Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Helou,

sušąlot?

aš tai biškiuką. jau kai vakar vėjas aprimo vakarop, tai ir namuose atšilo. o gal MB pašildė :hmm:  turiu momeny, kad neinformavęs galėjo katilo temperatūrą pakelt :D

baigiau savo kūdikinius reikalus megzti. istorija nutyli, kad kepkas teko permegzti, bet kažkaip buvau pagreitį įgavus savaitgalį :rolleyes:  džiūsta, bus matyt, nes merinas gi žinom pašlapęs kokia pliurza pavirsta...

pasiėmiau numestą storulį dukrai. ko tais sukirbo perivert ant siūlo ir pažiūrėt koks gi tas dydis gaunasi.... nu ir nesigauna :D  tinkamas. reglanas kaži koks visai ne toks. arrrrdom. mezgiau nuo viršaus. bet ardom iki pat apykaklės, bo nes panelei pritrūko ir tos aukščio

Nite kažkur turėjo nuorodą neblogą, kokiom proporcijom reglaną išdalinti :hmm:

o šiaip, tingėjau visą savaitgalį. nebent mezgimą laikysim darbu :D

Atsakyti

Labas rytas,

Mūsų savaitgalis naminis, pyraginis, keksiukinis. Rusnė kadangi dabar labai gamina mokykloj, tai namie nori viską atkartoti :D

Prasiravėjau savo mini daržiuką. O jau mėtos subujoję, savo atžalas per pusę daržo prileidę :blink: Išroviau be gailesčio :)

Parodysiu šliopansus eilinius. Rusnė vos koją įgrūdo, neturėjau siūlo didesnėms, nesinorėjo vėl likučių turėt, jei dar papildomai pirkt. Kadangi pirmiausia pasigaminau bumbulečkus, tai taip ir išėjo. KOl kas bus parodai :D

Priedas  11.jpg   142,42KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  12.jpg   117,21KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  13.jpg   94,32KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  14.jpg   97,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 01 spalio 2018 - 10:04

Oho kokio grožio šlepetės. Ir padus kaip prabangiai primontavus. Kaip čia juos darei?

Darbe sėdėti žiauriai šalta.

Atsakyti

padai gal tokie gatavi būna :hmm:

pliam, kokios fainos ir patogios, mielai perimčiau šiuo momentu :D

Atsakyti

Aš sėdžiu darbe savo storuoju megztiniu, net kapišoną užsidėjus, o kojas į storą šaliką susisukus. Bet ilgiau pasėdėjus vietomis vilna pradeda kąsti. megztinio gal koks pūkas pro ilgarankovės suknelės  medžiagą pralenda o per plonas pėdkelnes vilnonis šalis irigi kartais suduria, kur labiau prispaudžiu. O sėdėti šalta.

Atsakyti

Nite kažkur turėjo nuorodą neblogą, kokiom proporcijom reglaną išdalinti :hmm:

nieko nežinau :hmm: arba ne aš, arba ne apie reglaną  :angel_not: 

Atsakyti

kai du sildytuvai, tai nesalta :)

0e34b48388cd.jpg

mezzzzzzzzzzzzgam. viena ant keliu, kita ant fafu. per tv x faktorius.

7f89cc64f3b9.jpg

:wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 01 spalio 2018 - 10:35

Tik reglaną nuo viršaus mezgu ant pynutės, o jau apykaklę paskui - kokią reikia (daugiau akių, mažiau akių), kokią noriu, kiek siūlo turiu ir t.t.

Atsakyti

Na, Nite, gal ir ne tu, bet iš pogrindžio išraukiau :D

su kaklo dydžiu pataikiau, po to biškį nusgrybavau, kūnui per greit pridėliojau, o rankovėm pritrūko, tai gal tame ir bėda. labai jau tingėjau proporcijas skaičiuot, tai vat dabar netingėsiu iš naujo megzt :D

Lusasita, nu :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

as reglana nuo virsaus   skaiciuojuosi kaskart . dedu   reglano takeliuose  kas antra eile po 8 akis. tai ziuriu kiek man reikes  priekiui , nugarai, rankovems. tarkim priekiui 110 akiu ( nugarai irgi) rankovei  80 akiu. tai  ties kaklu ir darau, kad butu  tas 30  akiu skirtumas.

Atsakyti

Sveikos,

LImit - manai, taip paprastai mėtom atsikratysi? Aš pernai kažkokį naują daigą įsikišau, tai šiemet visas mano prieskonių darželis jų užgožtas... O išrauti - nugi žinai, kokios jų šaknys? Visos išsiraizgę, jeigu liks bent gabaliukas, tai iš naujo ataugs, bjaurybės. Ne veltui kažkur mačiau mėtas kibiruose, įkastuose į žemę auginamas. Tiesa, šokoladinė taip neplinta. 

Tapukai parodai :). Tikrai parodiniai, bet gi Kąsiūluose nebedirbi? Tai kur eksponuosi? :) Ar čia jau ankstyva kalėdinė dovana? 

Vakar nuardžiau bernioko, dievinančio mano mezginius, pusę suplyšusios pėdos (užtat, kad iš storos dundaginės vilnos megzta, tai greit plyšta...) ir per X faktorių tik ją primezgiau bei šiek tiek savo mezginio pakrutinau. Bet reiks vėl mesti ir įtaisyti merginoms ir sau bepirštes šiltas.

Reiktų dar iki Siūlų miško pavažiuoti ir prisipirkti kojininio siūlo, galėčiau dičkiui kojinę užbaigti (jeigu rasiu...). 

Katiniška idilė :).

Atsakyti

Na, Nite, gal ir ne tu, bet iš pogrindžio išraukiau :D

Nu jei apie mezgimą, tai aš ne pogrindyje :P

Atsakyti