Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man ir siūta, ir megzta, viskas tinka. Užrašinių nenaudoju, tiksliau kelias laikau tik dėl grožio, telefonas dabar tarnauja :)

Spalvoms skonis nepasikeitė. Pilka - visada, kitos irgi būt pritaikomos. Kandimui jautrumas vidutiniškas.

Dabar va mezgu megztuką, vakar pasimatuot norėjau, tai vos iškenčiau, kaip sudūrė :D

Atsakyti

Rekomenduoju :)

https://www.15min.lt...-kukuliais-1594

labai skaniai valgosi :)

Atsakyti

Lace, tu rimtai tokį klausimą užduoti? aš iš tavęs tiesiog laukčiau dovanos :D  nes ir siuvi ir mezgi kuo puikiausiai ir tikrai kruopščiai.

kaip tik vakar pagalvojau, kad kai kurios sektantės turi tradicinius gaminius, atpažįstamą braižą, stilių ar dar kažką. tai vat Lace turi net kelis - tapukai ir kosmetinės/dėkliukai.

tai vat gal šiai dienai norėčiau megzto. :rolleyes: nes taigi kojinių :D 

užrašinės gal nenaudočiau tiesiog, bet turėt tai būt visai smagu tokį rankų darbo kūrinį.

Kerpena, prieš swapą būč klausinėjus pagal norus, bet nebūt aišku,ar tikrai gavau tai, apie ką klausinėjau ir ar tą rezultate gaminsiu. nes įdomu, kaip sektantės daro viena ar kita. o dabar jau būt aišku, ką planuoju gamint.

Atsakyti

Jei asmeninių klausimų bus, aš visų paslaugoms, paklausiu asmeniškai. 

Fainai klausyt svarstymų ką gamint, norų  :wub:

nu taigi aš ne asmeniškai noriu apklaust :D  o pvz kokius siūlus naudojate žgutui. ir būt tada aišku, ką darau ir kam :D

nes sugalvojau daiktą, bet visokių tokių techninių klausimų turiu, o pasitart nėra kaip :Di

panašiai ir pernai, taip knietėjo paklaust Lace arba Kerpenos, kaip jos įsiuva užtrauktukus į kosmetines, nes jutubas kažką ne taip rodė...

Atsakyti

Vysks, jau ilsiuosi namie (o virtuvės blicgreitas iškuopimas irgi juk įeina į poilsį, ar ne?)  :rolleyes:  Kažin ką nuveikti dar  :B O ir ryt į darbą neisiu...  :rolleyes:​ 

Beje, Kerpenos pasipasakojimas apie Somintos rankinės įsigijimą turguje - 100 karmos taškų už tai! Nes irgi seku tas rankines FB su įvairiom mintim, tik dabar, jei ką, žinosiu, kur jų dar yra ir dar daug geresnėm kainom  :4u: 

Atsakyti

Lace dar nesuplyšo kojinės :wub:

Dar ne  :wub: Kiek pasivėlė kulninėje dalyje, bet viskas čiki  :D 

O mano spalvynas šiemet prasiplėtė, ot  :P Mėlyna vis dar karaliauja topų viršūnėse (ypač navy, audros debesies ir žibuoklinė), bet pradėjau labai pastebėti jūrbangę  :wub: ir dar (kas man pačiai gana netikėta) - labai norisi pelenų rožės, ciklameninės, avietinės, ypač tos spalvos gražu derinyje su tamsiai mėlyna  :wub: Mielai nešioju visokius kakluošalus, pusskares, šalius, movas, begalybinius šalikus, tik klasikinių trikampių skarų neprisijaukinu.  :) Kadangi praktiškai visi mano lauko drabužiai yra tamsiai mėlyni, aksesuarus renkuosi ryškesnius :rolleyes: Kojinės irgi dulkių lentynoje nerenka  :) Su kepurėm neverta rizikuoti, net ir pati sau retai pataikau tinkančią numegzti.  :B  Kandimui nesu labai jautri, dundaginės Inspiros puikiai gyvena man ant kaklo.  :rolleyes: Gal bent kiek padėjau savo Fėjai.  :unsure: 

Atsakyti

Lace išvardijo tobulas spalvas.

Dar pridedam baklažaną, vyšnią ir šaltas pilkas, o jūrbanginę praplečiam apibūdinimą šaltomis teal / petrol / aqua  :wub: 

Atsakyti

Spalvos: visos grynos, plius pelenų rožė ir kavasupienu. Dar žalia man šiemet graži.

Atsakyti

Dar pridedam baklažaną, vyšnią ir šaltas pilkas, o jūrbanginę praplečiam apibūdinimą šaltomis teal / petrol / aqua  :wub:

oi oi ir man beveik viskas tinka

Labai nemoku spalvų apibūdint žodžiais.

Šiaip kaip tikra lietuvė "vartoju" pilkas, juodas, labai tamsiai rudas - kaštono, ar juodos kavos,

Daug drabužių turiu tokių atspalvių nuo baklažano iki vyšnios  tokių atspalvių.

aksesuaras gali būti ir koks ryškesnis.

reiks kada paieškot gražių spalvų derinių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 spalio 2018 - 14:40

Lace su Šilinge ir mano spalvas išvardino mėgstamas. Bet kad dėl spalvų aš pati nežinau, ko noriu. Pati gal renkuosi atsargiai, mėgstu subtilias spalvas, bet širdy noriu ko nors ryškaus turbūt :) Ypač atėjus rudeniui geidžiu raudonų, ryškių oranžinių spalvų, svajoju apie tokią gražiai ryškią žalią, bet nemoku nupasakoti, tokia, kaip mano kaimynės rankinukas :D. Kai kaimynę su juo pamatau, tai mano akys tik į rankinuką įsmeigtos ir seilės tįsta :). Lbai žaviuosi pastelinėmis spalvomis, bet pati greičiausiai jose/šalia jų išnykstu. Nors gal ir ne visada :). Na, pas mus stiliaus išmanytojų daug, gal ką parinks. Aišku, kojiniųi spalva ne taip labai svarbi :). Patiktų ir kuo ryškesnės, ir visai lygios su kokiu rašteliu, nes tokių neturiu :).

katuk, o kad tau jau taip parūpo žgutai, tai geriausia perduotuvėje, kurioje pirksi karoliukus paklausti, iš ko moterys neria :). Aš vienam netgi storoką supertvirtą siuvimo siūlą panaudojau. Kąsiūluose pirkau, ką LImit pasakė :). Geriau, kad siūlas nebūtų baisiai slidus.

Atsakyti

Jūs neįsivaizduojat, kaip aš tingiu rašyt apie save...

Sorry, mano spalvynas žinomas, ko noriu ir ko nenoriu dar nežinau, susikaupsiu ir pagalvosiu kada vėliau, kai visos jau bus apsisakiusios :D

Atsakyti

Dar pridedam baklažaną, vyšnią, o jūrbanginę praplečiam apibūdinimą šaltomis teal / petrol / aqua  :wub:

:sutinku: dar šia vasara pastebejau, kad oranžinė tinka 

Atsakyti