Lace su Šilinge ir mano spalvas išvardino mėgstamas. Bet kad dėl spalvų aš pati nežinau, ko noriu. Pati gal renkuosi atsargiai, mėgstu subtilias spalvas, bet širdy noriu ko nors ryškaus turbūt Ypač atėjus rudeniui geidžiu raudonų, ryškių oranžinių spalvų, svajoju apie tokią gražiai ryškią žalią, bet nemoku nupasakoti, tokia, kaip mano kaimynės rankinukas . Kai kaimynę su juo pamatau, tai mano akys tik į rankinuką įsmeigtos ir seilės tįsta . Lbai žaviuosi pastelinėmis spalvomis, bet pati greičiausiai jose/šalia jų išnykstu. Nors gal ir ne visada . Na, pas mus stiliaus išmanytojų daug, gal ką parinks. Aišku, kojiniųi spalva ne taip labai svarbi . Patiktų ir kuo ryškesnės, ir visai lygios su kokiu rašteliu, nes tokių neturiu .
katuk, o kad tau jau taip parūpo žgutai, tai geriausia perduotuvėje, kurioje pirksi karoliukus paklausti, iš ko moterys neria . Aš vienam netgi storoką supertvirtą siuvimo siūlą panaudojau. Kąsiūluose pirkau, ką LImit pasakė . Geriau, kad siūlas nebūtų baisiai slidus.