Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pf. Žgutui karoliukus irgi nudažyti mokėsi?

O! Savimasažas? Tada pavydiuuuuuuu 

Pendzeliukas+aliejiniai dažai jams viską :D

Masažas ne savi, o normalus, svetimom rankom ;) dėl to dar didesnis gerumas.

Šarange, puikiai mezgi. Ir spalvos žalios vandeninės ir bordo  :wub: 

Tiesa apie spalvas pageidavimas, jei galima... sodrios, ne išplaukė, ryškios :wub:  gilaus vandens, raudona, bordo, mėlynai žalia. Nedraugauju su rudais, rudai geltonais ir levandiniais visokiais (kaip priešpaskutinis Šarangės numegztas) atspalviais.

Kadangi aš swape buvai prieš 100 metų, tai kiek keistoka... keisimės dovanom, nesinori žmogaus apkraut, bet gal nieko blogo, jei pasakysiu, kad man riešinių nereikia. Net jei jos nekandančios :)

Ir kojinių turiu n+k skaičių  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lace, man tai tiktų ir megzta, ir siūta. O užrašinė geriau maža turbūt.:hm:

Atsakyti

Atsakant į KGB - kam bus didesnis įkvėpimas :). Siuviniai mezgėjų temoj, aišku ekskliuzyvas :). Na, knygelės turbūt negausiu, nes jau esu iš tavęs gavusi nuostabią  :wub:​ . Bet tokių gražių aš nemoku naudoti - kaip ir prabangių siūlų... Jie vis laukia kažko ypatingo...

Atsakyti

Labas. Nuobodžiauju palatoj po sveikatos remonto ir laukiu, kol leis važiuoti namo  :rolleyes: 

Lapių swapių KGB: iš Lace norėč ir tapukų, ir siūtukų  :bigsmile:  Užrašinė būtų tobula kokia nesmulki - gulėjimui ir konspektavimui rankdarbių kampelyje, o ne nešiojimuisi, nes nešiojuosi darbo knygą. 

Tai ai, vakar sakiau, kad nežinau visai, ko norėčiau. Bet juk tradiciškai žinau, kad nenešioju kepurių visai, nu. Pirštines tik ypatingom progom, o šiaip bepirštes ir riešines kuo puikiausiai. 

Atsakyti

*****, su jumis reik per galvą verstis, kad spėt paskui!

Ir dar sekliu morka būti, sekti, kada kur netyčia gal mano mergaitė norus išreikš :)

Ir dar pačiai į klausimus atsakinėti... bože bože kiek darbo!

Lace - man ir siūta ir megzta faina, užrašinė didenė :)

Atsakyti

Na aš tai tradiciškai vis dar nenešioju kepurių, pirštinių ir riešinių. Kojines turiu nuo pernai :wub:  Dar nemėgstu suvenyrų. O daugiau viskas tinka :D  Spalvos visos išskyrus grindų skuduro, geltoną, rudą ir ruuuužavą. Kandimas gal labiau į jautriąją pusę.Iš Lace labiau norėčiau megzto daiGto :)​ 

Atsakyti

pliam, bet vat sakiau, kad aptariam visokius norus swapinius dar neištraukus burtų....

dabar norėčiau šio bei to paklausinėt, išsiaiškint, ale bet iškart bus viskas išrišta.

Jei asmeninių klausimų bus, aš visų paslaugoms, paklausiu asmeniškai. 

Fainai klausyt svarstymų ką gamint, norų  :wub: 

Atsakyti

Uzrasiniu neprisijaukinu... :( bet vat siuti reikalai- labai faina :) net pagalvojau kad virbaline siuta butu super :) tapukai megzti grazu, bet su sildomom grindim nelabai daznai butu naudojami. Bet nu grazu vien del grozio noreciau :) bet va gi butinai kad svelnu butu :) ai, dar tobulai gadget pasake, kad zgutine gyvate diutame tasiuke buti labai labai  :wub:  jei netycia kokiai dienai pradingsiu- matau kad gadget pagali buti mano atstove visuomenei :) patars kas tiktu ir patiktu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 04 spalio 2018 - 11:34

Užrašinė būtų tobula kokia nesmulki - gulėjimui ir konspektavimui rankdarbių kampelyje, o ne nešiojimuisi, nes nešiojuosi darbo knygą. 

Lace moka ir custominę personalizuotą darbo knygą pagaminti  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Kas čia per neįprastas judesys temoje  :oh: Nebespėju iš paskos  :oh:

Buvau visai pamiršusi, kiek energijos reikalauja įsivažiavimas naujame darbe.  :huh2: vakar grįžau kvadratine ir labai skaudančia galva, gėriau vaistus, lyg apmažėjo, bet ryte atsikėliau su tokiu pačiu skaudėjimu, tai gėriau iš naujo...  :unsure:  

Swapas po truputį braunasi į mintis, kol kas idėjų neatsirado, bet... Šįryt išsitraukiau Šarangės dovanotas bepirštes ir važiuodama į darbą ją geru žodžiu minėjau  :wub: O qqutės kojinės mane jau gerą savaitę šildo  :wub:  Ir smagiausia, kad tos dovanos šildo ne tik tiesiogine prasme, kiekviena jų turi savo gerą emociją ir energiją  :wub:

Turiu lapėm-swapėm KGB - ar iš manęs labiau lauktumėte megztos ar siūtos dovanos? Ir dar pasisakykit, ar yra mėgstančių popierines užrašines, dideles ar mažas?  :rolleyes:

Man tinka ir siuta ir megzta dovana. Uzrasines megstu. Dideles :)

Atsakyti

Ingrida, turi omeny Somintos rankines? Kažkaip Kalvarijų turguje tik maistą perkuosi.

Taip pastate  :mirksiukas:  As pirkausi mugeje ju kuprine

KGB: Atsimenu Laces skiautinius siuvinius :wub: man tiktu ir megzta ir siuta, virbaline turiu. Uzrasines neprisijaukinu :hmm:, bet manau i didesne  gal mezgiminius reikalus pradeciau rasytis :ax:

Atsakyti

Lace dar nesuplyšo kojinės :wub:

Atsakyti