Labas rytas,
Man rankinės irgi laaaabai reikia. O tai net užtrauktukas jau streikuoja. Bet niekaip tinkamos nerandu Už tinkamą kainą
Labas rytas,
Gadget fb dirba, o ne draugauja.
o kuo jis dirba?
Smagu, kad swapo sąrašas pildosi. aš netgi vieną smulkią dovanėlę savaitgalį pabandžiau. Tik kad nepavyko.
Man irgi reikia rankinės, bet irgi labai sunku rast. Man paprastai visokių skyrių/kišenių trūksta. Nors šiuo metu dar neieškojau rimtai, žinau iš ankstesnės patirties.
Sveikos. Šiuo metu turiu 2 rankinės, nešioju vieną. Man ji tobula, tik... Bėda su pamušalu, nebesusiuvamas. Kuo daugiau kišenių ir skyrių -, tuo ilgiau visko reikia ieškoti . Tad, kai vienas skyrius - įkiši ranką, pamakaluoji, ir greičiau randi . Daugiau rankinių neturėčiau kur laikyti, ir poreikio neturiu. Kaip ir su rūbais - ką nors nusiperku, įsimyliu ir nešioju iki kol pribaigiu.
labas rytas
kažkoks neūpas užpuolęs
nieko nesinori, anei megzt anei siūlų pirkt anei filmų žiūrėt
susisukčiau į kaldrą ir skaityčiau sau lovoj kokias 3 dienas turbūt su arbata ir visokiais skaniais reikalais
nelabai dažna man tokia būsena ir paprastai ilgai netrunka, tikiuos ir šį kartą greit praeis, reik tik kokio tingaus poilsingo savaitgalio be jokių svečių
nu ir gerai dar būt koks nusisekęs mezginys į kompaniją
apie rankines, nemėgstu perdėliot daiktų pirmyn atgal tai paprastai turiu dvi, vieną šaltam kitą vasaros sezonui, ir visks...nešioju kol susidėvi tada keičiu, nu arba morališkai atsibosta. tada irgi keičiu
kava ir sriuba yra gerai, dar pirtis irgi visai nepakenkia su visu kvyy padeda pasikraut geros nuotaikos
Aš turiu vieną nedidelę rankinę, kurioje tiek skyrių, kad kartais nerandu kur ką įsidėjau.
Bet ji tokia kasdieniam naudojimui per maža. O ta kur gera, baigia gyvenimą, nes jau dyla daugelyje vietų.
Šiaip nelabai mėgstu kaitaliot rankines, nebent vasarai pereinu į lininę. Na ir turiu paprastai kokią mažesnę, kai reikia kada kur su nedaug daiktų ir nesinori viso didelio griozdo vilktis.
Rankinės sakot Silpna mano vieta - turiu 7, bet norėčiai dar. Dvi vienodos, tik skirtingų spalvų, mažytė per petį, ruda, ryža, ir dar 2 juodos. Dar noriu raudonos, tamsiai žalios ar chaki, gal pilkos... Šitoj vietoj norai nesibaigia
Visos didelės, kaip sakant -tik mamos ir tėčio trūksta, o daugiau viskas telpa.