Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos  :4u: 

Vyras komandiruotėje, Aušra į miestą išėjo, Vaiva turi svečiuose draugę visam savaitgaliui - galiu veikti ką noriu... Jau taip įsivaizdavau, kaip megsiu ar kitaip rankdarbiausiu  :unsure: O va jau pusė dienos praėjo, o aš tik parduotuvėje kašmyro megztuką "nusimezgiau"   :oh: Dar MG buvau ir Aušros megztukui strorulių siūlų pirkau.  :ax: 

Žuviuk, labai jau tiesmukas tavo KGB  :mirksiukas: Pernykščias tavo kakluošalas buvo tiesiog nuostabus ir užpernykščias dvipusis irgi  :wub:  :wub:  Nei vieno, nei kito neatsisakyčiau, abu mano skonio  :rolleyes:  Bet gi nekartosi tų pačių  :) Nors jei esi mano fėja  - gali kartoti  :D​ 

Atsakyti

Oj, man Žuviuko kakluošalai geistini. Nu tie tokie sujungti suvyniojami. 

Labas. 

Surinkom kavos staliuką. Nu ką žinau ar patinka... gal ir taip. Nors lenkams tai turėčiau kokį negerą žodį vieną kitą. 

Baigiau šiaip ne taip vakar dar ir rankovę mezginio užsilikusio. Liko susiūt ir apdailint. Ai, nu ir išskalbt. Ir sagas rast. Nu dar daug žodžiu :D 

Prisimezgusioms iki priėmimo :4u: 

Atsakyti

Mane tai kankina kūrybinės ir egzistencinės kančios.  Dar nieko gero nenuveikiau šiandien. Tik blynų iškepiau ir tai tik todėl, kad sugrįžusi dukra konkrečiai paprašė  būtent tokių blynų.

O šiaip lyginimo krūva žvelgia su priekaištu, visuose kampuose dideli gauruoti šunys voliojasi, vasariniai rūbai prašosi atrenkami, o aš nesurandu jėgų ko nors imtis. Dar turiu galimybę į pirtį važiuoti tuoj, bet gal atsisakysiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 spalio 2018 - 14:05

O gal kaip tik viso kito atsisakyk ir į pirtį :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Gi sakiau, kad nežinau, ko noriu. Iš pernai metų klausimyne likęs nertų stalo padėkliukų norėjimas, na bet tai jokiu būdu ne įpareigojimas.

Siuvinėju. Ir laukiu, kol vyras plovą lauke išvirs.

Atsakyti

Rodausi su savo "pirmu kartu"  :ax:  Nufotografuoti gražiai nesigauna, įjunkit vaizduotę ir truputį pablizginkit pakabutį  :mirksiukas: Istorija tokia - tą vėrinį kažkada pirkau kažkurioje drabužių parduotuvėje, pakabuko vietoje buvo prikabintas toks pigiai atrodantis iš kriauklės perlamutro padarytas "daiGtas". Pagaliau prisiruošiau įgyvendinti savo idėją ir pagaminti pakabutį.  :ax: 

IMG_2156_medium2.jpg

IMG_2155_medium2.jpg

Atsakyti

Kgb: pasvajokit, jei zuviukas butu mano fejaaaaa, tai is jos labiausiai noreciau.....

nebusiu originali ir man kakluosalas labai labai... 

Atsakyti

Lace, gražus tas pirmas kartas. O kokie karoliukai? Svarovskiai?

Atsakyti

Laba :)

Pas mane, kaip pas Remarką - fronte nieko naujo: masažas-darbas-joga-bažnyčia-dažymas-šliaužimas link lovos

Bet kažkaip nieko, laikaus ir džiaugiuos, kad darbo yra. Vakar pora mezginių atidaviau, o šiandien planas kojines pabaigt ir dar pora dažymo norų išpildyt.

Priimamuosius lankančioms  :4u:  :4u:  :4u: 

Ir dar... A ko jūs taip dėl svapo trizniuojat (tik prašau neįsižeist nei vienos). Atsisėdau, sugalvojau ir padarysiu... panos, negi jūs rimtai manot, kad gavėja gali nesidžiaugti dovana???!?!?! 

Niu nežinau... aš nebent naminės vilnos golfu nesidžiaugčiau, nes mane gyvą suėstų ir nebūtų kam džiaugtis :D niu ir dar žgutu nedaug džiaugčiaus - nenešiojamas toks reikalas būtų  :unsure: 

Jei rimtai, tai reikia nueit ir swapo klausimyną užpildyt, nes dauguma Jūsų turit špargalkes iš praeitų metų, o manoji Fėja neturi :4u:  

Žuviuk, kokiu kakluošalu čia visos žavisi? Kur pažiūrėt?

Įsipyliau taurę vyno, kad geriau spalvas matyčiau :D

Atsakyti

nepraejau pro nuolaidas Verpaluose...

 

ir visai nesvarbu, kad pakeliui vi siulu siuntos viena is Damos, kita is Vokietijos net....

 

DSC_0053_medium2.JPG

Atsakyti

Ir dar... A ko jūs taip dėl svapo trizniuojat (tik prašau neįsižeist nei vienos). Atsisėdau, sugalvojau ir padarysiu... panos, negi jūs rimtai manot, kad gavėja gali nesidžiaugti dovana???!?!?! 

Vinči, tai tos kurios atsisėdusios sugalvoja netrizniuoja, o trizniuoja tos kurios nesugalvoja  :mirksiukas: 

Atsakyti

Laces pakabukas  :super: 

Atsakyti