Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jei neprisipažins, galiu apsimest, kad aš norėjau. ..

Atsakyti

Ochhh, turkio spalvos merinas... :wub: Labas vakaras, Atėjau parekomenduot grybukų gamybos cecho :D Jei būsit Rokiškio raj. puiki vieta smaližiams :super: Buvom šiandien edukacinėj programoj, super patiko. Apsisaldinom iki negaliu, paskui tik apie lašinius svajojau :D

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   117,91KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  image.jpeg   95,93KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Limit, kur cia ta grybine programa?  :bigsmile: 

Mes irgi Rokisky :-D 

Nubruzinau Kukuliui megztuka, tai surinkineju ir eilini karta vargstu su kaklu..... :dry2: 

Donstop tikrai pateisini savo nika, turbo moteriske, kiekvienai progai, kiekvienam seimos nariui po megztuka :bigsmile:  :super:​ 

Atsakyti

Labas

Donstop, gražus vienadienis aistringasis. Man tik klausimas, kur tavo vaikas, jei per 4 dienas megztinis ir yr...

Limit berankovis fainas irgi, tik nelabai suprantu, kaip nešiojamas...

Turiu ir aš keletą ežiukų... nei vaizdo, nei grožio. Faktas tiesiog. Tikiuosi gal per cepelinus kas nors kaip nors..

Žaliasis trikasis. Medvilnė iš Anykščių. Berods 5 gijos, bet šiaip nepamenu tiksliai, gali būt ir kitaip. Megzta be siūlių, net ir pečiai. Ten tokia kaip ir dekoratyvonė juostelė iš gerų/blogų akių. Ant pečių, per rankoves ir šonuose. Priedas  20170211_153231.jpg   232,57KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  20170211_153243.jpg   207,83KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20170211_153250.jpg   161,95KB   0 Parsiųsta kartų Ir Lace Lux'ai. Elementarus, ir šonai siūti. Matosi įverta gumytė apačioj Priedas  20170211_153624.jpg   165,49KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20170211_153630.jpg   230,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 11 vasario 2017 - 21:49

O sniego kiek :blink:

Atsakyti

Ir šalta...

Priedas  20170211_153617.jpg   154,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katukai labai gražiai atrodo, mezginiai  :wub: 

Atsakyti

Dr. šnibžda, kad lygtai prašė turkio merino  :hmm: 

Atsakyti

Apsisaldinom iki negaliu, paskui tik apie lašinius svajojau :D

Ir lašinių buuusss  :D ant šonų  :lol: 

Atsakyti

Sveikos,

aciu uz pastebejimus megztuko ir balionelius mano mazylei. Apsiprato su ranka, laksto duksta, kaip kad nebutu luzusi :)

Kerpena, turiu mezgimo masina, bet mazai mezgu :( neprisedu.

Bet, kad jau pradejote rodyti mezginius, serijomis :D Visi grazus  :4u:  :4u:  :4u:  

Kerpenos pirstinaites fainos, mielos, gal truputi per storas vidinis sluoksnis :)

Lietucio dryziukas patinka, yra ir pas mane planuose dryziukas, bet is dundangos. Tik kad nesu mezgusi ratu...

Katuk, o kaip ta nugaroje skyle mezgei, nes tokio dydzio ir as uzsideciau  :D  Bet kada uzsiimti mezgimu  :hmm:  Dar treciame darbe pradejau dirbti, bet nuo vieno darbo nusiemiau laiko, sumazejo darbo. KAs svarbiausia gavau savo kaime :) nors ir neperdaugiausia, kaip kad sako darbo, bet vis prie namu.

Prisiminiau, kad Liniukos megztuka maciau, grazus ir mielas, minkstas.. Labai patiko  :wub: 

Atsakyti

Laba :4u:

Žadėjau šiandien nekalbėti, bo rankovę įnirtingai mezgu iš po mamos gimtadieninių šventinių pietų :)

Nu bet Katukas privertė :)

Žinok, tą pirmąjį tai atimčiau ir bėgčiau kiek kojos neša :D Superinis, koks jis man dailutis :wub: :wub: :wub: Nepermažas tau, nea? :angel2: Ir ta spalva tokia...nu tokia tas pynes gražiai atskleidžia ir technika labai įdomi, giriu giriu giriu :wub: :wub: :wub: Antrasis kaspinukas irgi dailus, su tokiu ploniuku į tokį šaltį, niu niu :P :wub:

Donstop čia žiūriu pirmūnė pas mus :first: tikrai turbiniu greičiu varai, liuks valentininis :wub:

Jau baigiau margumynus, vienspalvė pabaiga liko, jau matau šviesą megztuko pabaigoje :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 11 vasario 2017 - 22:25

Grožiai Katuko, lyg ir paprasti, bet labai ypatingi. Mano skonio :).

Limit irgi mano skonio, vis pasižaviu kiekvieną kartą iş naujo tavo mezginių subtilumu.

Donstop tikrai super duper turbinė. Visai gražus tas raudonas, aš mezgiau vienai mergičkai baltą. Labai nervino tie blizgiukai benezgant, bet visai puošia tinkamom progom.

Liniuka - priimsi mane į balių? Suplanavau taip, kad galėčiau.

Atsakyti