Qqte, sveikinimai dideliausi
Katuk, pas mane RV yra kepurės megztos vaikam nuo kūdikystės iki pernai. Visos su gramais,tai kiek pamenu mažiausiem užtekdavo 50g tikrai. Mano vaikai užaugo be raištukų vyras fobiją turėjo prismaugt nu ir kažkaip nepasigedau aš tų raiščių
o tie modeliai su snapeliu ant kaktos man nepatiko. Yra krūvos kitokių fainų. Tavo įdėtas su mazgeliu ant viršugalvio man atrodo irgi tinkamas. Tik svarbu pakankamą ilgį padaryt,kad surišus mazgelį nesutrauktų ir pačios kepurės
Siūlai merino, merino-cotton. Tiek iš šilto siūlo, tiek iš Drops.
Naujagimiam savo net iš Drops silkmerino esu mezgus, tai dvigubu siūlu 50g užteko dviem kepurėm
https://www.ravelry....er-ear-flap-hat
Beje, šitas modelis man ir labiausiai pamėgtas buvo ir yra iš visų prie tų ausyčių galima ir raiščius tvirtint.
Qqte, su gimtadieniu Visos tiek visko prilinkėjo, tai aš linkiu to paties tik du kartus daugiau
Ir jungiuosi prie tų norinčių pokyčių Užeina man tas noras porą kartų per metus. Ir ruduo vienas tokių standartinių "noriu kažko pati nežinau ko bet taip noriu kad net niežti"
Bet tai paniežti ir praeina, nes noro užtenka tik norėjimui, o ne konkretiems veiksmams kažką keist. Tai tiek ten ir to noro
Dabar pvz. užėjęs baisus noras keist darbą. O kaip tyčia į brangius užsieninius mokslus stumia, už kuriuos išeinant susimokėt greičiausia reiktų. Tai ir laužausi, nors labiausia tikėtina, kad niekur aš neisiu iš čia,nu nes gerai pagalvojus viskas čia gerai, o tų mokymų man reikia. Nu bet tas niežulys
Kas nenori nieko tas, kas nenori nieko tas ir yra mažiukas
Tai už mus -dideles!
Abelo, tavo ta užrodyta labai faina ačiū. Man asmeniškai tas snapukas irgi kažkaip nelabai, bet žmonės gi skirtingi.
Dar karta aciu visoms pasveikinusioms ir prilinkejusioms visko visko
Apie norus..ir as turiu viena nora..svajone gal tiksliau
Turejau trumpam ir vilciu ja igyvendint net siais metais..bet MB labai pakirpo sparnus..tik kad tie sparnai vel ataugo
Tikiuosi per artimiausius metus pavyks pajudet svajones link, va kai pavyks tada jau pasidalinsiu, kol kas patylesiu
Katuk,
zinok tos snapeliu kepures ne kazka... as mezgiau tokia kaip abelo uzride ir dar quin- superines patogios ir net nereikalaujancios raisteliu.
Tai aš mažiukė. Šiuo metu nenoriu ničnieko keisti, tik pailsėti . Ir net nežinau apie ką kilnesnio svajoti galėčiau. Va toks va a la ramus laikas. Ai, dar švarių tvarkingų namų noriu. Didesnių
.
Aš kažkokią vieną su snapeliu visai mažiukui kūdikiui, gal iki kokių 5 mėn, turėjau kažkieno atiduotą, tai man labai patogi buvo, bet nežinau koks tas modelis, tik prisimenu, kad gerai ausytes dengdavo ir tas snapelis netrukdė.
O kur Abelo parodė, tai irgi atrodo geras modelis.
Labas rytas,
Labas rytas
Labas rytas,
man graži spalva