemutes...Bet dar nieko nepradėjau.Žodžiu, vakaras už rytą šviesesnis.

 

Apie papuošalus, tai man įvairiai būna. Be vestuvinio žiedo beveik visada nešioju grandinėlę su kryželiu, o visa kita, kaip užeina. Auskarus paprastai irgi nešioju, bet kartais būna, kad kokius įsiveriu ir mėnesiais nekeičiu, o kai kada labai derinuosi prie aprangos ir nuotaikos. :)

Aukso irgi nelaba mėgstu, tai labai retai nešioju. O pavasarį pamačiau tokią jau vyresnio amžiaus moterį su plačiais sidabriniais žiedais ir man taip gražiai susižiūrėjo, kad pati užsimaniau, tai gimtadienio proga nusipirkau vieną tokį platesnį ir dar iki šiol nešioju.

 

Ai, tikrai vinci, jei jau tu nežinai ką dovanot, tai puikiausiai gali kokią sruogą gražiai nudažyt, pagal nurodytas mėgstamas spalvas, jei ne gavėja, tai bent jos drakius apsidžiaugs. :lol: Betgi žinai mus, kai drakius laimingas, tai ir mes geresnės nuotaikos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 spalio 2018 - 23:22

Tai kaip man dabar jaustis vienai tarp tokių nuogalių?  :oh: gal turėčiau susimąstyti, gal mano amžiuje jau derėtu nebevaikščioti dzinguliais apsikarsčius kaip kokiai Kalėdinei eglutei?  :unsure:  bet jeigu taip kas nors galvojat, man geriau nesakykit.  :B 

Lace pakabukas pabandymui ok. Kiekis visai madingas. O kiekio turinys labai klasikinis?

Nežinau, ar klasikinis, bet tikrai ne bižuterinis.  :huh2: jaučiu didelę silpnybę sidabrui ir masyviems sidabro papuošalams  :wub: 

Niu jooooooò

Pažiūrėjau praeito swapo foto... bože bože ir kur aš įsivėliau?!??!?!?!!?!??!!??!?!?!?!!?

Kartelė tokiam aukšty, kad su mano 165cm beveik mission impossible...

Žodžiu, aš netrizniuoju. Man oficialiai paleido pilvą  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:

Hehehe  :hihihi:  net balsu susijuokiau perskaičiusi  :didis: 

Atsakyti

Žiurkėnas manęs keistai pasiilgo - reketavo skanukų.



Atsakyti

Pažiūrėjau prognozes, dar visą savaitę bobų vasara. Bet tai kaip nelietuviškai geras oras nuo pat gegužės su trumpos pertraukėlėm.

Atsakyti

Labas

Restar pajuokavau. Jau kardinaliai plauku spalvos nekeisciau :) man labai patinka juodi. Neisivaizduoju saves blondines :)

Atsakyti

Faraway, tau būti blondine būtų.... Kaip Agilerai nusidažyti juodai.

Atsakyti

Sveikos, nedalyvauju swape, skaitau kiekviena diena ir visa laika, kiek egzistuoju sioje grupeje irrrrrrrr.... sergu uz kiekviena, suprantu tryzniojimus, paskui su nemazesniu jauduliu stebiu padarytas dovanas ir jomis dziaugiuosi. Na nei vienas tryzniojimas neerzina. 

Viena nescioji priverte staigiai pabaigt megzt batukus, nu nes ateis kavos. Ir ka. Apgavo. Penktadieni iki 1 rakaliojau, praeities naktis prisiminiau, o sveciu taip ir nesulaukiau. Na, bent darbas padarytas.

Atsakyti

Tai kaip man dabar jaustis vienai tarp tokių nuogalių?  :oh:

Tu ne viena :D aš irgi nuoga nevaikštau  :rolleyes: auskarai, viena apyrankė (grandinėlė) visada, 99 proc laiko - 2 žiedai, kartais trys, kartais keturi. Toliau pagal drabužius ir situaciją - pakabukai, apyrankės ne po vieną. Be aš nesijaučiu Kalėdų eglute, greičiau papuasas prieš ritualinį šokį  :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 14 spalio 2018 - 09:32

lace, mokejimas irnorejimas derinti ivairius papuosalus yra labai gerai. Cia manau jau asmenybes rekalsi jei tu oapuosalu nesinori ar norisi daugiau:)

tikrai nesusije su amziumi. 

  

Vinci- prajuokinai :) nusiramink ;) viskas bus gerai :)

Atsakyti

Ojetus tai as tikrai nuogale tada, as kaip Liniuka nemoku nesiot neprjsijaukinu, vestuvinis ziedas ir viskas...norisi vis kpkij barskaliuku ant kaklo ilgu, bet vis neprisiruosiu nusipirkt

Zguta jau kelintus metus isivaizduoju kaip mokausi, net suvertus karoliukus turiu

Bet irgi neprisiruosiu

Brac kaip sunku megzt pagal aprasyma kai viskas akim ir eilem o ne cm surasyta

Neaisku kas gausis nes mano akys neatitinka

Atsakyti