Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, sveikinimai dideliausi :)

mason-jar-of-flowers-lisianthus.jpg

Atsakyti

Katuk, pas mane RV yra kepurės megztos vaikam nuo kūdikystės iki pernai. Visos su gramais,tai kiek pamenu mažiausiem užtekdavo 50g tikrai. Mano vaikai užaugo be raištukų :) vyras fobiją turėjo prismaugt nu ir kažkaip nepasigedau aš tų raiščių :) o tie modeliai su snapeliu ant kaktos man nepatiko. Yra krūvos kitokių fainų. Tavo įdėtas su mazgeliu ant viršugalvio man atrodo irgi tinkamas. Tik svarbu pakankamą ilgį padaryt,kad surišus mazgelį nesutrauktų ir pačios kepurės :)

Siūlai merino, merino-cotton. Tiek iš šilto siūlo, tiek iš Drops.

Atsakyti

Naujagimiam savo net iš Drops silkmerino esu mezgus, tai dvigubu siūlu 50g užteko dviem kepurėm :)

https://www.ravelry....er-ear-flap-hat

Beje, šitas modelis man ir labiausiai pamėgtas buvo ir yra iš visų :) prie tų ausyčių galima ir raiščius tvirtint.

Atsakyti

Qqte, su gimtadieniu :4u:  Visos tiek visko prilinkėjo, tai aš linkiu to paties tik du kartus daugiau :D 

Ir jungiuosi prie tų norinčių pokyčių :B  Užeina man tas noras porą kartų per metus. Ir ruduo vienas tokių standartinių "noriu kažko pati nežinau ko bet taip noriu kad net niežti" :D  Bet tai paniežti ir praeina, nes noro užtenka tik norėjimui, o ne konkretiems veiksmams kažką keist. Tai tiek ten ir to noro :B  Dabar pvz. užėjęs baisus noras keist darbą. O kaip tyčia į brangius užsieninius mokslus stumia, už kuriuos išeinant susimokėt greičiausia reiktų. Tai ir laužausi, nors labiausia tikėtina, kad niekur aš neisiu iš čia,nu nes gerai pagalvojus viskas čia gerai, o tų mokymų man reikia. Nu bet tas niežulys :B Kas nenori nieko tas, kas nenori nieko tas ir yra mažiukas :D​ 

Atsakyti

Tai už mus -dideles!

Abelo, tavo ta užrodyta labai faina :wub:  ačiū. Man asmeniškai tas snapukas irgi kažkaip nelabai, bet žmonės gi skirtingi. 

Atsakyti

Dar karta aciu visoms pasveikinusioms ir prilinkejusioms visko visko  :wub: 

Apie norus..ir as turiu viena nora..svajone gal tiksliau

Turejau trumpam ir vilciu ja igyvendint net siais metais..bet MB labai pakirpo sparnus..tik kad tie sparnai vel ataugo

Tikiuosi per artimiausius metus pavyks pajudet svajones link, va kai pavyks tada jau pasidalinsiu, kol kas patylesiu

Atsakyti

Katuk, 

zinok tos snapeliu kepures ne kazka... as mezgiau tokia kaip abelo uzride ir dar quin- superines patogios ir net nereikalaujancios raisteliu.

Atsakyti

Tai aš mažiukė. Šiuo metu nenoriu ničnieko keisti, tik pailsėti :). Ir net nežinau apie ką kilnesnio svajoti galėčiau. Va toks va a la ramus laikas. Ai, dar švarių tvarkingų namų noriu. Didesnių :).

Atsakyti

Aš kažkokią vieną su snapeliu visai mažiukui kūdikiui, gal iki kokių 5 mėn, turėjau kažkieno atiduotą, tai man labai patogi buvo, bet nežinau koks tas modelis, tik prisimenu, kad gerai ausytes dengdavo ir tas snapelis netrukdė.

O kur Abelo parodė, tai irgi atrodo geras modelis.

Atsakyti

Labas rytas,

ea3f51ac7c50d5c3a325f2a6a6669f17.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas,

man graži spalva

Bernadette_6_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 rugsėjo 2018 - 07:52