Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet tai žinokit, supratau šiom dienom, kaip visgi man trūko sektos plepesių  :wub:​ 

Atsakyti

gražios spalvos

0AD7ED0C-E19E-4F13-8783-8E7E83326F41_med

Va kiek spalvų. Atkreipti dėmesį, kad kur Contens galima raidę pasirinkti. :wacko:

https://images4-e.ra...41_medium2.jpeg

Šilinge, metinis išsiplepėjimas. Kai tik prasideda swapas, paskui dar kai dovanos eina ir paskui vėl beveik tyla.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 spalio 2018 - 15:14

Restar, žgutus tyrinėjau, nes Gadget, beje ir Ingriga, paminėjo ir prisiminiau, kad kažkada norėjau, tai vat paieškojau patyrinėjau, tada pagalvojau, kad net nežinau, kaip jie gaminami

man žgutinė apyrankė Nitės dovanota labai patinka :wub:

Atsakyti

f6a6cf481c8275efcb72f3bfb29923d0.jpg

Atsakyti

Sveikos, 

kaip smagiai jūs čia... O dar ir priminėte, kad gi gal prieš metus pirkau labai gražias plačias kelnes, kaip tik tuo metu pradėjau naujame darbe ir per keletą savaičių taip sukūdau, kad jos plačios per visus galus pasidarė, taip ir nutūpė kažkur nedėvėtos. Reik eiti ieškoti, rasint susigrąžinau apvalumus, o jei ne, tai gal pavyks kaip nors per liemenį pasiaurint... O mezgimo fronte vis dar kojinės, beje siūlus jau ir trečiai porai nusipirkau, ir vėl netyčia pro šalį žingsniuojant🤦‍♀️

Atsakyti

Restar, žgutus tyrinėjau, nes Gadget, beje ir Ingriga, paminėjo ir prisiminiau, kad kažkada norėjau, tai vat paieškojau patyrinėjau, tada pagalvojau, kad net nežinau, kaip jie gaminami

man žgutinė apyrankė Nitės dovanota labai patinka :wub:

https://www.youtube....h?v=oXpXqde-PKY

Atsakyti

Kapseika, o ko tu ten strategiškai patiogioj vietoj pro šalį vaikštai :D  kito kelio nėr?

Atsakyti

kaip tik reklama pradžioj : "pamatinkite jų smalsumą" :lol:  su katinu

Atsakyti

Matai kaip, man reklamų nerodo. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 spalio 2018 - 15:37

Kapseika, o ko tu ten strategiškai patiogioj vietoj pro šalį vaikštai :D  kito kelio nėr?

Tai kad buvau pamiršusi, kad man ten negalima🤭

Atsakyti

Laba :4u:

Viska snd sekiau per maza langeli pertraukeliu metu is darbo :rolleyes:

Pamenu Lace kgb. Tiktu tiek megzta, tiek siuta dovanele, uzrasiniu kaip ir neturiu siuo metu, kai dirbau pedagogini darba turejau, dabar nereik, viskas telpa telefone, bet gavus dovanu tikrai naudociau :wub: sugultu tortu uzsakymai arba mezginiu konspektukai :)

Spalvos, paskutiniu metu valdo geltona, pelenu rozine, pilka :wub:

Rankines.. turiu 1 kuprinyte ir viena nedidele per peti, uztenka :)

Sarange graziai snd primezge, grizau per dideli ekrana apziuret :4u:

Atsakyti

Ilsiuosi. :flirt2: Priedas  IMG_20181004_204045.jpg   211,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti