Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pats tas dovanos laukimo jausmas nerealus  :wub: o dar nerealesnis man dovanojimo džiaugsmas - kai pamatai žmogaus reakciją į dovaną. Dabar galvoju, kad man gal net dovanot smagiau nei gaut  :wub: 

Aš paprasta, o kadangi su daugeliu iš Jūsų matausi kartą ar du per metus tai tikrai be didelių fanaberijų - tinka viskas, kas nešiojama ir nekanda, nes bus labai labai gaila, jei negalėsiu pasidžiaugt... Kaip pvz. Drops alpaka kanda ir dar kaip... nors daugeliui ji švelni :(
Ai,dar servetėlių nenoriu (nors jos ir nekanda :D )  - gražu, bet tik pas kitus :D 

Atsakyti

Katukai Katukai ☺

Pageidavimu koncertas prasideda 😂 nenoreciau kepures nes nenesioju toliau as nesu isranki. Siulau nekanda 😁 jokie ☺ Pagalvoju apie nepirstes ar koki kaklasildi ( ju niekad nebus per daug). Aisku Kerpenos krepsys ir geistinas :) Visas per swapa gautas dovanas naudoju nesioju ir nei viena nera ismesta. 

Kur cia paslaptingumas? 

Ar ir siaip esu paslaptinga moteris jei ka 😂

Atsakyti

As FB neberandu klausimyno, savo darbiniam kompe irgi nera :hmm:

Atsakyti

Atspėjau savo mergaitę :D Ryte dar garsiai pagalvojau,ką gausiu,o po pietų bac :D Ačiū,Pinta ;)

Atsakyti

Bet tai koks avilys čia šiandien :D  :super:​ 

Atsakyti

Ai Vinci- man gali ir nemegzt. Užteks tavo dažytos sruogos :wub: 

Nepasakojau apie sūrį?

MB gavo dovanų tiesiai iš Prancūzijos. Nežinau kaip vadinas, bet tas ožkų sūris, kuris smirdi šiūkšline už 100 metrų, nesvarbu, kad supakuotas į tris maišus ir dar į dėžutę uždarytas.. 

Tai va - su Gewurztramineriu tiesiog pasakiškai skanu. Valgau antras vakaras, šeima tuo metu ir dar kažkiek po to nekvėpuoja :D 

Kas nori  gauti dovanų tokio sūrio, a? :D​ 

Atsakyti

Koks smagus šurmulys! :) nors šiemet nedalyvauju,bet vien skaitant nuotaika kyla :)

Katuk, džiaugiuos,kad nereikėjo išmest/perdovanot servetėlių ir net panaudoji ;)

Atsakyti

Sūrio -aš.

Kvyy iš šeimos nekvėpavimo.

Atsakyti
Sūrio neatssiakyč :). O tas keiksmažodis iš G? Tingiu googlint - vynelis koks?
Atsakyti

Jo. Labai skanus. Vaisiukas😁

O tikrai žinot apie kokią smarvę kalbu? Su tuo sūriu girdėjau net į lėktuvus neįleidžia

Atsakyti

Nežinom turbūt :). Tai Katukui uosle pagedo? :) Sakai, tiek gavot, kad ir iki swapo gabalėlį išlaikysi? :)

Atsakyti

Apie sūrio smarvę esu girdėjusi is sesers, bet uosčius nesu. Iš pasakojimo nevilioja.

Pačios pačiausios spalvos tamsiai mėlyna, tokia labai tamsi, turkis irgi toks tamsesnis ir paskutiniu metu pelenų rožinė ar kaip ji ten.

Beje, šiandien nusipirkau rankinuką. Turguje. Na ne visai svajonių, bet gal kažkiek laikys. Tarp visokių kinietiškų popieriniais pamušalais radau kažkokį pusėtiną, sakė lietuviškas. Kišenių ne visai tiek, kiek reikia, bet gal susidėliosiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 spalio 2018 - 21:08