Labas rytas
Oi koks Ikriukas gražuolis megztukas irgi labai gražus. Ligoniuku palatai
Šarangės suknelės kampukai
Kerpenos pirštinės
Čia yr medvilnių gražių spalvų https://siuludama.lt...mezgimo-siulai/ bet kažin ar jos "nenusišeria" nešiojant.
Sveikos, vos užsikūriau mašiną šįryt. ir į darbą nenorėjau, bet ir namie likt - liko vyras, tai viliuosi, kad bent biškį apsitvarkys, valgyt padaryt . Nors dažnai mano lūkesčiai tik dalinasi būna patenkinami, bo nes anas baisiai lėtas ir po jo tvarkymosi būna švarūs tik nematomi kampukai, o visa kita, kas man svarbu....
Savaitgalio kaip ir išsiilgus, bet į šeštadienį reikia kažkaip sutalpinti dvejas krepšinio varžybas, vieną gimtadienį ir važiavimą į Alytų bei dar pasirūpinti tais, kurie niekur nevažiuoja, sekmadienį vėl kažką nutempt į gimtadienį...
Jo, Ristinos lyganugaris tikrai pastebėtas ir jaučiu, kad labai fainas kritimas ir jausmas prie kūno. kažkam pasisekė .
Šarangei pavydžiu suknelių. Ale dar viena kampukų rodytoja .
Supratau, kas man kliūva Kerpenos pirštinėse - gal karoliukų ir sagų spalva? O koks siūlas to viršutinio sluoksnio? Ar sunku dydį buvo pataikyti? Nes aš apatinį sluoksnį tai mezgiau pagal save, mano gi ranka didelė, ne pagal aprašymą. O viršutinio be aprašymo nenumegsiu. Man tas grubumo ir dailumo kontrastas labai patinka. O kuo pirštinės storesnės, tuo geriau . Gal šiltakraujėms tas neaktualu.
Restar, nuotraukoje aišku nieko nesimato, bet realybėje karoliukų spalva praktiškai sutampa su sagos spalva. Dėl derėjimo visko gali būti, man niekada nesisekė derinti spalvų, norskaroliukus išrinkau nusinešus siūlą labiausiai tinkančius
Viršutinis siūlas - Midaros Roma. Nieko labai nederinau, numezgiau L dydį tiek apatinėms, tiek viršutinėms. Vieninteliam nykščiui teko pridėti 4 papildomas eilutes, nes buvo trumpokas pagal aprašymą. Jau užmiršau, bet lyg ir storajai nykščiui pora eilučių pridėjau.
man tose pirštinėse būtent tas ir nepatinka, kad grubios apvilktos kažkuo lengvu. atrodo, kai pgrynai iš didelės bėdos-šalčio, pasišiltinta kas pakliuvo po ranka
ai, kažkuo gi Vilniaus Rožytę primena sluoksniai sluoksniukai visokie elegantiški
Tai tas kontrastas tarp grubaus ir subtilaus ir yra ko gero svarbiausias šitam dizaine
Ar toks stilius patinka? Čia jau kitas klausimas
Ristina, kokie meilūs burbuliukai, o ir nuotrauka
Šarangės kampukai faini, spausk savo moteriškaitė, kad pasirodytų ir ant savęs smalsiosioms ciocėms
Pirštinės, būtent tuo kontrastu man ir gražios, aš matomai biški Rožytė giliai dūšioje
o iš tikrųju tai gilioje neviltyje - pradaigojau svarbius dokumentus ir jų kaip tik reikia, žinau, kad yra namuose, nes nesenai dar nusistebėjau, kaip aš čia juos tokioje keistoje vietoje padėjusi, bet nors tu ką, neatsimenu, kas tai per vieta, hrrrrr