Aciu, kad itrauket i sarasa, dabar ir sirdele pradejo spurdet, bet as matyt irgi nebandysiu sokti auksciau bambos, kai gausiu varduka, bandysiu kristalizuot ideja, kol kas tai baisuma i sarasa paziurejus , visu bijau O dar tas darbas trukdo visokiem maloniem uzsiemimam
Labas rytas - aš rami kaip belgas - jau žinau ką gaminsiu tik dydį ir spalvą prazonduosiu ir vsio.
Labas
aš dar negalvoju ka gaminsiu. Laukiu pirma burtu pasizadu nedingti uzjurio nebijau
Aš paskaičius katuko aprašymą, kaip ji susigrupavo, staiga išsigandau, nes to padaryt nesugebėjau. Kol kas generuoju tik padrikas idėjas, o ar tiks, galvosiu, kai gausiu kam daryt reiks.
Truputį ima sloga ir peršti gerklę, tai tokia priplaukus jaučiuosi, gal dėl to niekas nesigrupuoja.
Man irgi niekas nesigrupuoja, tiksliau net nebandau
Čia jau katuko matematikės prigimtis pramušo
Labas rytas
O kodel reikia laukti 7d.
Mano matematinė miega giliai.
Arba serga.
Laba diena
Mano namų šeimininkės dalia baigėsi taip normaliai ir neprasidėjus... Nuo vakar vėl į darbo liaudies gretas įsirašiau Kol kas dar nežinau, ar čia labiau džiaugtis, ar liūdėti. Ir dėl swapo truputį neramu - kaip spėsiu, kiek galimybių bus temoje bendrauti Bet gal neišsibraukinėsiu
Lace, kaip čia taip greitai tau baigėsi? Darbas pats susirado, ar birža pasiūlė tokią gražią ir pasikvėpinusią pamačius?
Aš tai be jokių grupavimų už tai,kad kuo greičiau traukti burtus ir eiti į materiolų paiešką ir galvojimus apie tą savo vienintelę,kuriai gaminsiu ;) kai kur kai kam dabar geros kainos,tai ir pulčiau kai ką pirkti kam tos 7 dienos laukti
Aš irgi nenoriu apie visas galvot atskirai, noriu apie vieną nors 7d.galiu palaukt
Laba diena
Mano namų šeimininkės dalia baigėsi taip normaliai ir neprasidėjus... Nuo vakar vėl į darbo liaudies gretas įsirašiau Kol kas dar nežinau, ar čia labiau džiaugtis, ar liūdėti. Ir dėl swapo truputį neramu - kaip spėsiu, kiek galimybių bus temoje bendrauti Bet gal neišsibraukinėsiu
Nu va o aš jau pradėjau galvot , kurią čia dieną kitą savaitę važiuot į darbą nedirbt