Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka pasirodyk savo naują įvaizdį

Reikia pirma su juo susigyvent. Eilinį kartą nukirpo taip, kad tik kirpėja sutvarkyt gali, nors prašiau tokio kirpimo, kad nereikėtų pusvalandžio prie veidrodžio :B​  

Atsakyti

a labai trumpai?

Atsakyti

Nuoširduk nu baik tu sekundem ikelinet, nervuoja

Atsakyti

Nu tikrai kad...  jau taip trumpai, kad ir sumirksėti nespėjau.

Atsakyti

Nenoriu, kad liktų :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 10 vasario 2017 - 11:33

Paskutinės tai tikrai nerodžiau :)

Atsakyti

Labos :4u:

Sakykit ar tevai i vaiku simtadienius siais laikais eina? Pasakiau kolegei kad ryt sunui mokykloj simtadienis, tai sako ka puosies, sakau sunus puosis, as namuos lagaminus i kelione krausiuos :D tai jai didziulis nustebimas buvo kaip tevai siais laikais i vaiku simtadienius neina, nu bet pas mane irgi tevai nejo, tai as jau nebesuprantu kuriais laikais jie ejo :rolleyes:

Labas, nei mūsų laikais ėjo, nei dabar eina... Mano sūnui irgi šiandien šimtadienis. Dukra dalyvauja kaip prisidėjusi prie organizavimo. O mes su MB eisim į filmą "Petersonas"

Atsakyti

Sveikos, vos užsikūriau mašiną šįryt.

O aš ir neužsikūriau. O mašinai nei dviejų metų nėra.... Sušalau bekankindama ją. Dar ir dabar drebulys krečia...Tuoj saulė į langus atsisuks, gal kaip nors atitirpsiu :P 

Atsakyti

sveikos :)

ligonių palata plečiasi... :(

bet atėjau pasirodyti...

16507942_10211819805073278_2203600835146

Užjaučiu :(

Bet koks grožis :wub: 

Atsakyti

O man šnd pasirode lb.geras oras :-D  Gal del to, kad uzsivedziau... Apsikirpau ir nusidaziau taip kad pati nepastebiu, tai ko noret is vyru... :-D Bet vyrs nudziugino- nedirbs ir jis17d.ir pasiraso  i Vln B-)

Liniuka , ar yra dar stovimu vietu? :-D Paskutine atostogu diena but gerai bent namus apkuopus :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 10 vasario 2017 - 12:08

Sektiškai ir aš nusikirpau užvakar.. Kai susigarbanoja, tai visai iki pečių. Bet nieko naujo. Gal tik atspalvį keičiu. Daugiau vario atsiranda ;)

Atsakyti

o man muset tas grazusis oras netinka :( grazu ir malonu ant dusios nu bet savijauta kazkokia neteisinga

Atsakyti