Tai čia tik laimingas atsitiktinumas...gal nuojauta
Sarange, palauk kol isskalbsi. Gal pavienodes.
Fainu, isskirtiniu gaminiu idejot ne standartu. Levelis sektos kyla kasmet.
Jau lovytej. Smagi diena.
Labas rytas
Man vakar kažkoks strigimas SM buvo - neleido žinučių rašyt Skaityt galėjau, bet kitaip vaizdavo, nei įprastai. Sprendžiant iš to, kad priplepėta begalė psl per parą, tik man vienai taip buvo Šiandien viskas ok
Little white dress jau lagamine keliauja į Norvegiją
Super
Dontstop as tai rankom siuciau kokius lininius margus arba vienspalvius pakabinamus ant lininio siulo paprastainiskus dygsniuotais sonais paukstukus, butu velyku medeliui papauost ir i tema pataikytumet ir vaikas koki guzika vietoj akutes galetu pats isiuti
Ačiū už idėją Siūt aš nemoku. Net sagą sunkiai pavyksta įsiūt
To megztuko tai nelabai norėjo priimt. Ir net ne dėl to, kad akivaizdu ne vaiko darbas, bet dėl to, kad jei megzta, tai turi būti tik pats paukštis numegztas, pvz kaip megztas žaislas, o ne megztinis su paukščio paveikslėliu Kas keista, nes tiesiog nupieštas ant popieriaus paukštis tinka Žo, jei visgi neims, nieko kito nedarysiu Nes kitą savaitę būsim išvažiavę, nebus laiko tiesiog
Drugelio schemą, beje, turiu, reikia tik atrasti kur. Radus pasidalinsiu
Būčiau dėkinga
galvojau Ristina koki katalogini burbuliuka idejo nu super !
Aš irgi taip pagalvojau
Ristina, puikus komplektukas Prisiminiau iškart, kad iš sau kai ką su burbulais pradėjau megzt... Jau seniai Užmesta, reikia imt ištraukt
As jau pakeliui i Ryga
Aukle palikta. Mamai instrukcijos susakytos.
Atostogos 3 dienu
2 mezginiai krepsy. Jei issitrauksiu.
2 mezginiai 3 dienom
užsikabliavau youtube žiūrėt mezgančių rusaičių vlogus, visai smagiai mezgasi, o dar patarimų išgirsti
Katros patinka?
Aš žiūriu keliasdešimt tokių "kanalų", įsijungiu dėl fono, kai mezgu
Neturiu jokios normalios foto su suknia
Gražuolė Motera, nes suknios nelabai eina įžiūrėt
Ir trumparankovis liuks, paprastas, bet ne prastas
Na va regis pasivijau Tikiuosi, nieko nepraleidau
Pas mane tokios mezgiminės naujienos:
grįžo vyras iš komandiruotės, parvežė šiek tiek Kauni tiesiai iš fabriko
Dar sagų gavau eilinę partiją iš kiniečių, bet jau nefotkinau, tingiu Visom sagom iš ali aš esu patenkinta, broko nepasitaikė, atrodo lygiai taip pat, kaip mano artimiausioj sagų parduotuvėj (manau, ir jie iš ten užsako), kaina juokinga
Bei pabaigiau vieną darbelį, megztukas Valentino dienai
Siūlai Alize angora pullu, su žvyneliais, virbalai 2,5 ir 3. Ažūras iš akies, iš pradžių rečiau, paskui tankiau. Suėjo 3 matkiai, dar 2 liko, per daug pripirkau (kažkodėl visiškai nemoku atitaikyt siūlų kiekio pagal modelį). Siūlai labai šiaip sau, bet ir megztukas ~vienam kartui. Aš patenkinta, tokio ir norėjau
Na ir atsikračius šio projekto pradėjau dar du
Recoleta
ir populiarųjį Leaves dance (sau, ne vaikui)
sveikos,
užsisakiau ir aš žuvų taukų, po kiek jūs duodat vaikams, ant pakuotės rašo 2 kapsules paroje, bet ar ir suaugusiems ir vaikams? ir dar ar gėrėte po 6 kapsules pirmas savaites, kaip rekomenduojama?
DontStop, kokiais tempais reikia megzti, kad megzti megztuką vienam apsivilkimui megztukas dailus, tik gaila jei siūlas šiaip sau.
Limit, tavo darbai kaip tu sakai paprasti, bet dar ir kaip neprasti, labai, labai fainas trumparankovis
Koks gražus Kauni spalvynas
Sveikos
po ypatingai sunkios savaitės bandau atsigauti...
sveikos,
užsisakiau ir aš žuvų taukų, po kiek jūs duodat vaikams, ant pakuotės rašo 2 kapsules paroje, bet ar ir suaugusiems ir vaikams? ir dar ar gėrėte po 6 kapsules pirmas savaites, kaip rekomenduojama?
Aš kai pradėjau tuos žuvų taukus vartoti, pradžioje pirkau didesnės koncentracijos kapsules, kurių reikėjo 2 kasdien, o po 12 savačių perėjau prie mažesnės koncentracijos.
visa šeima geriam po 2 kapsules kasdien, Vaiva irgi.
o tos recoletos rasto schema yra? ar tik aprasymas zodinis?
i tu dziovintu slyvu tema
DontStop, kokiais tempais reikia megzti, kad megzti megztuką vienam apsivilkimui megztukas dailus, tik gaila jei siūlas šiaip sau.
Ačiū Taip jau gaunasi, kad mamai dekrete nelabai reikalingi puošnūs megztiniai Beveik nebūna progų išeiti "į žmones". Šį kartą vyras atostogaus per Valentinkę, gal kur nueisim. O paskui dar bala žino kiek laiko progų nebus. O kasdienai po striuke vilkt pernelyg sintetinis siūlas. Norėjosi išbandyt žvynelius, bet iš praktinės pusės aišku ne pats geriausias variantas. O dėl greičio, jei nesiblaškyčiau į kitus projektus, manau per 4 dienas būčiau jį numezgus
Koks gražus Kauni spalvynas
Ačiū, ir man labai patinka
o tos recoletos rasto schema yra? ar tik aprasymas zodinis?
Aš nepirkau parašymo, bandysiu iš nuotraukos kažką bent panašaus išmegzt
Prisipazinkit,kuri dar be Lace norejot turkio sp.merino? Turiu ;) nes neprisimenu,kam zadejau