Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Buvau.

Mačiau kazlėnas vilnā

+900 g

Kašmyrs 79 proc.

Atsakyti

čia jau apsipirkai?

Atsakyti

Katuk, tai nelūžę, patinę saikingai, patempta. Galėjom ir nevažiuot. Ale kai dejuoja, reik kažkaip rūpintis. Nuėjo į mokyklą, nežinau, ar vėl negrįš su ašarom.

Užmačiau akcijas Drops siūlams su alpaka, net aš ripsinio paltuko galiu užsimanyt iš kokios Limos ar pan. 

Atsakyti

Man feisbukas pranešė, kad kai kas sureagavo į mano  įrašą slaptam klube. Skaitau ir galvoju, kad lyg nieko ten nesu rašius. Atsidarau - iš vis rodo kažkokias riešines, labai gražias, bet tikrai ne mano, bet rodo, kaip mano įkelta būtų. Ilgai galvojau, kaip čia taip nutiko, paskui tik atšoko atmintis, kad pernai daug nuotraukų į swapo albumą sukėlinėjau. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 spalio 2018 - 12:31

Va Restar su Katuku jau žinau ką darysiu, o gal ir ne  :D

O oras  :wub:

Atsakyti

Niekas nenori kepurių, bet labai daug norinčių žguto. :)

Aš pvz.  be daug ko kito nemoku megzti mašina. 

Atsakyti

ai, aš tai nė mašinos neturiu :D

žguto klausimu vienas žingsnis jau yra :D  nusipirkau kabliuką ir siūlo :rolleyes: karoliukų turėčiau rast namie, tai kaip ir viskas aišku.

bet vat ne swapo klausimau tai visai :D  dar laukiu kažkokio ženklo iš dangaus, arba iš savo mergaitės :rolleyes:

nu neturiu minčių jokių. beveik. tos kur turiu, tai labai jau elementoriškos.... spalva tik aiški

Atsakyti

čia jau apsipirkai?

:B 

Galima sakyt, praleidau tik vieną konferencinį pranešimą.

Atsakyti

Labas, mielosios.

Jaučiu penktadienio popietę  :rolleyes:  Darbinis produktyvumas žlugo. Ta proga pasirūpinau swapo klausimais, tojest užpildžiau klausimyne savo eilutę (nu, perkėliau iš pernai metų  :P ). Ale tikrai ne visos, ne visos tuo pasirūpinusios... Šiaip swapo atlikimo reikalais man galvoj dar tuščia. Bet ramu. Bet tuščia. Bet dar ir laiko yra. 

Šiaip tai kažkaip... Vis pamatau nuolaidas siūlams, panaršau ir uždarau ramia sąžine  :hmm: Siūlų nepirkau, žinokit, jau... metai laiko? Paskutiniai pirkiai buvo pernykščiam swapui ir babina sidabriškai juodos pusvilnės iš Anykščių, kurią Šarangė draugei paiminėjo iš berniukų ir vežė į meet'ą Big'e  :blink:  Daugiau nuodėmių neatsimenu  :lol: Neskaitant tų trijų siuvinėjimo rinkinių antiveryginiam triptikui  :lol:  :lol:  :lol: 

Vakar vakare neišsiuvinėjau nė vienintelio kryželio  :ax: Ir šįryt ne  :nail:​ 

Atsakyti
Šilinge nu nepirkai tai nepirkai. O mezgei per metus?
Atsakyti

 Šiaip swapo atlikimo reikalais man galvoj dar tuščia. Bet ramu. Bet tuščia. Bet dar ir laiko yra. 

Na, va, gryn mano jausmas. Bet ramu. Bet tuščia. Bet laiko dar yra :). "Ir mes dar spėsime atlikti darbus" - tarė Slunkius :).

Man vis kirbėjo klausimas dėl to siuvinėjimo, grynai iš smalsumo - o tie juodi plotai tai irgi iškryžiukuoti, ar čia audinys toks juodas tik? Aš gi tundra, nesiuvinėjus niekada ir nesiuvinėsiu. Neseniai tik supratau, kad mano dailininkė mokykloje nieko neišmoks, ko mokoma per technologijas, nes ... tokių pas ją nėra. Vietoj to  - 11 dailės disciplinų. Užtat bernužėlis tai siuva, tai klijuoja, vels netrukus, paskui maistą gamins. O merginą reikės kažkaip pačiai ko pamokyti...

Jaučiuosi gražesnė - pasikirpus, uždėjo kažkokią spalvinančią kaukę, tai dar atidėjau dažymą. Ir antakius į vėžes atstatė. Beveik dar norėčiau kokių gražinimosi procedūrų :), tik pinigų gaila.

Atsakyti

Saldžiai šnekant 

 

(MegztPriedas  IMG_20181012_151608__01__01.jpg   98,37KB   0 Parsiųsta kartų negaliu)

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 12 spalio 2018 - 14:39