Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katė chameleonė :D

Atsakyti

jo, nuo apsvietimo  priklauso  :D  sunus  zvakiu sviesoj  su telefonu fotkino :D

Atsakyti

varge varge, kaip nežinau, ką valgyt... vaikus dešrelėm pašėriau, pati lečo su duona užkrimtau, nes dešrelių neliko :), ir visiškas begalvizmas ir nieko-daryt-nenorizmas užklupo... Bet taip absoliučiai... vyras nežino, kas jo namie laukia, gal dėl to ir negrįžta, kaip jausdamas :). O dar reikia kažką išisikepti rytdienos pirmokų iškylai...

Atsakyti

Restar, kaip man pažįstama tokia būsena, net suskaudo. :console:

Atsakyti

Padejavau, bet neleidau sau sugriūti.... Iškepiau pyragą rytdienai, užmaišiau du kepalus duonos. Ir ... ištraukiau  2 sūrius - vieną sūrų, kitą baltą su obuoliene, užplikiau arbatos, na, ennumirs iš bado.

O dabar žiūrim Auksinį protą su Gadget :).

Atsakyti

Sveikos, 

Jau senai, labai senai bebuvau pas jus... Buvau net kelis menesius neužsukusi... Bet visada paskaitineju kuo gyvenate  :wub: 

:4u:  :4u:  Gadget, tu supermoteris  :4u:  :4u:  :4u: šaunuolė...

Kas dėl kačių, turiu paprastą baltą, bet man katės nelimpa... Nemėgstu aš jų.. :B 

Man šunys labiau patinka  :wub:​ 

Atsakyti

Gadget liuks pasirodei, žiūrėjau irgi  :victory2:  Net įdomiau žiūrėt kai pažįstamą veidą matau  :mirksiukas: 

Atsakyti

Oje, pražiopsojau gadget. Reikės atsisukti kada.

Atsakyti

Sesė sako "pasirodo, visos mano draugės žiūri A.p."!

Ačiū už pagyrimus, man patiko būti filmuojamai ;)

Atsakyti

Priedas  unnamed (1).jpg   113,76KB   1 Parsiųsta kartų

Priepirtis.

.... Ir jokių užuominų, škia.

Atsakyti

Gadget, kamera tave labai gražiai parodė  :4u: .Čia tam tau stilisto reikėjo? Savam stilių, bet biškį santūresnė, elegantiška ir išlaikyta. Mano vaikai sirgo už mamos draugę :4u:. Bet su tom 68 aš irgi būčiau susimovus, su Cicinu irgi :).

Užuomina man patiko  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 rugsėjo 2018 - 08:34

Restariuk, Jurgite, Pinta, ačiū už gražius žodžius  :wub: 

Filmavo vasarą, plius29, prašė dalykinės aprangos, tai ir atėjau darbinė. Labai patiko TV grimerė, miela, padirbėjo su manim kaip su žvaigžde, o ko dar kukliai moteriai reikia?

Mezgiau vakar! 

Kašike 1,5 kg.

Atsakyti