Bet tai žinokit, supratau šiom dienom, kaip visgi man trūko sektos plepesių
gražios spalvos
Va kiek spalvų. Atkreipti dėmesį, kad kur Contens galima raidę pasirinkti.
https://images4-e.ra...41_medium2.jpeg
Šilinge, metinis išsiplepėjimas. Kai tik prasideda swapas, paskui dar kai dovanos eina ir paskui vėl beveik tyla.
Restar, žgutus tyrinėjau, nes Gadget, beje ir Ingriga, paminėjo ir prisiminiau, kad kažkada norėjau, tai vat paieškojau patyrinėjau, tada pagalvojau, kad net nežinau, kaip jie gaminami
man žgutinė apyrankė Nitės dovanota labai patinka
Sveikos,
kaip smagiai jūs čia... O dar ir priminėte, kad gi gal prieš metus pirkau labai gražias plačias kelnes, kaip tik tuo metu pradėjau naujame darbe ir per keletą savaičių taip sukūdau, kad jos plačios per visus galus pasidarė, taip ir nutūpė kažkur nedėvėtos. Reik eiti ieškoti, rasint susigrąžinau apvalumus, o jei ne, tai gal pavyks kaip nors per liemenį pasiaurint... O mezgimo fronte vis dar kojinės, beje siūlus jau ir trečiai porai nusipirkau, ir vėl netyčia pro šalį žingsniuojant🤦♀️
Restar, žgutus tyrinėjau, nes Gadget, beje ir Ingriga, paminėjo ir prisiminiau, kad kažkada norėjau, tai vat paieškojau patyrinėjau, tada pagalvojau, kad net nežinau, kaip jie gaminami
man žgutinė apyrankė Nitės dovanota labai patinka
Kapseika, o ko tu ten strategiškai patiogioj vietoj pro šalį vaikštai kito kelio nėr?
kaip tik reklama pradžioj : "pamatinkite jų smalsumą" su katinu
Matai kaip, man reklamų nerodo.
Kapseika, o ko tu ten strategiškai patiogioj vietoj pro šalį vaikštai kito kelio nėr?
Tai kad buvau pamiršusi, kad man ten negalima🤭
Laba
Viska snd sekiau per maza langeli pertraukeliu metu is darbo
Pamenu Lace kgb. Tiktu tiek megzta, tiek siuta dovanele, uzrasiniu kaip ir neturiu siuo metu, kai dirbau pedagogini darba turejau, dabar nereik, viskas telpa telefone, bet gavus dovanu tikrai naudociau sugultu tortu uzsakymai arba mezginiu konspektukai
Spalvos, paskutiniu metu valdo geltona, pelenu rozine, pilka
Rankines.. turiu 1 kuprinyte ir viena nedidele per peti, uztenka
Sarange graziai snd primezge, grizau per dideli ekrana apziuret
Ilsiuosi. IMG_20181004_204045.jpg 211,08KB 0 Parsiųsta kartų