Faraway - kokia čia ta parduotuvė? Aš kai beveik niekur neinu, tai beveik nieko ir neužsimanau .
Aha, kokia?
Nevaikščiojimas nepadėtų. Yra gi dráugės ir internetas....
Rylko 😘
Duracelio apsiryję banditai , nerealus pasakymas. Ir snukeliai irgi . ir vardeliai . Net aš norėčiau tokias paniurkyti, nors rytietiškų bruožų katinai iki šiol nežavėjo. Kad jau apie katinus tema - tai mūsų katinas irgi be galo meilus pastaruoju metu, beveik kaip šuo pasidarė - laukia ant kėdutės prie durų - ir pasitinka, ir išlydi, sumurkia, prisėdus ant sofos - atbilda ir pilvą išverčia, rytais sveikinasi beveik su visais (kurie tuo metu verti ), nors prie žaizdos dėk. Bet kilimėlį prie durų vis tiek bijau padėt . Nes karts nuo karto nusprendžia, kad šitoj vietoj tualetas būtų garbingesnis, nei įprastoj . Nėra kilimėlio - nėra net tokių minčių.
Jo, mano paskutinė rankinė - internetu pirkta . Šiandien parsinešiau net vaistų ir kosmetikos internetų pirktų ir dėl suknelės pirkimo beveik apsisprendžiau.
helou,
nu net skaičiavau , kiek aš turiu rankinių
na, įtariu, kad daugiau nei 7
ale bet budinčios tai gal 5. dvi šviesios, viena talpi, kita dar talpesnė viena juoda - ilgai grojanti. dvi raudonai bordinės - abi gražios, bet nepatogios ir tada krūva tokių, kur išmest gaila, nes dar visai gerai atrodo, bet nešiot irgi nesinori - paseno morališkai. ai, dar yra pora išeiginių. nu žodžiu - normali moteris
bet dabar man aktualu batai. noriu pati nežinau ko patogių ir gražių - na tų vienintelių, kurie tiktų visiem gyvenimo atvejam ir prie visų rūbų. neįgyvendinama svajonė
Netgi žvilgterėjau į tą Rylko, tai neįsivaizduoju, kaip ten nusipirkti galima. Aišku ir šiaip iš paveiksliuko gali ne tokį vaizdą susikurti, bet pvz, koks vidus, kiek žiūrėjau nei vienos neparodo žmoniškai.
Be tai kaip dabar užsinorėjau ieškoti tos naujos rankinės. Aš kaip ir Restar, seniai kur bebuvus, nebent Humanoj. Nors mano paskutinis rankinukas pirktas 50 ct parduotuvėj. Buvo visai naujas ir labai gerai nešiojosi.
Apie Rylko rankines nieko nežinau, bet avalynė tai puiki. Ir modeliai gražūs, ir kokybė superinė Turiu ne vienus. Antri pagal gėrį man Caprice.
Rankines einamas turiu 3. Kitas saugau tik dėl to, kad išmest gaila. Iš serijos "o gal dar kada prisireiks"
Po darbo visai išsunkta Klasikinis pavyzdys kaip vienas žmogus gali išmušt iš vėžių visą kolektyvą
Dar kelios sektantės prisijungė
Swapas
1. liniuka
2. Kerpena
3. Limit
4. Restar
5. Lace
6. Šarangė
7. Zuviukas:)
8. gadget3
9. Olaiva
10. Ingriga
11. Katuks
12. Faraway
13. Vincis
14. Šilingė
Sveikos,
ateinu, nes nu i swapa noriu kazkaip Kaledos man butent su juo asocijuojasi.
Tai traukt tave į sąrašą? Ar spėsi su darbais? Praeitais metais prieš swapą temoj nesirodei, fėjai į klausimus neatsakei Iki rytojaus parašyk ar įtraukt tave.
Kada traukimą darom? Ar laukiam dar paklydusių avelių?