Nu tokios gyvatės, tai gal nelabai norėčiau, bet šiaip žguto neatsisakyčiau.
O šaip viskas ką čia privardino katukas, Restar, ingriga ir man tinka.
Pirštinės, riešinės, kojinės, tapukai, netgi kepurės (bet turi ausis dengt ir gražiai atrodyt, tai sunkus reikalas),
šalikai, kakluošalai visokie, bet neduriantys, ir viskas kas prie kaklo ir veido, turi nedurti.
krepšeliai, terbikės.
........
nenoriu, kaip ir dauguma servetėlių, visokių nepraktiškų daiktų, ale suvenyrų.
kadangi swapas kalėdinis, tai dar noriu pasakyt, kad labai nekenčiu to kalėdinio spalvų derinio raudona-balta ir visokių komercinių kalėdinių dalykėlių - senelių ir pan.
Jei kartais mane rasytė gavo, gali man kokią metalinę dėžutę su savo šalies vaizdais surast naujai lentynai
Gavau minciu nulis 😀
ai, su servetėlėm.
taigi pernai gavau ir žinokit net naudoju. taip kad jau taip griežtai nesakyčiau, kad nenene
fui, Gadgetai, gal tu nenorėk tų gyvačių....
man gal gražiausias ir patogiausias būtų tepaluotas žgutas
Bliam, va ir Kerpenai atsirado geistinas reikalas - dėžutė
Katuk, va tokio gyvatumo papirkau kašmyrinį megztuką, žalsvai gyvatišką.
Pageidavimu sou man tinka viskas
Reik eit ieskot fb kur buvo visi musu "rodmenai", atgaivint zinias Gaila, kad i darba reiks tuoj soliuot, o tai jauciu jau ieskociau ideju savo mergaitei
tai gal pripageidaukit ir daugiau
Kol aš dirbau išsijuosusi, jūs čia spėjot reikalų privirti Mergaitę šaunią gavau ale supratau, kad nelabai ką apie ją žinau Todėl labai laukiu pageidavimų koncertų beigi spalvinių preferencijų Kol kas idėjų nulis...
Katuko kategorizacijoje aš turbūt prie tų antrųjų buvau padėta Ir iš tiesų šiuo metu net neįsivaizduoju, ko norėčiau. Suprantu, kad savo Fėjai visai nepadedu, pasistengsiu pasitaisyti
Gavau minciu nulis 😀
O tai kas sakė, kad jau žino ką megzti??? Ar aš kažką pripainiojau? Ir ko jau ko, o santūrumo iš tavęs neatimsi , bent ir apie save gali ką nors pasisakyt, kad ir trumpai .
O jau žgutų žgutų, labai mielai nunerčiau kuriai, net ir gyvatė būtų įdomus iššūkis.
Džiaugiuosi dėl Lace, nors ir gaila, kad trumpos atostogos buvo, bet bent nervatriopkė baigėsi . Aš, žinok, žiauriai smalsi, tai privačiai tavės paklausiu .
Vinci, mano užrašai tai kažkur prapuolė, gal senam kompe liko, nors nedaug ir turėjau ir tikrai tai mergaitei neturėjau . Turėjau omeny ankstesnių metų klausimynus, namie negaliu per kompą FB normaliai žiūrėti ir negaliu atsiųsti nuorodos...
O aš kažkur konspektus turėčiau turėt
Lace, nu neatspėjai. Tau gal įtikt būt iššūkis, bet užtat spalvynas aiškus, ko tikrai nereik irgi žinau ar bent taip manau.
Yra man didesnių klaustukų.
Faraway esu turėjus, bet man ji laaabai paslaptinga. Rasytė irgi ne iš aiškiųjų
Restar, aš sakiau kad žinau nu bet dar galiu ir persigalvot. Va, Gadgetas su savo gyvatėm nustebino, tai gal ir maniškė dar gali ką ant lėkštutės išnešt