Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

P3310121_c_medium2.jpg

IMG_9554_medium2.jpg

DSC_0100_medium2.JPG

imgrc0066507952_medium2.jpg

_MG_4004-crop_medium2.jpg

Cerridwen_by_Fiona_Alice__Pom_Pom_Quarte

IMG_2962_medium.jpg

quince-and-co-indra-dawn-catanzaro-knitt

Erantis_Kjole_medium2.jpg

imgrc0071603630_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 14 rugsėjo 2018 - 09:46

Herrera_by_Paula_Pereira_Pom_Pom_Quarter

20170529_LM_Ingierstrand_045_medium2.jpg

FallTee01_medium2.jpg

3G8A3782_medium2.jpg

DSC_8640_medium2.jpg

IMG_4948_medium2.JPG

Atsakyti

Man tas Joji garstyčinis naujas krito akin. Knieti išbandyt kokį derinuką, konstrukcija tai nieko blatno, gal kaip nors ir pati kažką panašaus nuderinčiau. Bet tai būtų vėl susegamas megztinis, o man kitokių dar reikia.

Išsiploviau ir nespėjo išdžiūt mėgstami siauri džinsai, tai prisiminiau, kad iki jų dar kažkokius turėjau. Bet taip seniai nešiojau... Nes kai pradėjau įlįsti į siaurus, tai tas džiaugsmas juos nešioti dar nepraėjo :).  Tai susiradau senesnius džinsus, žiūriu ir nesuprantu - mano, ar ne mano. Apsimoviau, tai irgi toks jausmas, lyg sūnaus būtų - ir vienur per platūs, ir kitur, keistas tas jausmas. Neseniai metai sukako nuo mano lieknėjimo pradžios ir kažkaip neatsidžiaugiu vis dar tuo rezultatu, kurio pavyko pasiekti. 

Atsakyti

restar,  smagus pokyciai  :) as ir jau kuriu minti dzinsu  spinta  perkraustyt.  o tai jau daug  a la tipo boyfriend  pasidare :D ir dirzo  reik :) 

Atsakyti

Lusasita, kad seni tie pokyčiai, kaip per 3 mėn numečiau 12 kg, taip ir nepriaugau. Tik pamiršti rūbai tai primena. 

Atsakyti

Buvau nusrendus i Garaza nuvaziuot, papuoliau i muge  :oh: 

Nupirkau draugei gimtadieniui pakabuka, jeigu nepatiks, nusipirksiu  :B​ 

Atsakyti

O kokia proga mugė? Pravažiavau tik pro ją ;)

Gal vėl yra PLUKE MOLY?

Atsakyti

Restar, įtariu apie Nobelį Daiva piarino? :D  Žinai, kai pradeda byrėt nobeliai tai nekurie labai susireikšmina ir pradeda mėtytis pareiškimais, kad jau vien dirbt TFS yra motyvacija :B 

Katuk, šiandien čiut neužklimpau tavo išasfaltuotam kely :D  O sms mačiau ir atrašiau :hmm:  Matyt vis dar nesusišneka telefonai.

Atsakyti

Žinok, kad gal net pirma iš tavęs sužinojau :) ar VŽ, tai nebuvo didelė naujiena, kai Daiva piarino. Net neabejoju, kad ne viskas rožinis ir pūkuotas, kaip gali kartais atrodyti.  Ale visada atrodo, kad geriausia ten, kur mūsų nėra...

Ši savaitė su vaikais kiek ramiau, bet su darbais.... Reikėtų kur eiti pasivaikščioti nuo sėdėjimo, bet kad noriu tik gulėt paslika...

Atsakyti

Liniuka,  :D  žadėjo kitos savaites gale asfaltą.

Restar - o kodėl negalima pagulėt?

Atsakyti

Tai galima, ir guliu. Bet skausmai tai nuo sustingimo... 

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 14 rugsėjo 2018 - 21:03