buna ir taip https://scontent.fvn...60d&oe=5C195F7A
Sveikos
Limit tapkutes būtų gaila nešiot, į sekciją dėčiau
Lusasitos šildytuvai
kažko visos tokios ramios šiemet, mažai į swapą rašotės. Iki kada dar laukiam norinčių prisijungti? Junkitės junkitės, nes gruodį pamatę dovanėles gailėsitės kad neprisijungėt
vaje kokie tapukai dailūs
aš mėginau truputuką pamegzt savaitgalį, paskui paardyt dar truputuką, o paskui ūpas dingo tai tiesiog skaičiau
ai nu, swapas
kur tas sąrašas.... taip galvojau galvojau, gal ir sugalvojau..... ad ką nors visai visai elementoriško gi turėčiau spėt pagamint o kai nespėji, tai galima ir nupirkt
čia galutinis?
1. liniuka
2. Kerpena
3. Limit
4. Restar
5. Lace
6. Šarangė
7. Zuviukas:)
8. gadget3
9. Olaiva
10. Ingriga
11. Katuks
Gal duokim deadline'ą, pvz. spalio 3 d. 12 val? Ir galime slaptam kambarėlyje paskambėti tuo klausimu, gal kuri partizanė išlįs ir prisimins doros kelią, jeigu čia nebeužeina? Egloshkė, Šilingė , Ingridushka, Lietutis ir co?
buna ir taip https://scontent.fvn...60d&oe=5C195F7A
Lyg maniškes įdėjus būtum
Tapukai labai norėtini
Labas,
laikas gal grizti rasausi
čia galutinis?
1. liniuka
2. Kerpena
3. Limit
4. Restar
5. Lace
6. Šarangė
8. gadget3
9. Olaiva
10. Ingriga
11. Katuks
12. Faraway
Va pradingusią vieną prisišaukėm
kas sekanti? Norisi kuo daugiau kvykesių gruodžio mėnesį sulaukt
1. liniuka
2. Kerpena
3. Limit
4. Restar
5. Lace
6. Šarangė
8. gadget3
9. Olaiva
10. Ingriga
11. Katuks
12. Faraway
13. Vincis
Vilnietės, gal galit parekomenduot kokį pabėgimo kambarį paaugliukams? Internete porą randu,bet norisi atsiliepimų. Mes su darbu buvom Nepabexit, tai laaaabaai patiko.
Sveikos,
LImit - manai, taip paprastai mėtom atsikratysi? Aš pernai kažkokį naują daigą įsikišau, tai šiemet visas mano prieskonių darželis jų užgožtas... O išrauti - nugi žinai, kokios jų šaknys? Visos išsiraizgę, jeigu liks bent gabaliukas, tai iš naujo ataugs, bjaurybės. Ne veltui kažkur mačiau mėtas kibiruose, įkastuose į žemę auginamas. Tiesa, šokoladinė taip neplinta.
Ar šokoladinė ar apelsininė ar ananasinė.... visos jos kaip piktžolės..... šaknys ir per atskyrimus praeina ir per siferius sukistus. Reikes turbut rimtai i kibira sodint