Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai turbūt kad tik siūlių spaudžiančių nebūtų ir nekastu

Atsakyti

merinas? coton merinas? o kaip tas Dropsų Baby merino?

Atsakyti

Kaip gera, kaip tikrai lietuvei, kad ne aš viena tokia pasiklydus siela.... :D

Atsakyti

o galima aš šį kartą palinkėsiu?

Linkiu savo gimtadienio proga Jums visoms daug energijos, degančių akių, visko norėjimo, įkvėpimo

Džiaugiuosi kad Jūs esat ir kad aš esu jūsų tarpe ir noriu pasidalinti visomis geromis emocijomis :)

Atsakyti

qqte su tortadieniu .  kad ir toliau liktum astuoniolikine :)  spindesiu, energija, sypsena ...:)

katuk, as kudikyciui mezgiau is drops baby merino . klientes siulai  buvo. mezgiau kojinukes, kepuriukes . tokiom kepurytem kaip rodei dar raistukus leliukams primontuoju .

Atsakyti

Katuk, neseniai mezgiau kūdikinę :) ir mano bernai su tokiom užaugo.

Pridėta:

• Priedas  ppp.jpg   154,33KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Qqut, su tavo diena!!!! Nenustok spindeti ir zaveti!!!!

Atsakyti

Qqučiuk - su tavo diena! Kažkaip išsekę visi žodžiai šiuo metu. Tai palinkėsiu paprastai - tiesiog būk laiminga!

Atsakyti

Ristinuk, iš ko mezgei? gal ir receptus turi :rolleyes: :D

Atsakyti

o galima aš šį kartą palinkėsiu?

Linkiu savo gimtadienio proga Jums visoms daug energijos, degančių akių, visko norėjimo, įkvėpimo

Džiaugiuosi kad Jūs esat ir kad aš esu jūsų tarpe ir noriu pasidalinti visomis geromis emocijomis :)

Tu išskirtinai nuostabi!!!

Su Tavo Diena :4u:​ 

Atsakyti

Reikėjo šilto derinuko ir tokios spalvos. Tad mezgiau iš dvigubos alpakos (Vernito).

Recepto kiepos neturiu (mezgiau iš atminites) bet nesenai mačiau youtūbės filmuką tokios kepurės tema https://www.youtube....h?v=RUbiC7UpOhw

Prie ripsinės kepurės ir batukai gali būti ripsinukai :) https://www.youtube....h?v=ZyjN4_tbWeU

Atsakyti

Ristina, nu auksas tu.

aišku, kad ir pati galėjau rasti, ale tingėjau :rolleyes: 

o šitą... mergaitei toks fasonas nieko? gal pvz ausytes, berniukui meškiuko, o mergaitei katytės :D

nu pliam, buvo nuobodu, tai vat sugalvojau ką veikt :D

Atsakyti