Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Hi,

qqtė graži visa...nors spalva netikėta tokia. Nu aš tiesiog visai ne kaip lietuvė, džiaugiuosi, kad qqtei taip tinka tos megztos/nertos suknės.

O aš šiandien tipo nedirbau. Vienam darbe. Dirbau kitam. Ir magnetinį rezonansą dariau. Buvau taip ryžtingai nusiteikus. Išgulėjau. Nu bet vienu metu jau galvojau spausti tą panikos mygtuką :D  tokiu greičiu širdis daužės... jaučiu iš baimės, kad sujudėsiu.

ir dar viena puiki naujiena. Mano kaimo keliuką asfaltuoja!!!! Namo vertė pakils :B 

Bet namie nieko nenuveikiau.... vakare bus kažkas su perlinėm kruopom. Vakar užmerkiau.

Restar, puikios ir greitos yr Nidos perlinio kuskuso su cukinijom salotos. Aš jas modifikuoju visaip kaip ir valgau karštas 

https://www.nidosrec...lotos-su-suriu/

Atsakyti

Ačiū, Katuk. Čia man būtų pietų patiekalas. Bet neturiu perliukų ir šiaip daug darbo. Be to - ėstų gal tik 1/3 šeimos. Reikia visokius likučius apžiūrėt ir gal jie prasisuks, o aš kad ir pomidoro su sūriu pavalgysiu, be didelių gamybų.

Beke, Katuk, tai kur ar ką čia taip paslaptingai dar dirbi? Uždarbio papildomo tai norėčiau, tik nežinau, kada galėčiau įterpti kokį papildomą darbą. Svarbiausia - kokį....

Keliuko naujiena tikrai puiki. Džiaugiuos, kad mūsų gatvės blogiausias vietas perasfaltavo.

Beje, kaip studentėms sekasi, kaip nuotaikos? ir taviškės, ir Kerpenos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 rugsėjo 2018 - 16:19

Taigi sakau, kad salotas modifikuoju. Vietoj kuskuso imu perliukus- tokias smulkesnes perlines, greit išverda. Arba makaronus. Arba pačias perlines kruopas.sūrį keičiu katdir tofu pakepintu Paskutinį kart dėjau lidle pirmtą rūkytą tofu-super skonį pagerino. Žirnelius visada dedu konservuotus. Dar dažnai dedu džikvintų aliejinių pomidorų. Tos salotos gaunas tokio turtingo skonio, kažin ar tikrai chebrytė išbrokuotų.

darbas mano papildomas toks pat, tik dalis etato ir beveik nuotolinis. Ir laikinas. Bet yra ką veikt, bent jau su vidine tvarka. Sutikau spontaniškai, paskui jau kiek ir pasigailėjau, nes laiko mažai. Ale bet kadangi tik keliem mėnesiam...

studentės dar labai nuomonės nereiškė, sakė yr genijų, tai teks pasistengt, praeita savaitė  buvo įvadinė, tai nuobodi. O šią pradėjo vairavimo kursus lankyt, tai beveik nesusitinkam

Atsakyti

Nevalgytų, faktas, ypač dėl pakeitimų :). Valgytų tik vyras.

Už taviškes dar yra didesnių genijų??? Nu TBA tai jau viršūnė gi LT. O dėl vairavimo - taigi super! Jeigu tave pavaduos. Va, jegu dar joms mašinas reikės nupirkti, tai... Ne veltui papildomai dirbi :).

Atsakyti

Skaniai skamba Katuko salotos :wub: 

Na ką išgyvenau baisųjį auditą. Sunku su tais farmacininkais. Kai susiduri su ta pramone ir matai kokie nerealiai dideli reikalavimai gamybai, tai tada supranti, iš kur tokia vaistų kaina :B​  

Atsakyti

Labas rytas,

7fc6a4c3431b8168a4e2e69316d14cf8.jpg

Atsakyti

labas rytas

neišsimiegojau, skaičiau vėl pusę nakties

radau nerealią knygą psichologinę apie vaikus. Skaitau

savo vaiką matau

gailiuosi kodėl anksčiau jos neaptikau, ar kodėl jos nebuvo tiesiog išleista kaip spėju

skaitau PDFą kol kas, bet užsakiau popierinę, noriu turėt

rekomenduoju kas irgi tokius vaikus turit

Priedas  itin-jautrus-vaikas-kaip-padeti-musu-vaikams-gyvuoti-kai-pasaulis-juos-stelbia-1.jpg   90,21KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas

Qqte, gal turedama paskolinsi?

Atsakyti

Labas, o aš šią naktį kaip tik beveik išsimiegojau, nepaisant vieno kito pabudimo. Buvau susapnavus, kad jau šeštadienis ir nereikia anksti keltis, bet kažkoks nerimas privertė pasukti galvą, kol susivokiau, kad dar ne, tam reikėjo nubusti :).

Vakar truputį pamezgiau, net vienas rašto pakartojimas išėjo, kokie keli cm.  Bet nuo daug sėdėjimo vėl viską ima skaudėti, tirpti galūnės, petys primena save, kojas traukia ir pan. Reikia bent vėl ryte pradėti mankštintis ir per prievartą pasivaikščioti.

Tiesa, Liniuka, sveikinu. Tau, padirbus tokioj kompanijoj, jau nebeaišku, ko siekti toliau - nieks kitas verslo Nobelio LT neturi :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 rugsėjo 2018 - 08:13

Labas rytas

Pradeta skara duoda ne tokį vaizdą kaip tikėjaus, netinka/nepatinka siūlas tam modeliui  :oh: Drakius tinkamu neturi  :( Sako reikia i mados garažą  :hmm:​ 

Atsakyti

labas rytas,

Liniuka, nu jo, kitas laiptelis tai gal užsienis :D  beje, kaip sekasi namą keisti? rašiau tau SMS apie kelią, bet arba auditas tikrai sunkus, arba mūsų telefai nesusišneka :D

nieko gero - nemezgu, neskaitau, einu anksti miegot užtat :D  nemezgu dėl to, kad mano užsakovas vėl ožiuojasi :B  nieko naujo.....

sako; aš nežinau kokio noriu, surask man, o aš pasakysiu ar patinka.

ir viskas, inofrmacijos tik tiek.

siūlai stori.

ko ieškotumėt :D  ir aš nelabai žinau. bet faktas, kad reik susirast bent įveikiamą

radau vieną, parodžiau. "man nepatinka išvirkščias raštas" . o ten tik ripso intarpai :D

ieškau toliau.

Atsakyti

WN7A4002_medium2.jpg

IMG_9742_medium2.jpg

Shibui-Knits-Pattern-FW18-Plath-2-201808

NGv15_halyard_lg_medium2.jpg

FINAL_LO_1073-CrispLinen_medium2.jpg

Brickyard01_medium2.jpg

JJF_180602_1060_gallery_fadc8acd-5333-40

DSC_5564_medium2.jpg

Marie042_sm_medium2.jpg

Atsakyti