Netgi radau, kas pagamino rankinę. Sominta. Nemelavo pardavėja, kad Lietuvoje siuva.
Sveikos grizau is teambuildingo skia
apie mergaite ir man nuojauta pakuzdejo aciu likimo laumem, kad priverte patiketi mano galima nga nuojauta
apie gyvate- tai OMG kaip man grazu- ta kur su gelezine galva ir uodega, tai pamacius isimylejau ir dar pries gerus metus ieskojau kir galeciau nusipirkti. Nu man labai labai ji grazi
apie pageidavimus... spalvos alyvines/ violetines palete, garstycios, pelenu roze, balinta kakava... melynos irgi prie graziu, bet daugiau antrame plane. Labai tinka zaliai melyna link sviesesnio tono ;)
jei netycia gaminiu sarase bus kepure- tai tik oversize tokia- prailginta gerokai, kad gale susitauksletu- kitokios nelabai tinka.
Snoodai irgi tinka
ir Inspira tiktu labai
ir kumstinukes kokios idomiau rastuotos pirstines
svarbiausia, kad butu svelnu, nes nu gi esu baisiai jautri.
Jei bus klausimu- klauskit
Va gi ;)
Labas rytas
Ideju swapui 0
Šarange, ar tik ne savo mėgstamiausiom spalvom pamezgei? Vienas bordo labai sukirbėjo, reiks kompe apžiūrėt.
Rankinė atrodo praktiška ir labai mano spalvų susirodė, bet visgi nusprendžiau, kad vienspalvės noriu. O kiek mokėjai?
Rankinė atrodo praktiška ir labai mano spalvų susirodė, bet visgi nusprendžiau, kad vienspalvės noriu. O kiek mokėjai?
20 eurų.
Gadget ten turejo buti stebuklinga kur zodzio priekis dingo- neisivaizduoju
Labas rytas
perkraciau spinta -ne viskas tinka prie naujos plauku spalvos.O panele viska isaugus.galesim draugiskai traukt medziot
Kacumota, kaip nusispalvinai?
mane mano panelė irgi informavo, kad savaitgalį TURIM apsipirkti eiti. ir pradėjo vardint, ko jai reikia... o varge, supratau iškart, kam man antras darbas.....
O mano studentė pasakė, kad užsisako, rytojaus vakarui sriubos matyt sausai maitinosi visą laiką.
Labas rytas
perkraciau spinta -ne viskas tinka prie naujos plauku spalvos.O panele viska isaugus.galesim draugiskai traukt medziot
O, kokia spalva?
Kerpenos rankinė labai ne mano. Bet to gamintojo psl. apsižiūrėjau, yra ir mano skonio rankinių. O turguje vadinasi gerai pigiau!
https://sominta.lt/Produktas/1605.html
https://sominta.lt/Produktas/1583.html
Odinių nerodo.
Nu kad jau pagyrėt tai dar pamegsiu