Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kadangi vakar su Katuku auksinį protą prapliurpėm, tai pažiūrėjau dabar :)  Gadget liuks :4u:  

Atsakyti

Sveikos :)

mano sitguliavimai susitelke ties sinusitu... bet gi ir uzspausti sinusai netrukdi dziaugtis rudenine saule ir graziu savaitgaliu :)

ir kine buvau ir pamezgiau ir paskaiciau ;) it net pietukus “pagal vaikustrd nuostalgijas” padariau : visi valge ir kiekvirnas vis kita sudrtim dziauges :) dar nusimato mezgiminis pliurrr ;) ko daugiau noret;)

gadget3 ;) maciau maciau maciau! Tv ziuriu labai labai retai, bet matyt mezgeju solidarumas ir malonus atsitiktinumas suvede mane su auksiniu protu butent vakar :) sirgau ir as ir mano dičkis :) žavi moteris esi :) strodei nepriekaistingai :) galeciau dar daugiau liaipsiu pritasyt, bet kadangi esi kukli moteris- neversiu raudonuoti :) 

sedziu dabar prie savo stiklines sienos, piesiancios rudeninio miesto vaizda, glostoma vakarejancios saules... ir jau beveik matau ir jauciu kaip savo energija ir svieciancia stpsena issklaifai visa rudenine melancholija, svelniai isirangiusia man ant keliu ir paslaptongai basisypdancia :)

cia labai tiktu grafienes puodelis, bet ji pamilusios mazos rankutes netycia paverte laime ;)... kazkaip gaila daigtu, susietu su zmonemis, bet pagalvojau- juk tos mazos rankos ir tuti kurti laime :)

Atsakyti

Žuveliuk  :wub: sinusitas ir pirštelius tau apėmė  :angel2: 

Ačiū už pagyras. 

Nesu aš besąlygiškai optimistiška, bet nemoku lietuviškai skųstis. Net kai turiu kuo. Skundesiai, jie gėrio nekuria.

O grafieniškų puodelių aš įkurtuvėms parūpinsiu.

Atsakyti

Tai pažiūrėjau ir aš auksinį protą. Seniai jau buvau nežiūrėjus.Pagalvojau, kad nieko aš ten neatsakyčiau, visiškai...

O gadget tikra šaunuolė. Ir labai žavi. :super:

Atsakyti

Mezgėjos, tarkit žodį, ar šitas bruolis vertas dėmesiaus:

https://www.ebay.co....353.m1438.l2649

Atsakyti

Mezgėjos, tarkit žodį, ar šitas bruolis vertas dėmesiaus:

https://www.ebay.co....353.m1438.l2649

Taip :mirksiukas: senesnio modelio, bet megzti tai netrukdo.
Pagal foto - viskas su juo ok :victory2:

Atsakyti

Taip :mirksiukas: senesnio modelio, bet megzti tai netrukdo.
Pagal foto - viskas su juo ok :victory2:

Dėkui  :4u: 

Jau kaip susibiesinau vakar, tai vos neapsiverkiau. Neatitinka spalva antro matkelio. nežinau, kaip aš ten pirkdama žiūrėjau.... Nors ir dabar sudėjus matkelius skirtumo nematau, o va mezginy aiškiai tamsesnė juosta. Pasikeisti/dasipirkti galimybių nėra. nežinau, kaą darysiu....  :unsure:​ 

Atsakyti

Terezza - jau nusipirkai? Aš net akį užmečiau - rimtai už tokią kainą galima broliuką nusipirkti,,, net neįtikėtina...

Plūkiausi plūkiausi vakar ir šiandien, ženklo tai nelabai matosi, tik kai kurie kampai tuštesni ir langai švaresni, na, dar kai kurios vietos. Truputį lengviau kvėpuoti.  Pažiūrėjau seriją, eisiu virtinukų iš kilo varškės prigaminsiu, tada toliau žiūrėsiu, o ir X faktorius artėja - nugi per jį daugiausia ir numezgu iš esmės. Į sodą paleidau vieną vyrą. Vaikai negali patikėti,kad aš nenorėjau važiuoti. O man taip visada - vos tik atvėsta - niekur važiuot nesinori, tik namie bandyt bent kiek jaukumo susikurti.

Va tokį neblogą pyragą į pirmokų iškylą susimeistravau, visai rekomenduoju: https://www.lamaista...alo-geras-58089. Aš, aišku,nebūčiau aš, jeigu nesuimprovizuočiau - ir kokosų miltų dėjau, ir viso grūdo, cukraus pamažinau, grietinės gal pusė šaukšto buvo, tai kefyras suėjo. Bet toks geras - trupininis.

Atsakyti

Ne, kažkas be manęs nupirko. Man toli vežti, ir už tai apie 80 svarų pakainuotų.

Atsakyti

1,25 kg. Dukros - 0,5 kg.

Apie siūlpirkio hobį čia.

Atsakyti

Labas rytas,

1,25 kg. Dukros - 0,5 kg.

Apie siūlpirkio hobį čia.

Jau ir dukra įtraukei į drakošos pinkles :)

Maniške kai matydavo mane ar močiutę mezgančias ir norėdavo megzti. Koki vašeli pasičiumpa ir raito įkišusi į siūlus :) 

Dar budavo ir prie mezgimo mašinos nueina ir karietą stumdo, sakydavo "noriu ir aš"....

Atsakyti

Ţoks metas, jautraus mergaitiškumo.

Beje, radau mezgėjų užkeikimų šokoladą!!!!

Priedas  IMG_20181001_075027_877__01__01.jpg   200,69KB   0 Parsiųsta kartų

Pirktinukas mystyle (melejonas plauko plonumo spalvų)

Priedas  IMG_20181001_075227_787__01.jpg   299,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti