Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena, 

Ristina, labai faini tavo burbuliukai  :4u: Kiekvieną atskirai montavai?

Zuviuko pyniuotis ir nešiotojas  :wub: 

Aš irgi apsikirpau. Buvau panaši avį kol neišsiploviau plaukų :D Vakar išsilyginau

Ačiū už patarimus dėl kokteilinės suknios. Turėjau pasisekimą komplimentams :D Lygiai antrąkart apsirengiau suknią per 5 metus :D Gal ir verta buvo gamint  :rolleyes:  :D  Net kvietimą į Peterburgą gavau :D

Ir eilinįkart supratau, kad nesutverta aš aukštakulniams arba tinkamų dar nepataikiau nusipirkt  :hmm: 

qqte, kas darosi? 

Man irgi nekažką  :unsure: Nors saule labai džiaugiuosi 

Mano auto nors ir sena, bet kaip bitutė šią žiemą :bigsmile: 

Atsakyti

Limit spaudzia krutine kazkaip taip, pulsas stipresnis toks...buvo uzeje pries savaite, pradejau gert panangina bet sutapo tiesiog kad praejo, daba vel..nu bet o taciau nesinori kaip babutei kokiai skustis. isimiegosiu, turi praeit

spaudimas kaip visada pulsas lyg ir nesoka baisiai i aukstumas...

Atsakyti

Laba diena, 

Ristina, labai faini tavo burbuliukai  :4u: Kiekvieną atskirai montavai?

AČiū :mirksiukas:  taip, kiekvieną atskirai.

Atsakyti

galvojau Ristina koki katalogini  burbuliuka idejo :)  nu super !  :)

Atsakyti

Oho, Ristina, tu iššūkių mėgėja  :bigsmile: 

qqte, man irgi širdis muša šiom dienom. Vyras sako, meilės diena artėja :D  Galvoju, gal pilnatis su užtemimais dar :D

Atsakyti

Limit nu kai ne man vienai tai net kažkaip ramiau, turbūt tikrai veikia ar užtemimai ar kokios oro masės ar patys orai, slėgis koks...

burbuliukai bais mieli

Atsakyti

Saulutė džiaugiuosi ir aš, mezgu. Vakar sugebėjau pirštą perrėžti, tai tempas smarkiai sumažėjo.

Atsakyti

As jau pakeliui i Ryga

Aukle palikta. Mamai instrukcijos susakytos.

Atostogos 3 dienu :) 

2 mezginiai krepsy. Jei issitrauksiu.

Atsakyti

Aš irgi galvojau, kad Ristina internetinė rodo :bigsmile:  didižiausias čia įvertinimas,ane :D

jau net pačia gėda, kad taip dažnai pradėjau apsipirkinėt :rolleyes: :blush-anim-cl: šįkart džinsiukus nukoviau. nu seniai norėjau atsinaujint, bet vis tinkamų neradau. ir dabr ne patys tinkamiausi, bet šiandien ko tais jie visai gražiai susižiūrėjo ir ant užpakaliuko tiko. mano mėgstami TomTailor :rolleyes:

Atsakyti

Lus, iki Panevezio 35 km :)

Bet ne viena vaziuoju, kad ir su mano masina.

Atsakyti

nu turbūt ir aš nematau pusės pranešimų :hmm:  Niuma, Lusasita kažko klausė? vat jos ir nematau

Atsakyti

Aš irgi Ristinos foto kaip iš interneto sužiūrėjau :bigsmile: . Ir modelis toks, aišku, stiliovas labai, o ir foto fonas - kur čia?

Limit - kur baliavojai tokia puošni? Gal tu netyčia dirbi? Prasukčiau kokiam pusvalandžiui, kad ne per greit namo grįžčiau :).

Pilnatis jau. Nors mane priešpilnis labiausiai veikia. Sapnuose ir piktas besivaikantis briedis, ir gorila, šiandien laikrodis suskambėjo, kai kažkokį rytietišką turgų sapnavau... Margumynai, nors tikrai net filmų tokių nežiūrėjau :). O širdį irgi jaučiu. Tiesiog yra. Paprastai tai pamiršti net.

Atsakyti