aš tai turiu ne vieną ale tokius nefotogeniškus geltona kišenėta nefotyta ir kapišoninis mano irgi ne
Kerpena - mano pavaduotoja, Gadget į sąrašą įtraukė . Aš tai net popierinį swapo sąrašą užsivedžiau, kad kurios nors nepražiopsot
Važiuojam į 2 metų gimtadienį, svečiai panašūs .
Pinta, čia taviškės gimtadienis?
Sveikos,
Lace nuostabus mezginys ir tavo gebėjimas kombinuoti siūlus 💙💙💙
Į sceną geltoną kišenėtą ir kapišoną!
Kiseneta tai laukia eiles maudytis,o kapisonins tai toks..nu nelabai man. Tysalas
Pinta, čia taviškės gimtadienis?
Nea, maniškei žiemą bus 2, čia puseserės. Oi buvo visko kaip tikram baliuj, be muštynių neapsiėjom, taigi to pačio žaislo abiem tuo pat metu prireikia .
Sloga , temp ir smelio pripilta gerkle...
tikiuosi iki savaitgalio isgyventi.
Soliu, Abelo... ir kitos parztozanes greit radotes i swapo sarasa!!!
paneriau... skaniai- reiks dabar nugaros tiek pat panert ir tada.... vel ratuku, ratuku gal net ir baigti pavyks.
minetas filmas “nedidele paslauga” patrauke sktore Blake, taviau filmo pabaiga taip nuvyle, kad megaliu tokio nesusipratimo niekam rekomenduoti..,
laaabas
pamezgėjau vakar kol plėšiko Hocenploco klausiau, nu ir dar biškį pamezgėjau kelias eilutes
gerai kai yra nebaigtukų va tokių, nes kaip tyčia meilė vienam sugrįžo, norisi greičiau užbaigt (tik bėda nėra kada, kažkas praryja visus vakarus)
Žuviuko paskutinę žinutę kiek jau bebūčiau tolerantiška sunkiai įskaitau, ak tie išmanieji įrenginiai
as tai vakar nei filmo maciau nei mezgini issitraukus buvau . ale pazanga pas mus
uz rozete atsipraaasau
Labas rytas,
Aš irgi be katės dar sektoj, prie ne lygio Šiaip katės man patinka, bet matyt, nesu tokia mylėtoja, nes esu turėjus ir matau minusus ne ką mažiau negu pliusus Tiek plaukus, tiek nusdraskytus sofos kampus, tiek prisisiotus kampus
Gal pirmas iš sveikimo ženklų yra tai,kad noriu tokio megztuko?