Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, Wrong room 👍🏻

Aina sau... nežinojau apie mėtas. Reiks kažkaip tvarkytis😮

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 01 spalio 2018 - 20:45

Wrong room'e mano vienas buvo gimtadienyje. Patiko.

Aš tai net nežinau,kai pradėti su tom mėtom tvarkytis... Turbūt pavasarį imsiuosi kasti ir rankioti šakneles, kiek įmanoma, nes noriu įvairių daugiamečių priekonių, o ne vien mėtų...

Atsakyti

Oho kokio grožio šlepetės. Ir padus kaip prabangiai primontavus. Kaip čia juos darei?

Darbe sėdėti žiauriai šalta.

Ką tik supratau, kad pirmąkart naujoj versijoj cituoju 😀

Padai iš kaSiulų, paminkštinti, su skylėm prisiuvimui, tai netrunka. 

Atsakyti

Laba diena. Swapais viliojat? Aha, klastingosios  :rolleyes: Ta proga perskaičiau viską už beveik du su puse mėnesio  :blink: O buvau jau susiplanavusi sau tą darbą kitai savaitei tik  :B Va, įveikti diddarbius darbe, pasibaigti sveikatos remontą (viskas kaip tik šioj savaitėj ir numatyta) ir nu dar išsitraukti aštriuosius įrankius iš spintelės... Ir tada skaityt, grįžt į pulsą, nu. Tai tiek to planavimo, bandau grįžti anksčiau termino  :D  O ir aštriųjų traukimas vakar dalinai buvo pradėtas - siuvinėjimo adatą pamiklinau. Jeigu pasitikit, kad galiu dalyvauti, tai visai mielai pasiswapinčiau  :ax:  Trumpas nebuvimo reziume: nemezgiau, nepirkau, viriau vyšnias, slyvas, agurkinę ir truputį pomidorų, gėlės kambary žydi, studentas eksportuotas į Kauną KTU, remontuoju moteriškumus, vėl noriu kirptis, neturiu ką apsirengt, darbas džiugina, serialų šiuo metu nemačiau, pribaiginėju knygų seriją apie pirmykštę moterį (esu šeštoj knygoj, nu kur jos visos 800+ puslapių :lol: ). Sektos pasiilgau, Gadget su manim FB nedraugauja, nors kviečiau, Qqtės per pietus nebesutinku, nors rečiau ir einam dabar į tą pusę... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 01 spalio 2018 - 21:42

Gadget fb dirba, o ne draugauja.

Atsakyti

Liniuka, jei nori stiprių emocijų ir adrenalino- Labyrinthus. Siaubo. Bet man patiko. Kiek žinau, paaugliams visiškos tamsos nedaro....

Atsakyti

:beee:

:hihihi: 

Atsakyti

1. liniuka

2. Kerpena

3. Limit

4. Restar

5. Lace

6. Šarangė

7. Zuviukas:)

8. gadget3

9. Olaiva

10. Ingriga

11. Katuks

12. Faraway

13. Vincis

14. Šilingė

Atsakyti

Ot kokia  :dry2: 

Dirbti reika linkedin. O FB sukurtas draugystei.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Draugystei yra kavaaaaa ir sriubaaaa. FB ir LinkedIn just nesulyginami. PS mes su dukra laukiam siūlų. Vakar kine buvom, kad greičiau visks būtų. Nuėjau int mxm, papirkau rankinę pigiau nei secondhand'e, o buvo būtent teisingos formos ir spalvos, bet kol ko nors jon neįdedi, tokios... keistokokos povyzos. Fotoįrodymų bus. Žuveliuk, kelnės monton papirkai, ar sinusitas sutrukdė? Puikios dienos jums! Gersiu kavą su kariškiais, ir vit, šiandien.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 spalio 2018 - 05:16

Na vat - rankinės man labai reikia naujos. Dabartinei baigėsi gražaus galiojimo laikas  :rolleyes:

Labas rytas. :4u:

Atsakyti

Šarange, aš teoriškai žinau, kad yra moterų, gyvenančių su viena rankine. Bet tai teorija. Mxm pirkiai kartais atlaiko ir iki ... OMG 15 metų!!! Bet kai gyvena su daaaug draugių.

Atsakyti