Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos  :4u:

Ne su siulais ar virbalais, alia su sagom prisiduodu  :D

93d7a1cb3b23.jpg

Sukirbino sirdi ir siela swapas  :wub: noriu ir bijau. Kai vyrui dvejodama pasakiau, kad vel renkamas sarasiukas ir, kad as gal turiu susilaikyt siemet- paklause nustebes, o kodel :blink:  Jo reakcija mane nustebino :D  

Perzvelgiau sarasiuka.. buciau vienintele is uz balos.. vel neramina, kad fejai butu papildomu islaidu  :huh2:

Jus pabalsuokit, ar priimsit mane prazuvele, alia ivykiys vistiek sekancia  :D

Atsakyti

Tai traukt tave į sąrašą? Ar spėsi su darbais? Praeitais metais prieš swapą temoj nesirodei, fėjai į klausimus neatsakei  :B  Iki rytojaus parašyk ar įtraukt tave.

Kada traukimą darom? Ar laukiam dar paklydusių avelių?  :D

trauk, o tas pasirodymas/nesirodymas pirmiausia tai nuo darbo priklauso. ;) nevisi arbo metu gali kompe lindet, bet stengsiuos uzeit

Atsakyti

Rasyte- nedvejok!!!!

gadget... sinusitas daug ka sutrukde... vakar dar ir karsciau buvo pasidare..

rankines po kraustymosi 2 akiratyje liko. Kitu nepasigendu, bet kamuoja klausimas arcjis isvis i naujus namus atkeliavo :)

Atsakyti

Labas rytas,  

d8ab57b610993896732d6bb0f09e65cb.jpg

Atsakyti

Labas rytas. Registruojuosi ir atgal prie staklių. Intensyvus darbadienis šiandien prieš porą priverstinių poilsiadienių  :oh: 

Pritariu traukimui spalio 7  :rolleyes:​ 

Vis dar mąstymuose apie rankines. Nusižiūrėjau FB tokias "Kas pasakė miau?" Nesusidūrėt niekas?

Atsakyti

Labas rytas 

1. liniuka

2. Kerpena

3. Limit

4. Restar

5. Lace

6. Šarangė

7. Zuviukas:)

8. gadget3

9. Olaiva

10. Ingriga

11. Katuks

12. Faraway

13. Vincis

14. Šilingė

15. Ligvita
Atsakyti

a jo, aš irgi pritariu spalio 7 d.

galim iki tol dar bendrai aptarti, apiplepėti norus ir galimybes :D spalvas ir daiktus

ir apimtį.

nes kiekvienais metais tas pats. iš to baimės nepatenkinti kažkieno noro sudeda tos swapininkės viską ką turi ir randa :D

siūlyčiau nepersistengti. tikrai neprivaloma žinoti ir domėtis visų įgeidžiais ir meilėm beigi gyvenimu.

bet būtų neblogai ir nedingti visam laikotarpiui, bent šiek tiek atverti asmenines dureles

mano slapti norai tai nesikeičia nuo pernai :D ale bet ir siurprizus mėgstu

aj, Rasyte, aš asmeniškai tai nebijau to užjūrio. tik galiu su laiku prašaut :D  tai turi būt tam nusiteikus.

Atsakyti

Labas rytas,

Tai ir Rasytę į sąrašą ;)

Greičiau traukiam, greičiau mintis susidėliot reik žinant adresatą :D O tai dažniausia įgyvendinimas trunka trumpiau nei galvojimas, ką įgyvendint :D

Vakar jau nupūčiau dulkes nuo mezgamosios, beveik priverstinai :D Gimsta kažkas mėlynas :) Praktiškai nuo kovo nejudinta buvo. Ir nepasakyčiau, kad labai pasiilgau. Va rankinio mezgimo, taip, o mašininio neperlabiausia :rolleyes:

Bet.. apetitas atsiranda bevalgant, tai ir man gal taip bemezgant sukils noras :D

Atsakyti

Limit, pritariu dėl mezgamosios... Visą vasarą nejudinama beveik, jau antra sav. žadu prisėst, bet tokia apkiautus jaučiuos... neišaušta ta diena, pradėčiau, gal užsikabinčiau :) Planuoju ruošinį pasimegzt lygiai, po to virbalais dakalinėt, turiu nerealios spalvos merino...

Dar pritariu dėl galvojimo laiko, tikrai ilgiau trunka idėjos kristalizavimas, negu gamyba, o aš kol neturiu mergaitės, an mintys išvis nesiformuoja :)

Rasytę galim traukt į sąrašą, šiais laikais, tai nemanau, kad problema, laiko irgi turim daug, reikia tiesiog mokėt planuotis

Atsakyti

as tai vis dar neturiu stalo  mezgimmasinei.  tai taip ir dulka kampe supakuota .  gal but gerai jau ziemai vyrams megztiniu pabruzuot .

Atsakyti

ne nu, galima imti kiekvieną iš sąrašo ir apsimastyti jau dabar, kas kam tiktų ar patiktų.

aš šįmet nusiteikus jokių naujovių neklibint, bo nes naujovėms reki repeticijos, kai patirtis rodo, jeigu nori kad gautųs tinkamai

o iš senovių, tai nieko ypatingo ir nesigaus.

tai vat susgrupuoju sąrašą grupėmis - tai grupei tas tiktų, tai anas galbūt, iš tos srities iš kitos, o jau konkretizuosiu ir spalvinsiu, kai gausiu vardą

dar materiolo paieškos užtrunka :B  ne tik idėjos generavimas

Atsakyti

Traukiu užsienietę  :victory2: 

1. liniuka

2. Kerpena

3. Limit

4. Restar

5. Lace

6. Šarangė

7. Zuviukas:)

8. gadget3

9. Olaiva