Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, gražus tas pirmas kartas. O kokie karoliukai? Svarovskiai?

Oi ne  :ax: aš gal ir prabangi moteris, bet pirmiems kartams renkuosi paprastesnes medžiagas  :mirksiukas: stiklo karoliukai ten  :bigsmile:  o be to reikejo derintis prie vėrinio, tai pirkau pačius panašiausius  :rolleyes: 

Atsakyti

Vinci, žuviuko kakluošalus galima pažiūrėt:

jei turi ravelry prisijungimą, tai galima čia rast. Jei turi ravlry prisijungimą, tai žuviuko darbai čia https://www.ravelry....hanged_&search=

 

o dar galima kambarėly feisbuke pamatyt swapų albumuose. Nueini į kambarėlį, spaudi nuotraukos, tada viršuje pasirenki albumai ir matosi swapų albumai, tai reikia ten paieškoti, kur žuviukas dovanojo. O jei žiūri telefone, tai albumai yra viršuje toje pačioje juostoje, kur ir nuotraukos, tik reikia pastumt, bent jau pas mane nesimato iš pradžių.

 

 

Lace, kadangi, parašei, kad įsivaizduoti blizgesį, tai iš karto apie svarovskius pagalvojau:hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 spalio 2018 - 18:30

Ir dar... A ko jūs taip dėl svapo trizniuojat (tik prašau neįsižeist nei vienos). Atsisėdau, sugalvojau ir padarysiu... panos, negi jūs rimtai manot, kad gavėja gali nesidžiaugti dovana???!?!?! 

Niu nežinau... aš nebent naminės vilnos golfu nesidžiaugčiau, nes mane gyvą suėstų ir nebūtų kam džiaugtis :D niu ir dar žgutu nedaug džiaugčiaus - nenešiojamas toks reikalas būtų  :unsure:

Vinci, taip turi būti - viskas pagal planą  :rolleyes: kiekvienais metais tas pats verkimas, o paskui pasipila viena už kitą gražesnės dovanos  :mirksiukas: turbūt didesnį nerimą kelia ne gavėjos reakcija, o bandymas iššokti aukščiau bambos, nustebinti save pačią  :ax: 

o tu graužimo visur bijai? Kojines irgi švelnybines nešioji? Aš vat nesuprantu, kas man pasidarė, niekada nebuvau jautri, kelis metus dundaginės inspiros ant nuogo kaklo buvo OK. O šiemet - erzina, bet lyg tik veido/kaklo srity, riešai, kojos nereaguoja.  :unsure: 

o kodėl žgutas nedžiugintų? Nenešioji papuošalų ar būtent žgutai nepatinka?  :hmm: Aš pati, išėjusi iš namų be papuošalų, jaučiuosi kaip nuoga  :rolleyes: 3 apyrankės, 4-5 žiedai, auskarai, trolinė grandinėlė su perlu (šitos nenusiimu niekada) ir dar koks bambą siekiatis pakabuoklis - čia tokia daugmaž standartinė “ekipiruotė” einant į žmones  :rolleyes:  

Atsakyti

Ekipuotės dydis susiskaitė kosmiškai :unsure:​  Aš tai niekaip papuošalų neprisijaukinu, nusiperku ir nenešioju, nes tiesiog pamirštu užsidėt... Tai tik tris žiedus nešioju, nes niekada nenusiimu. Retkarčiais užsidedu laikrodį ir auskarus.

Atsakyti

tak man tada slėptis su savo 1 vestuviniu žiedu :)

Atsakyti

Olaiva, galima sakyti visiškai nuoga :lol:

Atsakyti

Ir aš tik su vestuviniu žiedu ir kitų negaliu pakęsti. Auskarai šiuo metu minimukai. Kartais kokią sagę mėgstu. ir visai atsiradusi meilė ilgiems pakabukams. Tik šiuo metu tai tėra Šilingės žgutas ir vienas iš Kaziuko mugės, nes kitas, keramikinis, nuskilo :(. Tai va - stokoju ilgų pakabukų ;).

Atsakyti

Aha :) jusu ekipruojes ispudingos :) pas mane vestuvinis ziedas ir auskarai. kai atsikeliu anksciau ir esu geros nuotaikos- uzsidedu apyranke... odine, juoda... labai labai tinkancia derinyje su kita apyranke... is biserio nuaausta :) ech... swapo stebuklai :) kurie ismokina sektantes visokiu dalykeliu... Silinge- kaip smagu kad tavo vardas ir vaizda pries akis kaskart kai tas derinys ant rankos. na su swapu tai issokti auksciau bambos nesinori. As esu praktiska ir tiesmuka moteris. Nemegstu darbo del darbo, todel labai labai man buna gera dirbti kai zinau kad tai ka darau bus tikrai naudinga ir panaudojama. Svarbiausia yra kad pataikytum i zmogaus norus ir skoni. ir vienas dalykas yra istraukti mergaite kuri ir be papildomu kalbinimu yra kaip ant delno :) o kitas dalykas, kuri arba tyli arba nezino ko nori :)  pamenu kai Gadget ikele tas geles :) kurios virto i dvipusio mezgimo snooda :) buvo taip aisku ir smagu ji gaminti. Net dvipusio mezgimo issukis nebuvo labai baisus :) ir klausimu man nebuvo- sedejau tyliai ir mezgiau ;) siais metais tokiu konkreciu psisakymu apart zguto nebuvo ;) nu tai ka dabar :) reikia klausinet tiesmukai ir tiketis kad ta manoji kazka issiduos :) bet gi galiu visoms pasakyti, kad nu nebus tie tiesmuki atsakymai igyvendinti :) nes nu as visad dar ir tarp eiluciu skaitau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 13 spalio 2018 - 20:52

Lace, sakai norma tas jaudulys? Niu bet juk ne visos swapinas, tai kažkaip pamaniau, kad kitas knist turėtų kiekvienam poste tas žinau/nežinau... bet jei sakai, kad čia vos ne kasmetinė tradicija tai OK :D Dėl kandimo įdomiai - kojinės naminės vilnos iki tik kauliukų nešiojamos. Apie kaklą išvis tyliu... :( tiek gražių siūlų turiu pasislėpus (čia iš seniau, kai didesnė silpnavalė buvau ir tik gavus gražius sau pasidėdavau), o jie jau graužt pradėjo :(    Ekipiruotė tavo gerulė!!!! Pagal tave aš irgi beveik nepadoriai plika vaikštau - 1 žiedas (ne vestuvis, o sidabrinis simple toks) + auskarai (ilgi, trumpi, spalvoti - bet kokie, bele ne auksiniai. Nes nu nesu aukso mylėtoja). Visi ant kaklo kabantys reikalai man labai ant kitų gražu - tiesiog žiūriu ir pavydžiu sugebėjimo suderint. O ant savęs nesižiūri... čia gal išlikęs buvusios didelės krūtinės kompleksas... nenešioju ir tiek :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 13 spalio 2018 - 21:25

Aš darau išvadą, kad Žuveliukas ne mano fėja šiemet.

 

 

 

 

Kaip géra namie!!!!!!

 

 

Lace pakabukas pabandymui ok. Kiekis visai madingas. O kiekio turinys labai klasikinis?

 

Šiandien pirkau segę-vorą. Sėdės ant juodo švarko apykaklěs iš nugaros.

 

 

Mezgiau!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 13 spalio 2018 - 21:59

Niu jooooooò

Pažiūrėjau praeito swapo foto... bože bože ir kur aš įsivėliau?!??!?!?!!?!??!!??!?!?!?!!?

Kartelė tokiam aukšty, kad su mano 165cm beveik mission impossible...

Žodžiu, aš netrizniuoju. Man oficialiai paleido pilvą  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:

Atsakyti

VInci :D, tai rami buvai, kol nepažiūrėjai :). Šiaip tos, kurios nedalyvauja, maloniai patyli apie mūsų trizniavimus.

Atsakyti