Ai tiksliai, gi gražuolę Limit mačiau Ir mezginiai stilingi tokie
Ačiū ačiū už gerus žodžius ežiukams.
Nuoširdi, tas žaliukas ir man smagus. Nors ir medvilnė, bet visai nešalta ir žiemą ir dar pliusas kad nesielektrina, kaip kad dropsų alpakos ar ir tas su kaspinėliu. Uodegą gal kiek per ilgą padariau, nu bet neardysi gi.
Jurgite, skylė elementari, megztelis nuo apačios, tai atsimatavau kažkiek ir mezgiau dalimis. Tik pirmas kraštines sukryžiavau , o po to kraštelį gal kokias 4 akis gera/bloga mezgiau ir tiek. Pats tarpas išsiformuoja tokiu kiaušiniu nešiojant. Kaspiną norėjau įvert, ten kaklo juostelė dviguba, perlenkta, bet deja, tada neina taip gražiai kaspino surišt, nesueina megztinio kraštai, kaklas susismaugia, todėl teko prisiūt.
Žiauriai fainas, jei sugebėčiau, tai kopijuočiau tą tavo žaliuką
Aš galvoju dabar, kad bijosiu skalbt, nes jei patįs - bus šakės o skalbti reikės, nes tas rudas siūlas iš siūlo galo yra ten kažkuo suteptas, gad galima būtų mezgimo mašina megzt, oi bijosiu...
Katuk, labai fainus tavo megztukai, man irgi visai reiketu tokiu, patiko ir spalvos ir stilius, o taves isvis nieko nebelike.... Tik viena pastaba mano akis sako, kaspinelis arba per ilgas arba per siauras :-D
Musu Vln planai, kasdien pildosi, kad jau pradedu bijot, kad per dvi dienas nebespesim, atrodo, tiek laukiau progos, kad tuos visus beprogius norus prijungciau prie progos.... :-D
Labos
Katuk, gražu
Laiminga Niuma
O aš šiandien kine buvau! Ir ne bet kokiam, o lietuvių prodiusiuotam "1 night". Ir ne bet kaip, o karališkai - vieninteliai kino salėj. Ir dar labai graži prancūziška daina pabaigoj. Toks apie dabartinę mano būseną. Tikiuos daugiau tokių stebuklų.
Sveikos. Pries rytine sesija atsisedau ramiai foto paziuret.
Pirma Rasyte, dabar katukas kaspinuotos. Noriu ir as bantiko. Tik is kokio siulo... gal Javos. Vasarai.
Blizgi sugalvojau daryt kimono rankovem.
Zalias- nerealus viskuom. Ir spalva. Ir modeliu. Ir kaip tau tinka.
O is pacios tai puse belike.
As tuoj pasikelsiu iki padebesu. Varysiu dabar i rytine paskaita iki 35 m. Kai vakar dave man bilieta, sakau, na jo, tie 35 buvo kazkada. Sako- kaip???? Sakau, na dabar tai 35 plius 5... nepatikejo
O kaimyne, isgyre, kad po 3 vaiku labai gerai atrodau, kai pasiguodziau, kad dar 8 kg like ii mano iprasto svorio.
Zodziu, 3 dienu nereali kelione. Ispudziu kalnas.
Balandzio 2- i Ryga dienai. Geguzes 20 vaziuoju i Talina. 3 dienom kas norit su manim nors karta pabegt is kasdienybes- sakykit. Energija ir teigiamos emocijos garantuotos.
Ir net pamezgiau. Kelionej ir vakar bus mano viena skara kelionine.
Labas rytas
Ačiū už pagyras
Mezgu kol galiu dabar paturbintu greičiu, baigsis dekretas ir baigsis visi džiaugsmai Vaikai du, tai užima vienas kitą
Paskutiniais metais prieš antrą nėštumą per visus metus tenumezgiau 1 megztinį sau. Vieną Ir ne dėl to, kad nebūtų noro, neturėjau kada, sukdavausi kaip voverė rate darbas-darželis-sporto klubas, grįždavau vos gyva miegot griūdavau. Savaitgaliams ilgiausias sąrašas buitinių darbų, ko nespėji per šiokiadienius..Ir vėl tas pats manęs ne už ilgo laukia... Tai kol galiu, skiriu pomėgiams maximum laiko Ne tik mezgimui, bandau knygų į priekį atsiskaityt, filmų atsižiūrėt, net forumuose atsiplepėt
Katuks, ir aš tokių megztukų norėčiau, ypač žaliojo, taip ir prašosi į mano spintą Su kaspinu nugaroj mezgiau kažkada sau ir nesigavo gražiai
Labas rytas
Jurgite, skylė elementari, megztelis nuo apačios, tai atsimatavau kažkiek ir mezgiau dalimis. Tik pirmas kraštines sukryžiavau , o po to kraštelį gal kokias 4 akis gera/bloga mezgiau ir tiek. Pats tarpas išsiformuoja tokiu kiaušiniu nešiojant. Kaspiną norėjau įvert, ten kaklo juostelė dviguba, perlenkta, bet deja, tada neina taip gražiai kaspino surišt, nesueina megztinio kraštai, kaklas susismaugia, todėl teko prisiūt.
tai čia visai paprastai, galvojau reikia nuleidinėti akis Žalias megztukas kaip iš žurnalo, pynės dailios
Donstop, bus pasipuošusi meilės dieną, fainulis megztukas, dar anksčiau buvai rodžiusi gražių megzukų
Niuma, kad laiminga, šypsena.....
Man katuko megztiniai labai dailūs ir su visokiais dailiais apdailos elementais, ypač tas žaliasis. Gumų nematau, nors man tiek to su guma, tiek žaliojo kažkokios atnaros lyg skystokos atrodo. Galvoju, gal mažesnio numerio virbalais reikėtų megzt.
Labas rytas
Nu prigyrėt... nors ir pati suprantu, kad su tokiom foto tai nieko ten nesimato. Bet ačiū ačiū.
Dėl tų kg tai tik nerekia. Matyt stresiukai nuslūgo , tai jau +2 kg turiu nuo žemiausio buvusio. Aišku, kai pastoviai valgyt noriu ur savęs nestabdau, tai taip ir yr
Kerpena, žaliojo atnaroms akis rinkau kažkokiu tai kitokiu būdu. Gal itališku tas buvo liepos mėn tai nelabai pamenu. Specialiai rinkau, kad nesutrauktų, nes gi nevienodo ilgio apačia. Bet kasų vietoj jo, dar biškį pasigarbanojo. Labai šiaip fainas siūlas. Nors ir medvilnė, bet nieks nenusitampo po nešiojimo, kur buvo ten ir lieka. Mezgiau aš jį lygiai pusę metų pradėjau liepos pradžioj, baigiau gruodžio 31 vakare
Plonojo tai gi skundžiaus kad siūlas skystalas, išsitampė vos ne pirmą minutę apsirengus. Gal kažkiek sukalimas ir padėtų, bet gal net galvočisu apie papildomą siūlą atnaroms.
Labas rytas.. Na visi mezginiai mano skonio Limituko tas grazuolis tai wau wau
Katuk, o man tai tas mariu spalvos tiesiog megztukas smagus, bet tas kaspiniuotis na toks su uzuomina toks mmmmmm. Paprastas bet kartu kazkoks nepaprastas. Tai tam pirma vieta. Noriu tokio.
Donstop greitis suderintas su vaikiuku yra nesuprantamas ir girtinas.
Niuma man prie dabartines busenos tu atrodai perdetai energinga. Net gasdinanciai😎