katė chameleonė
jo, nuo apsvietimo priklauso sunus zvakiu sviesoj su telefonu fotkino
varge varge, kaip nežinau, ką valgyt... vaikus dešrelėm pašėriau, pati lečo su duona užkrimtau, nes dešrelių neliko , ir visiškas begalvizmas ir nieko-daryt-nenorizmas užklupo... Bet taip absoliučiai... vyras nežino, kas jo namie laukia, gal dėl to ir negrįžta, kaip jausdamas . O dar reikia kažką išisikepti rytdienos pirmokų iškylai...
Restar, kaip man pažįstama tokia būsena, net suskaudo.
Padejavau, bet neleidau sau sugriūti.... Iškepiau pyragą rytdienai, užmaišiau du kepalus duonos. Ir ... ištraukiau 2 sūrius - vieną sūrų, kitą baltą su obuoliene, užplikiau arbatos, na, ennumirs iš bado.
O dabar žiūrim Auksinį protą su Gadget .
Sveikos,
Jau senai, labai senai bebuvau pas jus... Buvau net kelis menesius neužsukusi... Bet visada paskaitineju kuo gyvenate
Gadget, tu supermoteris šaunuolė...
Kas dėl kačių, turiu paprastą baltą, bet man katės nelimpa... Nemėgstu aš jų..
Man šunys labiau patinka
Gadget liuks pasirodei, žiūrėjau irgi Net įdomiau žiūrėt kai pažįstamą veidą matau
Oje, pražiopsojau gadget. Reikės atsisukti kada.
Sesė sako "pasirodo, visos mano draugės žiūri A.p."!
Ačiū už pagyrimus, man patiko būti filmuojamai ;)
Gadget, kamera tave labai gražiai parodė .Čia tam tau stilisto reikėjo? Savam stilių, bet biškį santūresnė, elegantiška ir išlaikyta. Mano vaikai sirgo už mamos draugę . Bet su tom 68 aš irgi būčiau susimovus, su Cicinu irgi .
Užuomina man patiko .
Restariuk, Jurgite, Pinta, ačiū už gražius žodžius
Filmavo vasarą, plius29, prašė dalykinės aprangos, tai ir atėjau darbinė. Labai patiko TV grimerė, miela, padirbėjo su manim kaip su žvaigžde, o ko dar kukliai moteriai reikia?
Mezgiau vakar!
Kašike 1,5 kg.