Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nea, Lus nieko nerase As cia siaip pasisakiau, kad pro sali pravaziuoju :)

Priedas  20170210_133256.jpg   80,87KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš užsirašiau į tą naują kovą atidaromą Lemon Gym Banginyje. Gal kuri į kompaniją  :mirksiukas:

Saulėlydi, lanką su tais burbulais suki?

Turiu ir aš, bet kampe stovėdamas nepadeda kažkodėl  :ax:

Su burbuliukais. Sulūžo vienas intarpas. Nusipirkau naują lanką, tai dabar turiu atsarginių dalių :D .Dabar jau darosi neįdomu, nei skauda, nei šonai mėlynuoja :D 

Atsakyti

Saulėlydi, lankas jokio vargo? Nu man jam tai kokiom 5 minutėm max dviem kartam užtektų kantrybės... O ir lenta ne toks jau lengvs pratimas. Bet lengvesnis negu šonu ant alkūnės ir pėdų. 

O beje išjudinimui visokių sustabarėjusių reikalų galiu parekomenduot volelį. Aš su juo sportkluby masažuojuosi, bet galima nusipirkt ir namie tą daryt. Volelis toks iš pažiūros nekaltas guminis, bet kai pradedi visu svoriu ant jo važinėtis, tai o vaikyti kaip skauda... Bet todėl ir skauda, kad viskas įsitempę. Tai va labai yra gerai su tokiu pasivažinėt ir tik tada tempimo pratimus daryt.

Atsakyti

Limit, grazuole :wub:

ojei, priminet bumbuliuota ir dar spygliuota lanka :D  kiba iet pasukt. bet tai kaip man nuobodu ji sukt . nebent koki filma isijungus tik :)

Atsakyti

Va toks

Priedas  masazinis_volelis-768x512.jpg   67,56KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Limit, labai graži, na neimato tų +5kg, gal tau jaučiasi bet tokia graži svajinga.

Tikrai labai 

Liniuk mano klube tokio nėra :(

Atsakyti

Limit, pritariu, kad gražiai atrodai, net ir tokioje išplaukusioje nuotraukoje,

O ką su tais voleliais reikia daryti, tai ir nesupratau ir parašymo, kaip ten juo naudotis - lyg juo masažuotis, lyg ant jo kažkaip važinėtis? :hmm:

Lanko sukti niekada nemokėjau. Prieš kažkiek metų irgi buvo  pažįstamų tarpe labai populiarus lankas ir gyrė jo naudą, tai pabandžiau pas seserį - nu niekaip man daugiau 1,5 karto neišeina apsukt :P

Atsakyti

... o iš kur gauni fonų fotografavimui? Man žaislams reik  :geda:

Spėk :D  kiniečiai prigamina :D

Atsakyti

http://gymstick.com/core-roller/Kerpena 

Atsakyti

Limit - tikrai? Aš vis pagalvoju, gal ten reikėtų "prisirišti", bet kad aš nemoku sportuoti net... Tu gal moki? Tai būčiau į kompaniją, jeigu pavyktų susiderinti bent kada.

Atsakyti

Restar, niekad jokiam klube aš nesportavus. Gal neapsijuoksiu :D

Va, Liniuka čia mano įkvėpėja  :super: 

Atsakyti

Aš bijau nesportavus savivaliaut, reikėtų su treneriu kažkiek pasportuot, manau, kad atsižvelgtų į konkrečius kiekvienos ypatumus.

Atsakyti