Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aciu, kad itrauket i sarasa, dabar ir sirdele pradejo spurdet, bet as matyt irgi nebandysiu sokti auksciau bambos, kai gausiu varduka, bandysiu kristalizuot ideja, kol kas tai baisuma i sarasa paziurejus , visu bijau :D  O dar tas darbas trukdo visokiem maloniem uzsiemimam :D

Atsakyti

Labas rytas - aš rami kaip belgas - jau žinau ką gaminsiu :D tik dydį ir spalvą prazonduosiu ir vsio.  

Atsakyti

Labas

aš dar negalvoju ka gaminsiu. Laukiu pirma burtu :) pasizadu nedingti :) uzjurio nebijau :)

Atsakyti

Aš paskaičius katuko aprašymą, kaip ji susigrupavo, staiga išsigandau, nes to padaryt nesugebėjau. Kol kas generuoju tik padrikas idėjas, o ar tiks, galvosiu, kai gausiu kam daryt reiks.

Truputį ima sloga ir peršti gerklę, tai tokia priplaukus jaučiuosi, gal dėl to niekas nesigrupuoja. :D

Atsakyti

Man irgi niekas nesigrupuoja, tiksliau net nebandau :D

Čia jau katuko matematikės prigimtis pramušo :D

Atsakyti

Labas rytas

O kodel reikia laukti 7d. :hmm:

Atsakyti

Mano matematinė miega giliai. :lol:

Arba serga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 spalio 2018 - 10:58

Laba diena  :4u: 

Mano namų šeimininkės dalia baigėsi taip normaliai ir neprasidėjus...  :oh: Nuo vakar vėl į darbo liaudies gretas įsirašiau  :) Kol kas dar nežinau, ar čia labiau džiaugtis, ar liūdėti. Ir dėl swapo truputį neramu - kaip spėsiu, kiek galimybių bus temoje bendrauti  :unsure: Bet gal neišsibraukinėsiu  :hmm:​ 

Atsakyti

Lace, kaip čia taip  greitai tau baigėsi? Darbas pats susirado, ar birža pasiūlė tokią gražią ir pasikvėpinusią pamačius?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 spalio 2018 - 11:00

Aš tai be jokių grupavimų už tai,kad kuo greičiau traukti burtus ir eiti į materiolų paiešką ir galvojimus apie tą savo vienintelę,kuriai gaminsiu ;) kai kur kai kam dabar geros kainos,tai ir pulčiau kai ką pirkti :D kam tos 7 dienos laukti  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš irgi nenoriu apie visas galvot atskirai, noriu apie vieną :D nors 7d.galiu palaukt :D

Atsakyti

Laba diena  :4u:

Mano namų šeimininkės dalia baigėsi taip normaliai ir neprasidėjus...  :oh: Nuo vakar vėl į darbo liaudies gretas įsirašiau  :) Kol kas dar nežinau, ar čia labiau džiaugtis, ar liūdėti. Ir dėl swapo truputį neramu - kaip spėsiu, kiek galimybių bus temoje bendrauti  :unsure: Bet gal neišsibraukinėsiu  :hmm:​ 

Nu va :huh2: o aš jau pradėjau galvot , kurią čia dieną kitą savaitę važiuot į darbą nedirbt :rolleyes:

Atsakyti