Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

as nesirinkau  veisles :)  as rinkausi  spalviteta :)  man visi katinai  kazkas tokio, net tie kur prie konteineriu :)

bet jie kaip suniukai. megstantys aktyviai bendrauti su zmonemis. na kaip rusu melsvosios, katros kaip suniukai kamuoliukus  nesdavo, kad su jomis zaistumem . tai manau bus dvi  bezaidziancios tarpusavyje kates.  siandien jau duksta, o as lakstau is paskos, kad kuri nors viena kitos nenuskriaustu:)  LINKSMA :)

Atsakyti

Jau be katino sektoje bus nelygis?

Labas.

Lace, tas padūmintos mėlynos megztukas taip laiku parodytas  :wub: 

Traukite mane į swapo sąrašą, noriu.

Šiandien numezgiau net pusantros eilutės. Dar man gyvenime reikia pedikiūro ir stilisto, ir iki šeštadienio!!!

Atsakyti

man tai gaila, kad nespejau savo subos panesiot. sestadienis buvo dar labai siltas. vakarojom ilgai sode terasoj vos ne trumpom rakovem. o sekmadieni grizom namo i salti ir lietu. ir vis lyja, tai reik striuke rengtis . gal dar  bus sauleta ir silciau kiek . o tai paversiu chalatu :D

Atsakyti

Lusasita dar bobu vasaros nebuvo 

Atsakyti

prie plius 20  bus karsta su suba :)  man reik kad nelytu, gali but gal ... nezinau kiek :hmm: kad ji vilktis  :hmm: 

Atsakyti

Tai šiandien gi nelyja ir šalta - netinka šuba? :) O tu ją rodei? ;)

Atsakyti

Kerpena renkasi katiną :D

Kerpena, tai nesirenka. Net ir norėdama negalėtų, nes Luna papjautų. Bet mielai gyvenčiau be gyvūnų. Jau vien nuo tų plaukų bloga, visi namai paskendę.

Šiaip įdomiai nuskambėjo frazė:, "besižavintiems peterbaldo charakteriu". Iki šiol man katė buvo katė, na aišku kažkiek skirsis viena nuo kitos, bet net neįsivaizdavau, kad ten veislių kažkokie charakteriai yra, tiesiog žavintys... :)

Atsakyti

Jau be katino sektoje bus nelygis?

Traukite mane į swapo sąrašą, noriu.

Mielai pabūsiu ir nelygyje. :rolleyes:

Ale tai ot, negali pati įsitraukti :P

1. liniuka

2. Kerpena

3. Limit

4. Restar

5. Lace

6. Šarangė

7. Zuviukas:)

8. gadget3

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 rugsėjo 2018 - 13:59

Tai šiandien gi nelyja ir šalta - netinka šuba? :) O tu ją rodei? ;)

pas mus tai salta ir labai lyja :)  as jau seniai nieko nefotkinu ir nerodau . baigta pries savaite gal kokia, o gal pries dvi . nu ne lygis gi fotkint kambaryje , kad ir be rozeciu. reik grazu tvoru   ar  apgriuvusiu sienu. o dar ir fotografas but gerai ne pavydi drauge :)  nu tai .... ant bobos vaizdo ner :)

Atsakyti

Lusasita - nu va, kita LIetuva... O šiaip -  gausi skūron už tokias šnekas :).  Nufotkink tarp savo augalynų ar miške :). Anksčiau gi fotkindavai. Man įdomu tiesiog įsivaizduoti apie ką kalbi, gal kokia gera idėja ir man kiltų su šūba :)

O šiaip - gražios foto ir gerų fotografų labai gražu ir faina, bet nereiškia, kad negalima kitokių dėti, ypač gi mezginiai rūpi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 rugsėjo 2018 - 14:22

uoj aš tai į Lusasitos mezgalus ir patiestus mielai žiūrėčiau

nu aciprašau kad katinai man neįdomu o va mezginiai gerokai labiau įdomu :D

Atsakyti

Lusi, Lusi, Lusi! šūbą į sceną!

jeigu bus visos foto vienodos, tai jau bus nebeįdomu

pasakė ta, kuri turi vieną nerodytą mezginį :B

Atsakyti