Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ai, beje, gavau iš dukros leidimą drakiaus šėrimui :victory2:  nu man rodos, kablį atrandu :rolleyes:

ir qqtės vaišės labai laiku :rolleyes:  pas mus naujos kavos degustacija, visiems norintiems foje dalina. ne tik darbuotojams :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas,

qqte, su Gimtadieniu! :4u: :4u: :4u: Laiko, džiaugsmo, sveikatos :wub: 

Abelo suknytė nerta :wub:  O bernužėlio aprėdas :bigsmile: :wub: jaučiu, patenkintas vyrukas :D 

Atsakyti

Img_2586_c_medium2.jpg

galen_2_medium2.jpg

WebRes-02423_medium2.jpg

12_medium2.JPG

TKN59.hitomi.0074_medium.jpg

Atsakyti

qqte su gimtadieniu  :dovana: 

Abelo darbukai ir Razinka  :super: 

Atsakyti

mintis gal ir nebloga, bet atrodo kažkaip ne taip

pys1_medium2.jpgpys7_medium2.jpg

pys12_medium2.jpg

Atsakyti

front-sq_medium2.jpg

back4_medium2.jpg

Atsakyti

Viršus tai labai gražiai atrodo, suknelės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 12 rugsėjo 2018 - 09:07

nu vat žiūriu, iš esmės jokių formavimų nėra, bet ir raukšlių nėra, kaip taip įmanoma :hmm:  siūlo nuopelnas?

sideways-sweater5_medium2.jpg

Atsakyti

Viršus tai labai gražiai atrodo, suknelės

man ta išformuota prijuostė ne į temą

Atsakyti

žinot ką - susivokiau.

mano viena kolegę laukiasi. dvynukų!

bet esmė, kad jau po kelių savaičių išeina į dekretą.

ir staiga supratau, kad galiu gi kažką minimalaus numegzti :bigsmile:

kojinytes, kepurytes...

pledukų gal neapsiimsiu, su mano tempais ir dar du - nu sunkiai, nebent jau palankynoms

tai va, norėjau paklausti specių, kokius siūlus pasirinkti. kojinytėms tai visai gera iir vilna, bet kepurytėms gal geriau nereik :hmm:  ir apskritai, kokias geriau tas kepurytes gamint :hmm:

Atsakyti

Labas rytas,

Rudeniška....

Nors mano nuotaika jau ir vakar buvo labai rudeniška... Masčiau vakare, kad niekad taip nesijaučiau, reikia kažką daryt, kažką keist gyvenime, kažko naujo... Naujos veiklos, ar mokslų, ar darbo, ar vyro, kažko reik naujo... :D

Žodis žodin mano jausmesiai :rolleyes: :D bet aš tyyyngiu kažką keist. Pagyvensiu ir taip...

Nieko doro nemezgu :B visokias nuobodybes ir bjaurastis :B atgaiva sielai būna savo reikmėm ir savo minčių  mezginiai į tarpus tarp "nieko doro".

QQte - su torto ir begalinių linkėjimų diena :D :4u: :4u:

Atsakyti

galvoju va kažką tokio, kaži patogu kūdikiams :hmm:

mutsen1_small2.jpg

Atsakyti