Nea, Lus nieko nerase As cia siaip pasisakiau, kad pro sali pravaziuoju
20170210_133256.jpg 80,87KB 1 Parsiųsta kartų
Nea, Lus nieko nerase As cia siaip pasisakiau, kad pro sali pravaziuoju
20170210_133256.jpg 80,87KB 1 Parsiųsta kartų
Aš užsirašiau į tą naują kovą atidaromą Lemon Gym Banginyje. Gal kuri į kompaniją
Saulėlydi, lanką su tais burbulais suki?
Turiu ir aš, bet kampe stovėdamas nepadeda kažkodėl
Su burbuliukais. Sulūžo vienas intarpas. Nusipirkau naują lanką, tai dabar turiu atsarginių dalių .Dabar jau darosi neįdomu, nei skauda, nei šonai mėlynuoja
Saulėlydi, lankas jokio vargo? Nu man jam tai kokiom 5 minutėm max dviem kartam užtektų kantrybės... O ir lenta ne toks jau lengvs pratimas. Bet lengvesnis negu šonu ant alkūnės ir pėdų.
O beje išjudinimui visokių sustabarėjusių reikalų galiu parekomenduot volelį. Aš su juo sportkluby masažuojuosi, bet galima nusipirkt ir namie tą daryt. Volelis toks iš pažiūros nekaltas guminis, bet kai pradedi visu svoriu ant jo važinėtis, tai o vaikyti kaip skauda... Bet todėl ir skauda, kad viskas įsitempę. Tai va labai yra gerai su tokiu pasivažinėt ir tik tada tempimo pratimus daryt.
Va toks
masazinis_volelis-768x512.jpg 67,56KB 1 Parsiųsta kartų
Limit, pritariu, kad gražiai atrodai, net ir tokioje išplaukusioje nuotraukoje,
O ką su tais voleliais reikia daryti, tai ir nesupratau ir parašymo, kaip ten juo naudotis - lyg juo masažuotis, lyg ant jo kažkaip važinėtis?
Lanko sukti niekada nemokėjau. Prieš kažkiek metų irgi buvo pažįstamų tarpe labai populiarus lankas ir gyrė jo naudą, tai pabandžiau pas seserį - nu niekaip man daugiau 1,5 karto neišeina apsukt