Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tokios gyvatės, tai gal nelabai norėčiau, bet šiaip žguto neatsisakyčiau.

Atsakyti

O šaip viskas ką čia privardino katukas, Restar, ingriga ir man tinka.

Pirštinės, riešinės, kojinės, tapukai,  netgi kepurės (bet turi ausis dengt ir gražiai atrodyt, tai sunkus reikalas),

šalikai, kakluošalai visokie, bet neduriantys, ir viskas kas prie kaklo ir veido, turi nedurti. :)

krepšeliai, terbikės.

........

nenoriu, kaip ir dauguma servetėlių, visokių nepraktiškų daiktų, ale suvenyrų.

kadangi swapas kalėdinis, tai dar noriu pasakyt, kad labai nekenčiu to kalėdinio spalvų derinio raudona-balta ir visokių komercinių kalėdinių dalykėlių - senelių ir  pan.

Jei kartais mane rasytė gavo, gali man kokią metalinę dėžutę su savo šalies vaizdais surast naujai lentynai :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 spalio 2018 - 15:46

Atsakyti

Gavau :) minciu nulis 😀

Atsakyti

ai, su servetėlėm.

taigi pernai gavau ir žinokit net naudoju. taip kad jau taip griežtai nesakyčiau, kad nenene

Atsakyti

fui, Gadgetai, gal tu nenorėk tų gyvačių....

823cbd385ba7f3897e42450afdcbeb43.jpg

man gal gražiausias ir patogiausias būtų tepaluotas žgutas

Bliam, va ir Kerpenai atsirado geistinas reikalas - dėžutė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 03 spalio 2018 - 15:51

Katuk, va tokio gyvatumo papirkau kašmyrinį megztuką, žalsvai gyvatišką.

Atsakyti

Pageidavimu sou :D man tinka viskas :wub: 

Reik eit ieskot fb kur buvo visi musu "rodmenai", atgaivint zinias :D  Gaila, kad i darba reiks tuoj soliuot, o tai jauciu jau ieskociau ideju savo mergaitei :wub:

Atsakyti

tai gal pripageidaukit ir daugiau :hmm: 

Atsakyti

Kol aš dirbau išsijuosusi, jūs čia spėjot reikalų privirti  :bigsmile:  Mergaitę šaunią gavau :wub: ale supratau, kad nelabai ką apie ją žinau  :unsure: Todėl labai laukiu pageidavimų koncertų beigi spalvinių preferencijų  :rolleyes: Kol kas idėjų nulis...

Katuko kategorizacijoje aš turbūt prie tų antrųjų buvau padėta  :D Ir iš tiesų šiuo metu net neįsivaizduoju, ko norėčiau.  :hmm: Suprantu, kad savo Fėjai visai nepadedu, pasistengsiu pasitaisyti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gavau :) minciu nulis 😀

O tai kas sakė, kad jau žino ką megzti??? Ar aš kažką pripainiojau? Ir ko jau ko, o santūrumo iš tavęs neatimsi :), bent ir apie save gali ką nors pasisakyt, kad ir trumpai :).

O jau žgutų žgutų, labai mielai nunerčiau kuriai, net ir gyvatė būtų įdomus iššūkis. 

Džiaugiuosi dėl Lace, nors ir gaila, kad trumpos atostogos buvo, bet bent nervatriopkė baigėsi  :4u: . Aš, žinok, žiauriai smalsi, tai privačiai tavės paklausiu  :B​ .

Vinci, mano užrašai tai kažkur prapuolė, gal senam kompe liko, nors nedaug ir turėjau ir tikrai tai mergaitei neturėjau :). Turėjau omeny ankstesnių metų klausimynus, namie negaliu per kompą FB normaliai žiūrėti ir negaliu atsiųsti nuorodos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 spalio 2018 - 16:22

O aš kažkur konspektus turėčiau turėt :hmm: 

Lace, nu neatspėjai. Tau gal įtikt būt iššūkis, bet užtat spalvynas aiškus, ko tikrai nereik irgi žinau ar bent taip manau. 

Yra man didesnių klaustukų.

Faraway esu turėjus, bet man ji laaabai paslaptinga. Rasytė irgi ne iš aiškiųjų :D

Restar, aš sakiau kad žinau :D​  nu bet dar galiu ir persigalvot. Va, Gadgetas su savo gyvatėm nustebino, tai gal ir maniškė dar gali ką ant lėkštutės išnešt 

Atsakyti