Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niu ką, nauji namai aplankyti. Raktai kišenėse. Bet kol nuvažiavom, tai vaizdai nedžiugino - 4 fūros grioviuose. Vėjas nupūtė. Tiesiog... Baisoka.

Pirmas pirkinys jau vietoje. ir vonios plytelės man laaaaabai gražios :)

c9a8d8f4fe3f.jpg

8ab875826cd6.jpg

97755394f5c5.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 05 sausio 2017 - 20:22

Sveikos,

tupėjau tupėjau krūmuose ir truputį išlįsti užsimaniau :). Šiandien gera diena - gerai padirbėjau, ir esu namie su vaikais. Kyla daug visokių minčių, kurias net užrašyti norėtųsi, bet tingiu, kai jai prisėdu. Reikėtų gal garsu įrašinėti :).

Trumpai apie situaciją - tai ji nekinta, jokių gerų prognozių. Kad neblogėja gal irgi neblogai, neskaitant plaučių uždegimo, kuriam jau trečius antibus ims... Kas antrą dieną mane galima sutikti 14.45 traukinyje į Kauną ir 18.45 - traukinyje į Vilnių. Visai patogu ir dirbti, nušvilpiau vyro kuprinę, kad būtų patogu ir kompą susitalpinti. Jaučiuosi kaip studentė. Gal tik vakare iki stoties ne taip jauku parvažiuot, nes vis dar turiu klausinėt, į kurį numerį reikia įsėst ir kada išlipt, bo nes nematau ir dar nejaučiu, kada jau ta stotis. Gal būtų patogu ir e.bilieto kortelę įsigyt, jeigu žinočiau, kiek dar reikės važinėti. Gali tekti mėnesį, gali metus... Ne tamsoj, tai ir su mašina važiuočiau, nors tada negalėsiu dirbti.

Daug gražių mezginių džiugino akį - Šarangės pūgos spalvitetas toks įdomus, Ristinos austinis sijonas visai norėtinas, Olaivos alyvos mano sode auga :).

Mirtinai reikėtų pirštinių, bet kad tinkamiausią siūlą sumezgiau į kojines. Kojinių jau niekam nereik. Megztinio beveik priėjau pažastis, tai nutrenktas, nes reikia galvoti. O kitos idėjos, kurios virte virė iki tos nelaimės - staiga išgaravo. Būtų gerai kokį žgutą pradėti, bet ta pradžia man tikras iššūkis. Kaimynka užsiprašė, beet kol kas karoliukų nenusipirko :). Už tai nulipdys man dubenėlius Vikingų kaimo stovyklai, kad autentiškiau ten atrodytume :).

Labai labai labai paradoksalu, bet šiuo metu visai neturiu dėl ko bambėt ar liūdėt, nebent nuovargis pjauna. Bet kiekviena eilinė diena namie - jau tiesiog rojus; kiekvieną dieną ligoninėj - daug gerų minčių kyla, kiekviena skausmingai patirtis - labai daug praturtina sielą... Visokios smulkmenos - tai tokie niekai, kad dėl jų nervinčiausi.

Ai, Lietučio gi situacija tai ne niekai. Skaudžiai susiskaitė... Tik judu abu žinote, kaip yra iš tiesų ir ar verta pasistengti dėl mergytės ir (buvusios?) meilės...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 sausio 2017 - 21:09

Restar, aš netoli klinikų gyvenu. Bet net nežinau, ar norisi tau su kitais žmonėmis dar matytis? Kavos pasiūlyčiau kartu išgert ir vėlesniu traukiniu grįžt. Ar kaip tik anksčiau atvažiuot, jei galėtum. Ir norėtum.

Atsakyti

Kol kas niekur negaliu nuklyst. Važiuoju anksti į darbą, iš darbo lekiu į Klinikas, o namie būnu tik 20.30. Gi dar ir savo vaikus turiu....

Atsakyti

Miegelio sargas :)

Priedas  15800568_1190569687647444_1342585471345596208_o.jpg   119,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas.

Geras tas sargas. Pamačius tiesiog pajuntu delne jo kailio ripsiškumą, prisimenu, kai teko paglostyt.

Restar, džiaugiuosi tavo pozityvumu.

Man teko prieš tris metus patirt panašius rūpesčius - teta po insulto gulėjo paralyžuota. Tai į Kauną nereikėjo  važinėt, čia Vilniuje veiksmas vyko ir tik dvi savaites, bet paskutinėmis dienomis buvo baisus  nuovargis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 sausio 2017 - 08:00

Labas rytas,

Ir šios dienos šalčio išbandymas išlaikytas, bet jau gatvės tai plynas ledas pas mus, nesuprantu, nebarsto visai....

Restar, sunku labai, suprantu tave, tas gyvenimas tarp ligoninių tai toks lažas... bet tuo metu kai tai darai, tiesiog neturi pasirinkimo, atrodo, viskas taip ir turi būt, apie nieką daugiau negalvoji ir nenori galvot....

Niuma, kur jau tu prie klinikų gyveni :D Aš kai būnu Kaune tai tikrai prie klinikų, o Šilainiai nuo klinikų tai per visą šviesmetį... Bet, aišku, turbo moteriai tai ne bėda :D

Netikiu pati, bet negi būsiu pailsėjus per sav.atostogų, o atrodė, tiek mažai, nepajusiu, nieko nenuveiksiu, bet žiūriu, kad darbas taip labai nebeerzina, laukiu savaitgalio tik dėl prognozuojamo šalčio, o šiaip dar galėčiau varyt į darbą. 

Vakar tingėjau megzt, nugara numegzta, azartas dingo kažkaip, tai pasiliksiu sofiniam mezgimui, kai nieko kito neturėsiu. Ėjau vakar gan anksti į lovą tipo skaityt, bet paskaičius pora skyrių staigiai suėmė miegas :D

Atsakyti

labas

Restar, :4u: stabilumas yra, tai neblogai. aiškumo nėra, tai ne kas. bet tu gi žinai, viskas vienaip ar kitaip kažkada baigiasi....

Šiandien išsitraukiau iš taisytinų rūbų maišo savo alpakinę kišenėtą. žalią, kur kišenės buvo per žemai. tiesiog šalta, tai atsiprašiau. nu kiek komplimentų darbe susirinkau. ir kiek pageidavimų jei ne numegzt, tai bent aprašymu pasidalint. bent minties pataisyti ją neatsisakau.

Atsakyti

labos,

Restar, viska ka galeciau pasakyt, pati susideliojai, tiesiog vis pagalvoju apie tave. Sunkiausia aisku laukti, bet kartais nelieka kito pasirinkimo...

Atsakyti

Labas rytas,

Ir šios dienos šalčio išbandymas išlaikytas, bet jau gatvės tai plynas ledas pas mus, nesuprantu, nebarsto visai....

Niuma, kur jau tu prie klinikų gyveni :D Aš kai būnu Kaune tai tikrai prie klinikų, o Šilainiai nuo klinikų tai per visą šviesmetį... Bet, aišku, turbo moteriai tai ne bėda :D

Vaikai zyzia dėl baseino, nes vakar pažadėjau. Šiandien pamačiau -18 ir leidžiu sau tingėt. Vaikai neleidžia. Reikės eit mašiną kurt.

Nu kai mano darbas buvo už 18 km, kasdien. Tai man Klinikos- rukoj podat :D

Atsakyti

Pazysiu... Dėl daugiabučių kiemų. 

Ateinu po Kalėdų kažkada- mašinos durelės įlenktos.

Vakar- galinė fara išdaužta.

Nu ****. Tiesiog.

Formit draudimą reiks. Porai savaičių be mašinos liksiu. O aš be jos- kaip be rankų.

Atsakyti

Labas speiguotą rytą. -16 pas mus. Bet bent jau vėjo nebėra.

Niuma, dėl daugiabučių kiemų - užjaučiu. Ypač dabar, kai prisnigę. Kiti važiuoja nevalytais langais, slysteli, nesunku ir bumbtelti. Malonumas menkas, žinoma. Vakar ir aš slydau. Šlykštus jaumas kai stabdai ir nestoja. Gerai, kad mašinų nebuvo. Gatvės slidžius. Prie tokios temperatūros druska netirpsta.

Žvaigždės rankovei beliko kelios eilės. Tikiuos savaitgalį pabaigti. Reikia ir pirštinių, ir kojinių..Bet gal tuoj ir žiema baigsis :)

Laukia dar vienas adijalas gerai draugei, sūnaus krikštamotei. Ai, iš Drips Lima smagiai mezgasi. Žiūriu pusmartei patiko, nešioja. Net po striuke sugeba susitalpinti :D

Restar, tu šaunuolė :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 06 sausio 2017 - 10:04