Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ga-vau  :yahoo:

Atsakyti

Aš tai noriu žguto. 

Galima du.

Mano mergaitė yra tikra dovana pati, tokia gera, šilta, miela ir nepersaldi, ir jau kaaaaaip noriu jai SWAPTELT! 

Atsakyti

Pinta, o dar smalsumo patenkinimui: ar yra variantų, kai viena kitai gamina :bigsmile:

Gadgetui tai nepripageidausi :D

o vat Restar, ar gal kam kitam pageidavimų koncertą galiu supasakot jau dabar

šalikas-mova, visokiais pavidalais, tinka netgi ir paskutinę naktį kokia nors mezgimmašine be jokių įmantrybių nugamintas

riešinės ar bepirštės, man jos tinkapatinka ir įtinka :D

nu ir kojinės visais laikais reikalingos

bet priimsiu ir visokais skaras ir kitus namų apyvokos daiktus :D

vat ko negamint tai tikrų tikriausiai - kepurės ir pirštinių, bus smagu gaut, ale bet greičiausia nebus naudojami pagal paskirtį :rolleyes:

ir dar pagalvosiu, ko čia norėt :D

Atsakyti

Aš gavau irgi... iš tų antrų... :B Bet nieko, bus įdomiau, gal atrasiu dar kokį naują talentą savy... :D

Atsakyti

Prisiminiau - šiandien per pietus buvau parduotuvėj ir prieš mane eilėje stovėjo sena močiutė, kuri prekes susidėjo į gražiai megztą pirkinių krepšelį. Tokį gražiai raštuotą. Nors šiaip man megzti krepšiai ne itin prie širdies, bet šitas visai gražiai susižiūrėjo.

Atsakyti

Mano tai tiesiog svajonė, nieko klaust nenoriu :D  Bet ką dovanosiu dar nežinau :D​ 

Atsakyti

Mano tai tiesiog svajonė, nieko klaust nenoriu :D  Bet ką dovanosiu dar nežinau :D​ 

Nejaugi vėl Lace :D

Atsakyti

Katuk, pasiaiškinkit, prašau, kodėl va jau man tai jau nepripageidausit?

Atsakyti

Pinta, o dar smalsumo patenkinimui: ar yra variantų, kai viena kitai gamina :bigsmile:

Nėra, yra tik su praėjusiais metais kartojasi. Nors čia normalu, per tiek metuų pagal tikimybių teoriją turi kartotis  :lol: 

Atsakyti

Aš irgi neturiu  žalio supratimo, nei ką dovanosiu, nei ko pati noriu  :lol:  Bet juk svarbu dalyvaut, nia  :lol:  Laiko soooočiai dar. Kaip tik, atrodo, baigiau savo diddarbius, va, kaip tik puikus laikas meditacijoms swapo tema.

Atsakyti

Katuk, pasiaiškinkit, prašau, kodėl va jau man tai jau nepripageidausit?. \:)

Man irgi šitas klausimas iškilo, bet pagalvojau, kad manęs neliečia, tai patylėsiu, nes gal tik ko nesuprantu, kai lėtamintė :)

Aš tai, kai negrupavau, tai negaliu pasakyt, kuriai grupei priklauso. :P

Ir idėjų naujų kol kas neturiu. Bet gal ką sugalvosiu

Atsakyti

Katuk, pasiaiškinkit, prašau, kodėl va jau man tai jau nepripageidausit?

moteris su nuomone, kuri žino, ko nori.  ir ne tik sau :D

va, pačios pageidavimų sąraše galima sakyt vienas vienetas. nes antras toks pat :D

Atsakyti